Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 5-oji tema

labas visi .norim skristi i Parizių.ziųrejaų per lenkija pigiaų.kas gali man patarti,,ten per wizz air radaų ųz 129zl.vienam zmogųi i viena pųse .ar cia jaų sų mokesciai?ar kaip blush2.gif skrisim 2vaikai,1 sųaųg. planojame -spalio 21,arba23,ir grizimas lapkricio 1,ara2d. acių.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&nik @ 2009 10 06, 15:54)
labas visi  .norim skristi i Parizių.ziųrejaų per lenkija pigiaų.

su airbalticu is Rygos neziurejai?
Atsakyti
QUOTE(aga&nik @ 2009 10 06, 16:54)
labas visi  .norim skristi i Parizių.ziųrejaų per lenkija pigiaų.kas gali man patarti,,ten  per wizz air radaų ųz 129zl.vienam zmogųi i viena pųse .ar cia jaų sų mokesciai?ar kaip blush2.gif skrisim 2vaikai,1 sųaųg. planojame -spalio 21,arba23,ir grizimas lapkricio 1,ara2d. acių.. blush2.gif

dar prisideda kortelės mokestis. Pandykit suvest ir sužinosit kiek. Be to ilgai nesvajokit, ryt ar poryt bus jau 30 zl ar dar daugiau uz bilietą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo herbas: 06 spalio 2009 - 19:54
QUOTE(marselis @ 2009 10 06, 16:21)
sveiki,

gal galite patarti, kaip ieskoti pigesniu bilietu i brazilija, pageidautina rio de janeiro (RIO) kitu metu sausiui? ax.gif

.. dar siek tiek paklausiu patyrusiu.
skrydis vno-rio neisvnegiamai jungiamasis .. pvz vilnius-praha-paryzius-rio

pigiausias siuo metu mano rastas variantas yra pirkti du atskirus bilietus 'vilnius-praha-paryzius' ir 'paryzius-rio'. ar kuo nors rizikuoju turedama 2 bilietus vietoj vieno 'vilnius-praha-paryzius-rio'
taip klausdama galvoju apie bagaza (kas butu jei bagzas atsilikti kazkurioj stotelej) ir atidetus skrydzius
(is viso, kas butu jei pvz lektuvas iki paryziaus skrenda laaabai ilgai ir as nespeju i paryzius-rio skrydi... viskas?
Atsakyti
QUOTE(marselis @ 2009 10 07, 13:06)
.. dar siek tiek paklausiu patyrusiu.
skrydis vno-rio neisvnegiamai jungiamasis .. pvz vilnius-praha-paryzius-rio

pigiausias siuo metu mano rastas variantas yra pirkti du atskirus bilietus 'vilnius-praha-paryzius' ir 'paryzius-rio'. ar kuo nors rizikuoju turedama 2 bilietus vietoj vieno 'vilnius-praha-paryzius-rio'
taip klausdama galvoju apie bagaza (kas butu jei bagzas atsilikti kazkurioj stotelej) ir atidetus skrydzius
(is viso, kas butu jei pvz lektuvas iki paryziaus skrenda laaabai ilgai ir as nespeju i paryzius-rio skrydi... viskas?

Aha smile.gif Viskas, deja. Nes kita aviakompanija neprisiims atsakomybes uz nesujungtus skrydzius.
taip kad, planuojant tokia tolima kelione, geriau truputeli brangiau, nei nesaugiai.
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2009 10 07, 15:20)
Aha  smile.gif Viskas, deja. Nes kita aviakompanija neprisiims atsakomybes uz nesujungtus skrydzius.
taip kad, planuojant tokia tolima kelione, geriau truputeli brangiau, nei nesaugiai.

o yra galimybe skristi su ta pacia avia kompanija i brazilija?
Atsakyti
Sakykit, kada ir per kokias linijas jau galima pradeti ieskoti pigiu bilietu i Roma vasaros sezonui?
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 10 08, 18:27)
Sakykit, kada ir per kokias linijas jau galima pradeti ieskoti pigiu bilietu i Roma vasaros sezonui?

Kolkas per jokias, palaukite bent jau vasario-kovo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 10 08, 19:12)
Dekui, Makaliau. Vasara irgi liuliavai po Europa, tai jeigu ka uzmatytum i Roma tam laikotarpiui, tai nepasididziuok ir pranesk mirksiukas.gif

Su čekais iš Rygos turėtų būti, kaip ir šiemet, papigiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marselis @ 2009 10 07, 22:16)
o yra galimybe skristi su ta pacia avia kompanija i brazilija?

ne, nu tai jusu atveju kaip suprantu iki Paryziaus skrydis su Cekais, o toliau su AirFrance, ane? Todel ir rasau, kad kita aviakompanija. Tai galit nusipikrti tos pacios - pvz. Ryanair - bilietus atskirus, ir jei veluosit, i kita skrydi jusu nepriims. Tas pats su bet kuriomis aviakompanijomis.
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2009 10 09, 10:05)
ne, nu tai jusu atveju kaip suprantu iki Paryziaus skrydis su Cekais, o toliau su AirFrance, ane? Todel ir rasau, kad kita aviakompanija. Tai galit nusipikrti tos pacios - pvz. Ryanair - bilietus atskirus, ir jei veluosit, i kita skrydi jusu nepriims. Tas pats su bet kuriomis aviakompanijomis.

Mano supratimu, kadangi čekai ir „Air France“ yra vieno aljanso partneriai su kažkiek bendrojo kodo reisų, nusipirkus vieną bilietą iš LT į Rio jie turės pasirūpinti, kad keleivė visur suspėtų.
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 10 09, 19:33)
Mano supratimu, kadangi čekai ir „Air France“ yra vieno aljanso partneriai su kažkiek bendrojo kodo reisų, nusipirkus vieną bilietą iš LT į Rio jie turės pasirūpinti, kad keleivė visur suspėtų.

Cia tai faktas. As apie tai, kad jei Ceku nuo AiR France bilietas butu atskiras, antri nenesa atsakomybes uz pirmu velavimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julcionok: 10 spalio 2009 - 16:36