Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

labai grazi dezute
Atsakyti
paprastas vazonas, teciui ryt dovanosiu, vietoj geliu isodinau vysnini pomidoriuka smile.gif nes jam labai patinka pomidorai ir dar ekologiski, kai pats uzsiaugins is vis didvyriu pasijaus biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labutis.labai grazus visu darbeliai.tik norejau suzinoti,kaip padaryti vardus{dazniausiai buvo ant pakabu}?ar cia trafaretai?

prisijungsiu prie visu ir idesiu savo darbeli.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvatele: 06 birželio 2009 - 22:05
QUOTE(adriu @ 2009 06 06, 11:56)
ne dėl triukšmo įsiminė-,o ir jokio trukšmo neskaičiau g.gif tiesiog įsiminė kad tik viduriukas buvo dekupažintas,o ta ruda grojama dalis -ne.tokios nerandu unsure.gif

bigsmile.gif net ir dabar nematei..
Atsakyti
Pasirodau....
user posted image
user posted image
(na labai sunku kokybiškai stiklą nufotkinti....)
Atsakyti
QUOTE(gyvatele @ 2009 06 06, 23:03)
labutis.labai grazus visu darbeliai.tik norejau suzinoti,kaip padaryti vardus{

Fainulkos aguonikes wub.gif ...nu tikrai toks nekaltas grožis
Saksona tikrai melinumas uzgniauze kvapa...ka tik is sveciu gryzau tureciau but atspari,....bet tapau .....atsari lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 birželio 2009 - 22:19
Simpatiska dezute su aguonom, o saulegrazos melyname fone visai smagiai ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes visos is ryto 4u.gif 4u.gif
Parodysiu savo juodaja dezele

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės mergičkos lotuliukas.gif
Nu gražumų prigaminusios, šaunuolės, visoms po 4u.gif
Net pavydas ima kai man nėra laiko prisėsti verysad.gif
Sėkmės taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
PACIOS, man tavo juodoji labai labai wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 07 birželio 2009 - 15:20
QUOTE(sobieska @ 2009 06 06, 10:01)
lotuliukas.gif  oi buvo daug triuksmo su tuo laikrodziu,gal todel ir isimine. Pasiziurek mano parase mirksiukas.gif nenoriu vel sukelt aziotazo,tskant

Gal ne vietoj ir nelaiku paklausiu, ebt man įdomu, sobieska, kaip tavo padaryti buteliukai Šerkšnas.
Atsakyti
smile.gif graziu darbeliu savaitgalis 4u.gif Saksona, netiketa melyna visai tinka sioms saulegrazoms thumbup.gif

Gyvetele, smagios aguonos wub.gif

Pacios wub.gif

cia mano ne itin vykes gal darbelis... servetele buvo auksinio fono, priklijavus auksiskumas dingo... pabandziau patepliot su auksiniais dazais siek tiek... ai mat ji bala vistiek parodysiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti