Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

QUOTE(cordi @ 2009 06 04, 17:59)
as suzaveta blink.gif  smile.gif  visu labai grazus darbeliai, bet mano sirdelei artimiausi Dziugos+  4u.gif  ypac su katineliu smile.gif kitu darbstuoliu prasau neisizeisti, jusu darbeliai taip pat puikus ir man iki ju dar laaaabai toli blush2.gif  smile.gif

bigsmile.gif ir as suzaveta, ypac katineliu bigsmile.gif ir visu kitu darbeliai tiesiog fantastiski thumbup.gif Zinokit ir as uzsikreciau.taip ir nesti rankos pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
ilgai vargtas užsakymas smile.gif Krikštadėžė beriukui smile.gif tikiuosi užsakovei patix smile.gif
user posted image
ir vidus
user posted image

Paskutiniai mergaičių darbai fantastiški smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 05 birželio 2009 - 09:38
QUOTE(shrekiuke @ 2009 06 05, 10:33)
igai vargtas užsakymas smile.gif Kikštadėžė beriukui smile.gif

Jau lapcės kokios fainulkos...tikrai berniukui patiks,garantuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai patiktu wub.gif
Atsakyti
kokia faina dezute, ir tos kojytes kokios liuksiskos wub.gif. cia trafaretas ar antspaudukai. ir dar vidus sudomino, ranku darbo popierius???
Atsakyti
Džiuga+, nu jau padėklas wub.gif Kaip taip sugebėt gražiai išklijuot visą padėklo plotą ir dar dugną g.gif juk reikia kažkaip suvesti gražiai vidinius kraštelius g.gif

shrekiuke, labai dailus ir mielas krikštadėžės vidus wub.gif kas čia tokio?

Atsakyti
Ačū merginos smile.gif Gyvai jis man labiau patinka smile.gif Ant foto spalvos nelabai dera smile.gif gyvai jos gerai žiūrisi.. Pėdutes darytos kaip ir trafareto pagalbą. Tik biški kitaip smile.gif Trafaretas pačios. Viduj klijuotas ryžinis popierius smile.gif
Atsakyti
Dėkui merginos už atsakymus 4u.gif 4u.gif

Gyvai dažnai atrodo gražiau, bet nepergyvenk, shrekiuke, ta dėželė šauni wub.gif ne veltui ilgai vargta, gražus tiek vidus tiek išorė. Tik kaip berniukėliui, tai kaspinuko nedėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Balte,ar ikelei savo padekliuka,ar vel kazka proziospojau doh.gif

shrekiuke,dezute,labai grazi,zaisminga ir spalvytes labai liuks thumbup.gif
O darbo ideta tai tikrai daug,matosi.
Atsakyti
Dar nea... Fotiko neturiu dabar. Bet iki kitos savaites gal ikelsiu. ax.gif
Atsakyti
Ką tik baigiau dekupažinti dėželę, kurią gavau dovanų už I-ąjį Lachesės konkursą smile.gif
Noriu pasirodyti, nes tuoj nešiu dovanoti:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokopelli: 05 birželio 2009 - 17:45
eik tu sau kaip graziai padaryta bigsmile.gif tikrai tikrai labai dailiai thumbup.gif
Atsakyti