Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 5-oji tema

QUOTE(RoadWarrior @ 2010 05 16, 20:15)

Net labai tikėtina. Išbandyta:)

drinks_cheers.gif Tai jau tikrai išbandyta.
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2010 04 28, 00:59)
Butu visai idomu, jei pasidalintumet ir daugiau pigiu bilietu informacija i tokius tolimesnius krastus (ne Europa). Ieskojau pats vasarai i kokia Brazlija ar Peru, bet kainos tai svelniai tariant kandziojas  mega_shok.gif Tai dabar galvoju gal ziuret i kokia Kinija ar Indija, bet kazkaip galvoju, kad Indijoj butu nelabai idomu. Nors gal ir klystu, nezinau  hi.gif

Manau, kad Indijoje būtų labai įdomu - ir ketinu ten apsilankyti.

Neblogą pasiūlymą į Peru čia jau buvau įmetęs neseniai, bet jis, deja, jau baigėsi:/ Dabar šiek tiek geresnes kainas iš Londono siūlo KLM, ir daugeliu krypčių. Reikia tik nusiteikimo pradėti kelionę ne Lietuvoje;)
Atsakyti
Prasau pasakykit kur galiu uzsisakyt naujienlaiski apie Finnair akcijas?
Vis laukiu akcijiniu kainu i Indija. Noretume is Rigos i Delhi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 05 16, 21:39)
Manau, kad Indijoje būtų labai įdomu - ir ketinu ten apsilankyti.

Neblogą pasiūlymą į Peru čia jau buvau įmetęs neseniai, bet jis, deja, jau baigėsi:/ Dabar šiek tiek geresnes kainas iš Londono siūlo KLM, ir daugeliu krypčių. Reikia tik nusiteikimo pradėti kelionę ne Lietuvoje;)

Skaiciau,maniau,kad neimanoma be 3000lt ten patekti...(Peru)
Indija yra nr 1 mano planuose (kaip ir jums atrodo begalo idomi salis),nebent butu geresnes kainos kazkur kitur (i Azija) dabar pastoviai seku tema,kas kaip.Nes ten dar reikia vizos ,o ji 300lt kainuoja,tad bilietai kiti gali pigiau apsieiti g.gif Dar baisu pirkti bilietus su persedimu ypac Londone,del to ugnikalnio dumu.Kazin kokius bilietus reiktu kirsti,kad bent is dalies apsidrausti...gal tuos vadinamus suristus,kur zino apie keleivi nuo tasko A iki B.Ir ar isvis ju yra dar tokiu ir kokias salis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindiokas: 17 gegužės 2010 - 13:53
QUOTE(sindiokas @ 2010 05 17, 14:51)
Skaiciau,maniau,kad neimanoma be 3000lt ten patekti...(Peru)
Indija yra nr 1 mano planuose (kaip ir jums atrodo begalo idomi salis),nebent butu geresnes kainos kazkur kitur (i Azija) dabar pastoviai seku tema,kas kaip.Nes ten dar reikia vizos ,o ji 300lt kainuoja,tad bilietai kiti gali pigiau apsieiti  g.gif  Dar baisu pirkti bilietus su persedimu ypac Londone,del to ugnikalnio dumu.Kazin kokius bilietus reiktu kirsti,kad bent is dalies apsidrausti...gal tuos vadinamus suristus,kur zino apie keleivi nuo tasko A iki B.Ir ar isvis ju yra dar tokiu ir kokias salis?

Vakar ir aš permečiau į Peru tai irgi radau kad papigiai yra iš Londono ir ypač iš Madrido. Net uz iki 1550lt galima rast į abu galus. Jei iki ten su ryanair, tai visai pigu
Atsakyti
Indija yra nr 1 mano planuose (kaip ir jums atrodo begalo idomi salis),nebent butu geresnes kainos kazkur kitur (i Azija) dabar pastoviai seku tema,kas kaip.

Indija santykinai netoli, todėl pigių skrydžių ten siūlo dažniau.

Indija yra nr 1 mano planuose (kaip ir jums atrodo begalo idomi salis),nebent butu geresnes kainos kazkur kitur (i Azija) dabar pastoviai seku tema,kas kaip.Nes ten dar reikia vizos ,o ji 300lt kainuoja,tad bilietai kiti gali pigiau apsieiti  g.gif  Dar baisu pirkti bilietus su persedimu ypac Londone,del to ugnikalnio dumu.Kazin kokius bilietus reiktu kirsti,kad bent is dalies apsidrausti...gal tuos vadinamus suristus,kur zino apie keleivi nuo tasko A iki B.Ir ar isvis ju yra dar tokiu ir kokias salis?

Dėl vizos, ji berods pigesnė nei 300 Lt.
O vienas bilietas nuo pradžios iki pabaigos taško yra gerai, tik šiek tiek apriboja galimybes susidėti pigiausią variantą.
Siūlau prisiminti kelionių draudimą - geriausia tokį, kurį gauni su banko kortele.

Atsakyti
teko girdeti, kad didziausiuose oro uostuose avia kompanijos parduoda ypac pigius (pvz. 100euru) tarpkontinentinius bilietus kurias norima pilnai uzpildyti lektuvus (ar del isipareigojimu ar del kazkokio menko pelno), taciau jie parsiduoda oro uostuose ir likus keliolikai minuciu iki skrydzio. ar tai is ties egzistuoja? gal kam teko tuo pasinaudoti ir galetu pasidalinti patirtimi? jei taip yra, kokiuose oro uostuose didziausia tokiu bilietu galima pasiula?
Atsakyti
Kas ten norėjo nebrangiai į Pietų Ameriką?
Atsakyti
Yra ir neprasta akcija į Tailandą...
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 05 26, 21:26)

Man atrodo, kad cia beveik normali kaina gaunasi - ir dar vasara, nesezono metu. Atleiskit, bet ypatingos akcijos cia neizvelgiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2010 05 26, 21:34)
Man atrodo, kad cia beveik normali kaina gaunasi - ir dar vasara, nesezono metu. Atleiskit, bet ypatingos akcijos cia neizvelgiu schmoll.gif

Atleidžiam:) Sutinku, apskritai būna ir geresnių pasiūlymų. Bet dabartiniam kontekste (aukštos aviacinio kuro kainos, po „pelenų krizės“ susikaupusi nepatenkinta skrydžių paklausa bei vėjai aviakompanijų kišenėse išmokėjus milijonus kompensacijų už nuo jų nepriklausančius vėlavimus) liekam prie nuomonės, kad 1600 (+100-400, jei iš Lietuvos) Lt į Bankoką yra nebloga kaina. Greita paieška žinomoje rezervavimo sistemoje tam pačiam laikotarpiui davė mažiausią kainą iš Vilniaus - 1604 JAV doleriai. Va tau ir vasara, nesezono metas...

Vežėjas irgi ne iš prasčiausių - šiemetiniuose geriausių pasaulio aviakompanijų rinkimuose užėmė 6 vietą (Europos aviakompanijos į dešimtuką net nepateko). Nors suprantu, kad mūsų neturtingoje šalyje tokie dalykai kaip kelionės komfortas ar žmoniškas aptarnavimas „sveria“ mažiau nei gera NUOLAIDA.

Gerai, kad galime rinktis, ar ne?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoadWarrior: 27 gegužės 2010 - 18:33
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 05 23, 18:38)

Aciu uz sia nuoroda. Bilietai i Buenos Aires jau kiseneje thumbup.gif
Atsakyti