mes kartu miegam ir pusryciaujam, kartais kartu gaminam vakariene ar einam visi pasivaiksciot
maista visada perkam kartu, nes vienam arba man per sunku (tempti tases) o jam butu liudna - taigi i parduotuve tik akrtu
ir siaip visur kur tik imanoma kartu ir savaitgaliai kartu, ir lauzo kurimai kartu ir lapu grebimas kartu, tik jis skaldo mallkas o as jau delioju
Nu kad, vaikeli, tu tep nieka neišsiaiškysi, ba, žmonės yr labai skirtingi - kas vienam atroda daug, kitam yr per mažai. I atvirkščiai. Pati pagal savy žiūrėk I pagal esamas judviejų galimybes. I jai tau atroda, kad tava diedas tau per mažai laika skiria - kalbėkis su juo api tai. Neraik rinkt inrodymų iš kitų žmonių gyvenimų. Raikia aiškiai i kankrečiai pasakyt, ko tau pačiai raik i kap tatai mažna ingyvendyt. I nepradėk verst visą gyvenima an galvos iš roza. Povaliai potykiai geriau, kai saka
Mes kartu tik miegam....... jis į darbą išeina kai aš dar miegu ir grįžta tada kai aš jau miegu.... retkarčiais, į mėnesį kartą..nueinam į kavinę, bet ir tai su draugais.. arba į gamtą...savaitgaliais važinėjam... žodžiu laiko labai mažai kartu praleidžiam...
Miegam kartu,lebaujam kartu,kartais einam apsipirkti,bet tada reikia is anksto apziureti rinka ir padaryti sarasiuka,nes kitaip kyla gresme ji uzvaikyti,o tada buna taip,kad savo akim maciau -vyriskis mete krepsius prie pat kasos ir begte pasileido prie duru,matyt jo zmona jam liepe 40 -41 karta pasimatuoti dar viena megztineli Dar kartu einam i vaiku poliklinika,vyriskis labai gerai nuteikia nedraugiska personala...
nieko stebuklingo turbut neveikiam su savo berniuku draugai, stalo zaidimai, filmai, gamta, draugai gamtoje , boulingas, kartingai, maistas (as gaminu, jis dziugauja ), plepalai ir be abejo...
kartu miegam,atsikeliam, issivazinejam po darbus, susirinke kartu pavalgom, pazaidziam su katinu, kuris mums atstoja vaikeli:), kartu skaitom, einam apsipirkti, pasivaikscioti, kartu maudomes, ir pasibaram kartu ir prisikvatojam. savaitgaliais kartu palebaujam ir namus pasitvarkom. lengviau gal butu pasakyt ko kartu nedarom, nors esam savarankiski, bet mums taip gera
pamaniau, kad jei suzinociau, jog mano mylimasis galvoja, kad jam su manim nera ka veikti, taip pat sukelciau konflikta. ka ten konflikta, tikra sukilima, gal net isperciau ji. man tokie zodziai ir tokios mintys yra tolygus pasakymui man su tavim neidomu... o cia jau stadija... nezinau, gal Jums kitaip. mudu keliaujam - nebutinai toli, nebutinai brangiai, nebutinai tik dviese. pamenu, kai dar tik buvome pradeje draugauti, pirmoji mano suorganizuota "eksursija" jam buvo po Aukstaitijos nacionalini parka. buvo nuostabu. manau, kad kazka panasaus galima padaryti ir JAV. jei vyras nerodo iniciatyvos, imkis jos pati. panarsyk i-nete - pamastyk, kur noretumei. juk keliones buna ne dvieju pobdziu - i didmiescius ir i jaukius moteliukus, kur nieko nevyksta. buna keliones kad ir i gamta. jei butume JAV - svajociau pamatyti didiji kanjona (nezinau, gal temos autore ji jau mate), nebutinai nesaugius didmiescius. apskritai, ten juk tokios platybes - tikrai yra ka pamatyti. antrasis dazniausiai naudojamas laiko praleidimo budas- savatgalis sodyboje su draugais: kepam mesyte, grybaujam, einam i pirti, snekam, Alias zaidziam, talkinames, dalinames patyrimais ir planais. is tikruju veiklos yra daugiau nei laisvo laiko. sekmes ir Jums planuojant laisvalaiki.
Kartu būnam tik savaitgalį. Ir gerai, nes ir taip, per savaitgalį gal kokius 10 kartų susipykstam. Kažkaip geriau sekasi kartu gyventi, kai abu užsiėmę ir skubam Šiaip dar į svečius išrūkstam ar pas mus draugų ir artimųjų priguža. , į parduotuvę nueinam, kartais į kavinę. Labai neoriginaliai leidžiam laisvalaikį