Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

QUOTE(huga @ 2010 08 23, 16:52)
Sveikos mamytes  4u.gif . As i UK atvykau mazdaug pries savaite ir nelabai cia viska susigaudau. Padekit. Mano dukra reikia uzrasyti i mokykla, tai kiek suprantu reikia eiti i koncula ir ten prasyti mokyklos, o jie pasiulys tik ar patys ir sutvarko tuos reikalus? Baisiausia, kad nemoku kalbos  blush2.gif  , bet net neturiu supratimo kur ta mokykla, nes mes gyvenam ne paciam dideliam mieste. Dar rupimas klausimas, ar nieko tokio, kad mano pacios NIN dar nesutvarkytas? Tetis tai dirba ir viska turi, tai gal jam reikia eiti ir uzrasyti i mokykla  g.gif

sveika smile.gif
as nukeliavau pati i councila ir ten informacijoje paprasiau info apie mokyklas, gavau zurnala su visa informacija apie ankstyvajy ugdyma. namie per Google Erth programa, susvedziau darzeliu ir pradiniu mokyklu post kodus ir ziurejaus kurie arciausiai smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
gal turit kokiu atsiliepimu apie naujai atsidariusi lietuviska 'darzeli' Hainaulte Drugelis?? noreciau kad pasidalintumet girdetais pletkais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 23, 17:47)
sveikos mamytes  4u.gif
gal turit kokiu atsiliepimu apie naujai atsidariusi lietuviska 'darzeli' Hainaulte Drugelis?? noreciau kad pasidalintumet girdetais pletkais  blush2.gif

MRS IEVA, man atrodo, dar nelabai kas tures kokios info, nes pastebejau, kad cia visiskai naujas darzelis. Ju, internetinis puslapis, dar net nebaigtas kurti schmoll.gif

Atsakyti
Mes kai atvykom i UK, pati nuejau i artimiausia mokykla, pas direktore, ir viska uzpildem tenais, i konsula nesikreipem, ir po to kiti lt. vaikucius taip pat uzrase vietoje pas vyr. mokytoja.
Atsakyti
Limcamca 4u.gif jis salia mano namu ir jau atsidares, man kaip tikrai lietuvei plektu norisi pasiklausyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 23, 21:00)
Limcamca  4u.gif  jis salia mano namu ir jau atsidares, man kaip tikrai lietuvei plektu norisi pasiklausyt  biggrin.gif

Aaa, bet jauciu nesenai tik atsidare, ane? Nes, raso, kad pradejom veikla 2010 metais g.gif

Dabar as tau az parasysiu, kad papliotkinti, kaip lietuvei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 23, 18:00)
Limcamca  4u.gif  jis salia mano namu ir jau atsidares, man kaip tikrai lietuvei plektu norisi pasiklausyt  biggrin.gif

sveikute.mane irgi domina tas darzelis.siandien skambinau ,tai susitariau po darbo atvaziuoti apziureti.tik zinau,kad grupelese bus po 8-9 vaikiukus.o daugiau taip nieko gero ir neispesiau telefonu.siulesi atsiusti forma i emeila,kad uzpildyciau del priemimo.tai vat tiek ir ziniu.o gal tu jau buvai uzejus pazuret? ax.gif idomu kaip jis ten? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2010 08 23, 10:18)
as tai nemaciau is vis tokiu,nezinojau,kad yra  doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif
maniskis tai  amzinai susales,gerai bus ir kelnes biggrin.gif  bet jei rasit kur inte,tai mestelkit nuoroda reik paziuret,kaip atrodo,del bendro isprusimo,tsakant biggrin.gif

Na,mums net tose formose kur is mokyklos gavom parasyta,kad turi buti pilkos kelnes ilgos arba trumpos..Ir maciau Marks@Spenser mokykliniuose kataloguose,kad turi berniukam pilku kelniu-sortuku,bet paciose pardose buvau ne vienoje-ju neradau.Padariau isvada,kad turbut bus galima is M@S katalogo internetu uzsisakyti g.gif ..Na,reiks dar schoolwear sopuose pries tai pasiklausineti.Mums sortai,tai bus tikrai laaabai reikalingi biggrin.gif

O gal kuri vedat i Ausros savaigaline mokyklele vaikucius?Ji randasi kazkur aplink Chalton-a..
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2010 08 24, 09:38)
sveikute.mane irgi domina tas darzelis.siandien skambinau ,tai susitariau po darbo atvaziuoti apziureti.tik zinau,kad grupelese bus po 8-9 vaikiukus.o daugiau taip nieko gero ir neispesiau telefonu.siulesi atsiusti forma i emeila,kad uzpildyciau del priemimo.tai vat tiek ir ziniu.o gal tu jau buvai uzejus pazuret? ax.gif idomu kaip jis ten? g.gif  g.gif  g.gif

as buvau uzejus paziuret, viskas atrodo lyg neblogai, bet neramina kad neregistruota su Ofstedu dar g.gif
o kaip tau, patiko?
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 08 25, 08:48)
as buvau uzejus paziuret, viskas atrodo lyg neblogai, bet neramina kad neregistruota su Ofstedu dar  g.gif
o kaip tau, patiko?

O kokios kainos mergaites jeigu ne paslaptis? Ir nuo kokio amziaus vaikiukus priima? Jeigu galit numeriuka ar kontakta koki imeskit prasau, nes maniski reikes nuo ziemos kazkur iki Rugsejo patalpinti,tai va ir mastau viska... g.gif bet,kad neregistruotas tai biski negerai g.gif hmm...
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2010 08 25, 13:00)
O kokios kainos mergaites jeigu ne paslaptis? Ir nuo kokio amziaus vaikiukus priima? Jeigu galit numeriuka ar kontakta koki imeskit prasau, nes maniski reikes nuo ziemos kazkur iki Rugsejo patalpinti,tai va ir mastau viska...  g.gif bet,kad neregistruotas tai biski negerai g.gif hmm...

170GBP/savaite - 50 valandu.
Viskas lietuviu kalba, bet jei noresit, pamokys ir angliskai.
Del registracijos: jie siuo metu registruojasi, tai normalu, nes juk tai nauja istaiga.

As, asmeniskai, ta darzeli ziurejau is dideles bedos, savo maziukui, bet man jis netinka, nes tik viena vaika 3.5 metu turi, visi kiti maziukai.

Vietu siuo metu dar turi, bet, pasake, kad, va, nuo spalio, vietu nebera g.gif Tai to pasakymo, nelabai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2010 08 25, 10:10)
170GBP/savaite - 50 valandu.
Viskas lietuviu kalba, bet jei noresit, pamokys ir angliskai.
Del registracijos: jie siuo metu registruojasi, tai normalu, nes juk tai nauja istaiga.

As, asmeniskai, ta darzeli ziurejau is dideles bedos, savo maziukui, bet man jis netinka, nes tik viena vaika 3.5 metu turi, visi kiti maziukai.

Vietu siuo metu dar turi, bet, pasake, kad, va, nuo spalio, vietu  nebera  g.gif Tai to pasakymo, nelabai supratau  g.gif

g.gif mat kaip idomiai.... jo, jeigu visi pypliai tai irgi negerai, mazas ne lavinsis,o vaikes hihihi.gif man kazkaip patinka kai bendraamziu nors truputis yra...

O gal siaip tada zinote neblogu lietuvisku darzeliu rytuose ? Nes kiek bandau ieskoti tai lyk i siena atsimusu-nera kazkokio bendruomenes saito anglijoje kur visa info , skelbimai vienoje vietoje butu ... ax.gif arba bent as nezinau apie toki... ax.gif
Atsakyti