Laaaabai aciu uz patarimus

QUOTE(premium @ 2010 08 21, 14:42)
Norint Tax creditais susigrazinti dali vaiko prieziurai isleistu pinigu turi dirbti abu tevai ne maziau kaip 16 val. per savaite kiekvienas. Taciau siaip tax creditu manau jums moketu, net jei tu ir nedirbi, uzpildyk popierius ir suzinosi.
O kuo jau ta childminder geriau? Man regis darzely vaikui ir smagiau, ir naudingiau butu
O kuo jau ta childminder geriau? Man regis darzely vaikui ir smagiau, ir naudingiau butu

pas childminder'es galima gauti tas 15 nemokamu valandu, bet ne pas visas. reikia pacios childminder'es klausti

o as saviske irgi nuo rugsejo pas childmindr'e isleidziu. ten 6 vaikai, tai, manau, pakankamai linksma ir smagu, o svarbiausia - namu aplinka. vaikyste tik viena, tai tegul ji buna maloni

QUOTE(-Radė @ 2010 08 22, 09:21)
Zanku bent jau mūsų mokykloj tel. ant durų kabo, jei yra klausimų skambinti.
o pas man dar toks klausimukas- ar kurios nors mergytė yra įsiverusi auskariukus, ar galima į mokyklą?
o pas man dar toks klausimukas- ar kurios nors mergytė yra įsiverusi auskariukus, ar galima į mokyklą?
Musu mokykloj kiek skaiciau info apie ja,parasyta jog vieninteliai papuosaliukai gali buti tik auskariukai,taip kad manau galima.Nors gal kiekviena mokykla turi savo tvarka

QUOTE(-Radė @ 2010 08 22, 08:21)
Siaip auskariukai leidziami beveik visose mokyklose mano ziniomis,tik jie turi buti mazyciai prie ausytes, pas mus mokyklos pack'e juos vadina studs.
QUOTE(siguliukas17 @ 2010 08 20, 21:48)
Ir tegul ziuri
5 dienos 5 megstukai
man normalu
Pvz mano darbe kiek dienu dirbi tiek ir gauni maikuciu ar marskiniu

Pvz mano darbe kiek dienu dirbi tiek ir gauni maikuciu ar marskiniu

Ir as taip manau

QUOTE(Kuzia @ 2010 08 21, 02:21)
Tai peckelis, girdi, tavo vaikeliuzas
. Imk tu tuos 5 ir nesuk galvos.
Maniske tai su vienu pravaiksciojo. Turiu ir antra nupirkus, flysini, bet geriau as jo buc net nepirkus, nesirengia
. Praktiskai nauja reiks ismest
. Gaila biski
.

Maniske tai su vienu pravaiksciojo. Turiu ir antra nupirkus, flysini, bet geriau as jo buc net nepirkus, nesirengia

Ne peckelis, o menines sielos

Sveikutes
Kilo ir man klausimas

Mamytes,kurios auginat berniukus,kur perkat trumpas mokyklines kelnes-sortukus..Mums reikia pilku.Tai kelniu ilgu visur,o va trumpu-nerandu..Nebent gal tikrose schoolwear pardose ieskoti

Galvoju,jei rugsejis bus dar siltas,tai tikrai trumpu kelniu reiks

QUOTE(**AUKSSE** @ 2010 08 22, 23:14)
Sveikutes
Kilo ir man klausimas
Mamytes,kurios auginat berniukus,kur perkat trumpas mokyklines kelnes-sortukus..Mums reikia pilku.Tai kelniu ilgu visur,o va trumpu-nerandu..Nebent gal tikrose schoolwear pardose ieskoti
Ten nebuvau.
Maniskis judrus,aktyvus laabai ir prakaituojantis,tai geriau neprirenkti 
Kilo ir man klausimas

as tai nemaciau is vis tokiu,nezinojau,kad yra

maniskis tai amzinai susales,gerai bus ir kelnes

QUOTE(Zanku @ 2010 08 21, 19:17)
Mums tuose lapuose kur atsiunte parasyta kad i mokykla reikia 8 rugsejo.Tai ar reikia anksciau prisistatyt i mokykla ar uztenka ta pacia diena ateit.Nes istikruju tai nezinau nei kokios uniformos nei kokie reikalavimai.... 

