Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veikiate kartu su savo vyru, antrąja puse?

QUOTE(Jolyta @ 2005 04 16, 23:56)
  Matyt tuoj ir smileysex.gif per kompa bus, jei jis netycia laiko tam rastu...

Ir vaikai virtualūs atsirastų user posted image
Atsakyti
laisvu laiku ziurim filmus, susitinkam su draugais, lekiam i gamta, vaikstom i barus, klubus... tongue.gif
Atsakyti
mumi su vyru esam tokie nenamisedos, tai visalaik kazkur einam, vaziuojam, keliaujam. daugiausia dviese, kartais su draugais... va, net kai maze gime jau dvieju savaiciu ja vezemes i uztrakio dvara... ir ji su mumis gastroliuoja visur. siaip, is esmes savaitgaliais jei grazus oras stengiames keliaut po lietuva... nes kai pasigilini, kiek visko daug savo saly turim, tai net tur but puses gyvenimo neuzteks aplankyt...padovanojau savo vyrui zemelapi su ivairiais objektais ir kuriuos planuojam aplankyt. keliavom panemune po visas pilis, aukstadvario parkus, dabar trecia savaitgali laukiam grazaus sekmadienio, kada galesim keliau paneriu, nes turim marsruta susidare...o tai vis lyjo. nors ir per lietu keliavom... kazkaip mums ziauriai yra ka veikt ir taip jau 6 metai. net kartais man elementariai nebesinori veikti smile.gif ir tiesiog ziauriai norisi likti namie ir tinginiauti. ir mano vyrui taip. bet mums tai retai kada pavyksta... nors is esmes esam skirtingi smones - man pvz., klubai patinka, jam ne, man patinka kavines, jam nelabai, taciau atrandam ir suderinam savo pomegius... linkiu atrasti ausko viduri ir isnaudoti ivairiausiais galimybes...
Atsakyti
Nelabai suprantu o kodėl nepatinka vaikščioti su vyrų į klubus? Ten tikrai galima pasilinksminti ne tik su draugėmis bet ir su išrinktuoju:) Vat mes tai mėgstam savaitgaliais ten nušiaušt ir dar draugų pasikviečiam ir nemtau čia nieko blogo. Labai fainai laiką praleidžiam:)
Atsakyti
Viskas del vienos priezisties, kai nera meiles tai ir buvimas su tuo zmogum visiskai neidomus
Atsakyti
QUOTE(GERAS VYRAS @ 2005 04 28, 16:07)
viskas del vienos priezisties,  kai nera meiles tai ir buvimas su tuo zmogum visiskai neidomus

visai ne, kad myli žmogų, dar nereiškia, kad abu turi būt neperskiriami kaip Siamo dvyniai. Juk kiekvienas turi pomėgių, ir jie nebūtinai sutampa, nors ir myli.

O dėl klubų - tai aišku, galima eit ir kartu, ir atskirai, kad tik noro būtų. Bet tame ir reikalas, kad ne visi tuos klubus mėgsta, ir ką daryt, kai vienai pusei ten labai smagu, o kitam šlykštu?
Atsakyti
Jeigu oras geras labai patinka uzsisakyti kinieciu maisto ir vaziuoti prie Michigano ezero(chicago).Po miesta labai smagu pasibastyti apsikabine,uzsukti i kavinuke, nueiti i kluba.Jei oras blogas-tiesiog ziurim dvd,geriam alu,vyna,susitinkam su draugais.Siaip jei visas savaitgalis laisvas- gerai padeda atsipalaiduoti ir nuo visko atitrukti kokia trumpa kelione...
Atsakyti
o as neseniai prisikalbinau savaji tenisa kartu zaist..
dabar kaip ir yra tikslas greiciau ismokt zaist kad treneres nebereiktu ir galetume kartu zaist..

siaip labai geras daiktas yra kazkur kartu nusipirkt ar abonementa i sporto kluba ar koki baseina ar dar kur.. taip visad zinosit kad tam tikra laika praleisit kartu ir paprastom dienom..\

mes lankem pramoginius sokius pusmeti--na ten siaip del saves kur kursai buna\\

Atsakyti
O mes su vyru truputį skirtingai laisvalaikį mėgstam leisti. kartais konfliktų dėl to būna, bet kartais vienas kitam nusileidžiam ir patenkinti liekam. Kadangi jis avinas, o aš - ožiaragis, tai vien dėl to užsispiriam ax.gif Jis labai mėgsta su draugais pabūti, į barą nueiti, aš labiau linkus kartu ramiai pabūt, kad ir teliką ar dvd pažiūrėt. bet kartais išsiruošiu su juo, kartais namie liekam - ir tikriausiai geriausias variantas gaunasi. O vasarą tai išvažiuojam kur nors su mašina paprasčiausiai pasivažinėt, pasidairyt į gražesnes vietas - tai jau mums abiems labai tinka. thumbup.gif
Atsakyti
Mes su vyru labai mėgstame laisvalaikį leisti dviese, na žinoma kartais ir su drauagis. Žiemą einame slidinėti, vasarą važinėjamės dviračiais. Labai mėgstame savaitgalį važiuoti į Trakus, į sodybą. Aš labai mėgstu (bet vyras nelabai) sekmadieniais po kavinias prasieti. smile.gif
Atsakyti
Aš su draugu savaitgaliais dažnai tai pas vieno, tai pas kito tėvus važiuojame. Kai liekame Vilniuje - kur nors išeiname pasivaikščioti, parduotuvės, į gamtą. Labai įvairiai.... ax.gif Nors šiaip dažnai ir pritrūkstam idėjų ir būna " o ką veikt?".
Atsakyti
mes tai arba drybsom lovoj visa diena arba einam i lauka kepti saslyku. o sdabar kai vasara vaziuojam prie vandens biggrin.gif
Atsakyti