mumi su vyru esam tokie nenamisedos, tai visalaik kazkur einam, vaziuojam, keliaujam. daugiausia dviese, kartais su draugais... va, net kai maze gime jau dvieju savaiciu ja vezemes i uztrakio dvara... ir ji su mumis gastroliuoja visur. siaip, is esmes savaitgaliais jei grazus oras stengiames keliaut po lietuva... nes kai pasigilini, kiek visko daug savo saly turim, tai net tur but puses gyvenimo neuzteks aplankyt...padovanojau savo vyrui zemelapi su ivairiais objektais ir kuriuos planuojam aplankyt. keliavom panemune po visas pilis, aukstadvario parkus, dabar trecia savaitgali laukiam grazaus sekmadienio, kada galesim keliau paneriu, nes turim marsruta susidare...o tai vis lyjo. nors ir per lietu keliavom... kazkaip mums ziauriai yra ka veikt ir taip jau 6 metai. net kartais man elementariai nebesinori veikti

ir tiesiog ziauriai norisi likti namie ir tinginiauti. ir mano vyrui taip. bet mums tai retai kada pavyksta... nors is esmes esam skirtingi smones - man pvz., klubai patinka, jam ne, man patinka kavines, jam nelabai, taciau atrandam ir suderinam savo pomegius... linkiu atrasti ausko viduri ir isnaudoti ivairiausiais galimybes...