Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 5-oji tema

Ieškau kovo pradžioje pigesniu bilietu i Paryziu. Is Rygos su airbalticu randu pigiausius uz 96 eurus. Gal kas turite kokiu kitu minciu, pasiulymu kaip pigiau iki Paryziaus nusigaut? ax.gif O gal i Paryziu be sansu su pigiais bilietais? Reiketu 5-6 dienom.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 10 11, 21:50)
Ieškau kovo pradžioje pigesniu bilietu i Paryziu. Is Rygos su airbalticu randu pigiausius uz 96 eurus. Gal kas turite kokiu kitu minciu, pasiulymu kaip pigiau iki Paryziaus nusigaut?  ax.gif O gal i Paryziu be sansu su pigiais bilietais? Reiketu 5-6 dienom.

96 eurai - čia į abi puses?
Tada imkit.....
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 10 11, 21:50)
Ieškau kovo pradžioje pigesniu bilietu i Paryziu. Is Rygos su airbalticu randu pigiausius uz 96 eurus. Gal kas turite kokiu kitu minciu, pasiulymu kaip pigiau iki Paryziaus nusigaut?  ax.gif O gal i Paryziu be sansu su pigiais bilietais? Reiketu 5-6 dienom.

kiek esu susidurus su Paryzium, tai mano akys pigiausius mate pas cekus ax.gif su jais ir pati skridau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 10 12, 19:46)
taip i abi  4u.gif

dekui, pabandysiu pasidairyt  4u.gif

Na, bent šiuo metu atrodo, kad su čekais bus brangiau - rodo virš 600 Lt į abi puses...
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 10 12, 20:14)
Na, bent šiuo metu atrodo, kad su čekais bus brangiau - rodo virš 600 Lt į abi puses...

Reik palaukt akcijų, bus apie 380 į abi puses.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 10 12, 19:35)
Reik palaukt akcijų, bus apie 380 į abi puses.

kada tos akcijos buna? Nors praktiskai kaina ta pati, kaip ir su airbalticu smile.gif
Atsakyti
O as ieskau pigiu bilietu i Izraeli kovo pabaigai-balandzio pradziai. Easyjet buvo pasiulymo is Londono uz 500, bet dabar nebera, kol galvojau dingo doh.gif Is Rygos Per Praha yra uz 1010 siuo metu, kasdien tikrinu skyscanner, bet kol kas nieko doh.gif
Atsakyti
Man pavyko gauti bil Vilnius-Tel Aviv uz 880 litu,vaikui uz 709. Pirkau birzeli,isskrendam uz savaites. thumbup.gif Per Ryga.
Eidavau i www.tiesiai.lt ir ziurejau kasdien. Kainos keiciasi gana daznai.Dabar jos dvigubai didesnes pries pat skrydi.
Sekmes 4u.gif
Papildyta:
Cia su AirBaltic avialinijomis. Rygieciams galima tik pavydeti visokiu pigiu reisu su airBalticu.
Papildyta:
Domintu pavasariui Lisabona.Ar teko kam nuciupti pigius bil? Jeigu taip,tai per kur?
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2009 10 13, 22:12)
Man pavyko gauti bil Vilnius-Tel Aviv uz 880 litu,vaikui uz 709. Pirkau birzeli,isskrendam uz savaites.  thumbup.gif  Per Ryga.
Eidavau i www.tiesiai.lt  ir ziurejau kasdien. Kainos keiciasi gana daznai.Dabar jos dvigubai didesnes pries pat skrydi.
Sekmes 4u.gif
Papildyta:
Cia su AirBaltic avialinijomis.  Rygieciams galima tik pavydeti visokiu pigiu reisu su airBalticu.
Papildyta:
Domintu pavasariui Lisabona.Ar teko kam nuciupti pigius bil? Jeigu taip,tai per kur?

As sekiu kainas kasdien. Ir beje ne visai tiesa, kad kainos pries pat skrydi didesnes, draugas pirko bilietus rugpjucio 10 o atskrido is Tel Avivo 27 rugpjucio bilietai kainavo maziau negu 1000 ir dabar tiek pat kainuoja kovui doh.gif AirBaltic man nepatinka, del savo "fokusu" su skrydzio keitimo laikais ir poziuriu i klientus, bet aisku jei pasiulys mazesne kaina negu 1000 pirksiu manau..
Atsakyti
padėkit Paryžiui bilietus rast pimyn atgal smile.gif 2 žmonės skrisim ko gero. geriausia po naujųjų, nes iki to, atrodo, tik brangesni bilietai, nes daug kas juk Kalėdų ar naujų švęst varo.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2009 10 14, 19:03)
padėkit Paryžiui bilietus rast pimyn atgal smile.gif 2 žmonės skrisim ko gero. geriausia po naujųjų, nes iki to, atrodo, tik brangesni bilietai, nes daug kas juk Kalėdų ar naujų švęst varo.

nebandet pasinaudoti http://www.skyscanner.net?
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2009 10 14, 20:44)

bandėm daug ką. bet norėtųsi savaitę su viešbučiu ar bent kokiu hosteliu už 1000 prabūti. ne daugiau.
Atsakyti