Pas mus tokia situacija:
Mano dukra startuoja rugsejo 6, bet i pokalbi mus pakviete rugsejo 1-aja
Sunus startuoja rugsejo 3, bet i pokalbi kviete rugsejo 2 diena.
Informacija apie uniformas ir visa kita (kitas priemones) mums atsiunte. Na bet pas mus yra privaloma uniforma labai grieztai (Bussines academy).
Siaip as asmeniskai rekomenduociau paskambinti ar nueiti i mokykla. Beje tie lapai kur gavote atsiunte is council ar is pacios mokyklos? Nes mes pirma gavome info is council su prierasu, kad detalesne informacija mums atsius mokykla.
Beje priemimas i mokyklas cia keiciasi, tad jei kas dar tvarkotes siuos reikalus - bukit atidus. Situacija, kuria as pati patyriau:
Kaip anksciau buvo privalu, siunteme dokumentus i council. Gavome informacija, kad sunus priimtas i mokykla ir tipo laukit tolimesniu nurodymu. Viskas buvo ciki. Atsiunte visa info. O del dukros tylu. Su vienais draugais pasisnekejom, kad gali buti, kad i musu nurodytas mokyklas nera vietu, tad kol jie neras tol jie mums tipo jokiu laisku ir nesius. Ju paciu dukra vieta gavo tik spalio menesi. Na bet mes dar palaukem savaitele, dar kelias dienas - neramu. Vyras paskambini i council, tai pasirodo - kazkur nukise dukros dokumentus ir net neiesko jai vietos, bet tipo jie pasiziures ka ten pas juos ir kaip. Dar po keliu dienu vyras paskambino, tai jam pareiske, kad mokyklos, kuriu mes norime, pacios organizuoja priemima ir mes turime kreiptis patys. Ta mes padarem ir po poros dieneliu mes vieta jau turejome. Bet ka noriu pabrezti - kadangi sistema keiciasi, jie patys painiojasi, ir reikia juos kontroliuoti, nes ..... sunus ir dukra lankys TA PACIA mokykla. Tik sunaus priemima organizavo council, o dukros mes patys...
O siaip esam labai patenkinti - sunui parinko klase, kur yra viena lietuviuke, na dukrai maziau pasiseke, bet minejo, kad yra jaunesnese klasese lietuviuku, o kadangi savaites begyje organizuojami bendri uzsiemimai ivairaus amziaus vaikams - ji su jais susipazins.
Sveikos mamytes
. As i UK atvykau mazdaug pries savaite ir nelabai cia viska susigaudau. Padekit. Mano dukra reikia uzrasyti i mokykla, tai kiek suprantu reikia eiti i koncula ir ten prasyti mokyklos, o jie pasiulys tik ar patys ir sutvarko tuos reikalus? Baisiausia, kad nemoku kalbos
, bet net neturiu supratimo kur ta mokykla, nes mes gyvenam ne paciam dideliam mieste. Dar rupimas klausimas, ar nieko tokio, kad mano pacios NIN dar nesutvarkytas? Tetis tai dirba ir viska turi, tai gal jam reikia eiti ir uzrasyti i mokykla

QUOTE(huga @ 2010 08 23, 15:52)
Sveikos mamytes
. As i UK atvykau mazdaug pries savaite ir nelabai cia viska susigaudau. Padekit. Mano dukra reikia uzrasyti i mokykla, tai kiek suprantu reikia eiti i koncula ir ten prasyti mokyklos, o jie pasiulys tik ar patys ir sutvarko tuos reikalus? Baisiausia, kad nemoku kalbos
, bet net neturiu supratimo kur ta mokykla, nes mes gyvenam ne paciam dideliam mieste. Dar rupimas klausimas, ar nieko tokio, kad mano pacios NIN dar nesutvarkytas? Tetis tai dirba ir viska turi, tai gal jam reikia eiti ir uzrasyti i mokykla 

Labuks

Sveika atvykus i UK

Zinoma, kitas variantas patiems vaziuoti i konsula. Galbut netgi viskas greiciau butu, nes nereikes laukti tu pradiniu formu pildymui ir info apie mokyklas.
Rasau viska is savo asmenines patirties, pati esu "zalia", vos pora menesiuku cia, na bet situs reikalus jau sutvarkem

Sekmes