Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

Mano sunui rugsejo 22 sueina 4metukai.Sakykit,ar jis jau turi nuo siu metu pradet mokyklele lankyt,ar nuo kitu?O jei neleisiu simet? g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
vat ir mane sis klausimas labai domina,nes mano dukrytei jau rugpjucio menesi bus 4metukai.teko girdeto,kad jau nuo 4metu privaloma vaika vesti i mokykla,bet mes niekur kolkas nesikreipem ir nieko neieskojom.nenoreciau as jos dar cia i mokykla vesti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 02, 23:56)
Labas smile.gif
vat ir mane sis klausimas labai domina,nes mano dukrytei jau rugpjucio menesi bus 4metukai.teko girdeto,kad jau nuo 4metu privaloma vaika vesti i mokykla,bet mes niekur kolkas nesikreipem ir nieko neieskojom.nenoreciau as jos dar cia i mokykla vesti verysad.gif

va jusiske mergaite tai tikrai tures rugseji pradeti eiti,nes iki rugsejo jau sueis jai 4metukai.,o va maniskiui tik rugsejo pabaigoj.Tai kazin ar maniskis ne nuo kitu metu turi pradet eit ar nuo sausio kiek esu girdejusi g.gif
Atsakyti
o tai jeigu as vat savo vaiko nevesiu siemet i mokykla tai kas tada? g.gif
vajei,reiktu pasidomet rimciau kaip cia ta ju sistema veikia.o tai paskui dar gausim kokios baudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 03, 10:33)
vajei,reiktu pasidomet rimciau kaip cia ta ju sistema veikia.o tai paskui dar gausim kokios baudos doh.gif

nevesti vaiko i mokykla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 03, 11:33)

Na is tikruju tai cia tas pats kaip vaiko LT neleisti i pirma klase.Todel nemanau,kad tai bus gerai.
Gal atsiras kas geriau zino apie mokyklas,ir pasakys kaip kas yra. g.gif
Atsakyti
Buna dar prie mokoyklos ir nursery dazniausiai,tai kol vaika uzrasot i mokykla,jis gali eiti i darzeli ten pat,tuomet didesne tikimyber,kad papuls... as asmeniskai turiu nusiziurejusi kelias katalikiskas mokyklas,ofstedo reitingus pasitikrinau , dar kelis saitus perejau..ziuresim kaip gausis,nes mes tik rudeni kraustysimes i ta rajona kur geros mokyklos,tada didesne tikimybe papulti. Kol nera adreso,tol negalim registruotis niekur. Manikiui Birzeli suejo 3, tai as net nesistengiu papulti si rugseji niekur,o va jau nuo kito rugsejo butinai turim pradet eiti,ir jau puse dienos priklausys nuo 4iu metuku... As ji gal pirma i darzeli pavedziosiu , kol stovesim eileje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 08 03, 10:52)
nevesti vaiko i mokykla?  g.gif

na mes cia planuojam buti tik du metus.tai del to ir nenoriu vaiko cia vesti i mokykla.nes kai grysim i LT dukrai bus 6metai tai va ten jau ir pradetu normaliai lankyti.uztat ir mastau jei as cia vaiko tarkim nevesciau i mokykla tai kas kazin butu.siaip as nieko pries jei ji ir lankytu mokykla,nes ji ir pati baisiai nori eiti i mokykla.bet paprasciausiai musu situacija prastoka kolkas.va visu pirma greit reiktu apie tas mokyklas susizinoti,o paskui juk ir viska supirkti:uniformas,visas reikmenis.o mums siuo metu prasta finansine situacija ir mes neisgalim kolkas vaiko mokyklai paruosti.per mazai laiko esam UK kad jau butumem isitvirtine.
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 08 03, 10:00)
as asmeniskai turiu nusiziurejusi kelias katalikiskas mokyklas

Si rudeni-ziema(iki sausio pabaigos) butinai turi priduot dokumentus i norimas mokyklas. Ir taikyt apsigyvent i mokyklos priority teritorija.
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 03, 12:53)
na mes cia planuojam buti tik du metus.

O vdrug uzsibusit? Ar tada nelankius jokio kolektyvo eis i trecia klase? Be kalbos, be tvarkos pamoku metu zinojimo g.gif .

Is tikruju vaika isleist i mokykla galima ir visai pigiai. Nepalyginamai pigiau nei Lietuvoj.

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 08 03, 14:33)
O vdrug uzsibusit? Ar tada nelankius jokio kolektyvo eis i trecia klase? Be kalbos, be tvarkos pamoku metu zinojimo g.gif .

Is tikruju vaika isleist i mokykla galima ir visai pigiai. Nepalyginamai pigiau nei Lietuvoj.

na zinoma,nesigincysiu kad tikrai nebusiu ilgiau.gyvenimas pokstininkas taip kad tikrai nezinosi kaip cia bus smile.gif
na suprantu,vaika butina lavinti ir i mokslus isleisti reikia,bet va kad as pati cia dar koju neapsilau ir daug ko cia nezinau.
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 03, 13:39)
na suprantu,vaika butina lavinti ir i mokslus isleisti reikia,bet va kad as pati cia dar koju neapsilau ir daug ko cia nezinau.

Nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes doh.gif

Temoj buvo rasyta ka reikia daryt, kaip uzrasyt vaika i mokykla.
Atsakyti