Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

QUOTE(Kokopelli @ 2009 06 05, 17:44)
Ką tik baigiau dekupažinti dėželę,

Labai patinka man šitas sendinimas briaunelių. thumbup.gif Kaip tu jį padarai. Aš kaip tik vieną dėžute dabar gaminu (pusgaminis dar), tai kaip tik taip pat sendinau. Galima keliais būdais, bet pas tave gavosi pagal mano skonį smile.gif O šiaip tai tokia prabangi dėžikė, o ta gėlytė priekyje nusiima?
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 05, 19:19)
O šiaip tai tokia prabangi dėžikė, o ta gėlytė priekyje nusiima?

drinks_cheers.gif sauni dezute,bet broske ant priekio truputuka trugdo.Manau,kad ji "kilnojama" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 06 05, 19:19)
Labai patinka man šitas sendinimas briaunelių.  thumbup.gif Kaip tu jį padarai. ..., o ta gėlytė priekyje nusiima?

daziau dezele juoda spalva, nudziuvus itryniau krastus vaskine zvake, uzdaziau baltai, apdziuvus su svitriniu patryniau krastus, kad pasimatytu juoda spalva. veliau klijavau servetele. jeigu servetele plona, patrynimai persisviecia. taciau si buvo gan stora, tai reikejo su kempinele ir juodu akrilu paryskinti. tai darvadinama "inking".

QUOTE(sobieska @ 2009 06 05, 19:26)
... broske ant priekio truputuka trugdo.Manau,kad ji "kilnojama" biggrin.gif

gelyte nenusiima, ji kaip dekoracija priklijuota. dezutei tai visai netrukdo atsidaryti.

Bendrai paemus, as manau, kad dezuciu dekoravimas yra kicinis "menas", todel nebaisu buvo prideti daugiau detaliu smile.gif Sita dezute dariau dovanu dizainerei, todel ir tu "pribumbasu" norejosi.
Atsakyti
Dėkui už atsakymą, vat dar sužinojau ir terminą. smile.gif Labai malonu, kad apšvietei, nes gi būna darai ir net efekto pavadint nemoki. Aš tai kai darau, teplioju tuos kraštelius, bet jei ant juodo, tai galima ir pratrinti thumbup.gif

Nagi, tikrai dekupaže nemažai kičo, bet buna tikrai siliovų dalykėlių panos pridaro. smile.gif Kai tas žodelis nelimpa smile.gif
Atsakyti
kokopelli, labai grazu 4u.gif o gelyte - gal cia tas trimatis dekupazas sospeto transparete?
Atsakyti
Kokia grazi dezute, o pasendinimas koks grazus 4u.gif thumbup.gif o virsu su folija dariai ar su aukso sp. dazais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 05 birželio 2009 - 23:26
smile.gif Oj, aciu labai uz pagyrimus. Labai pagloste man sirdele.
Tiesa sakant, ideja su bantais tai esu kazkur macius internete. Tik nebepamenu kur...

QUOTE(Maša @ 2009 06 05, 22:28)
...... o gelyte - gal cia tas trimatis dekupazas sospeto transparete?

Gelyte - tai "broske" is karoliuku. Jau suverta pirkau siulu/sagu parduotuveje.
QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 06, 00:25)
.....o virsu su folija dariai ar su aukso sp. dazais g.gif

Su aukso spalvos dazais daziau. Po to kaip ir korpusa aptryniau. Auksiniai dazai dziudami pasidengia plevele, tai ne taip graziai nusitrina.

ACIU!
Atsakyti
perverčiau viską thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mergaites,kažkada mačiau padarytą laikrodį ant senos plokšteles,nu niekaip neberandu doh.gif taip norėčiau pasidaryt blush2.gif
Atsakyti
Dėžutė labai jau tokia aristokratiška smile.gif nu labai fainiai smile.gif šaunuolė..
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 06 06, 09:01)

mergaites,kažkada mačiau padarytą laikrodį ant senos plokšteles,nu niekaip neberandu doh.gif  taip norėčiau pasidaryt blush2.gif

lotuliukas.gif oi buvo daug triuksmo su tuo laikrodziu,gal todel ir isimine. Pasiziurek mano parase mirksiukas.gif nenoriu vel sukelt aziotazo,tskant
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 06, 11:01)
lotuliukas.gif  oi buvo daug triuksmo su tuo laikrodziu,gal todel ir isimine. Pasiziurek mano parase mirksiukas.gif nenoriu vel sukelt aziotazo,tskant

o man visai grazus darbeliai,nors ir nukopijuoti nuo kuonors,kartais net gali graziau gautis negu originalas,svarbu nedeti kitu darbeliu ir neprisiimti nuopelnu kaip uz savo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 06 06, 11:01)
lotuliukas.gif  oi buvo daug triuksmo su tuo laikrodziu,gal todel ir isimine. Pasiziurek mano parase mirksiukas.gif nenoriu vel sukelt aziotazo,tskant

ne dėl triukšmo įsiminė-,o ir jokio trukšmo neskaičiau g.gif tiesiog įsiminė kad tik viduriukas buvo dekupažintas,o ta ruda grojama dalis -ne.tokios nerandu unsure.gif
Atsakyti