Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veikiate kartu su savo vyru, antrąja puse?

Mes tai irgi dažniausiai laisvalaikiu žiūrim teliką, nes mano vyras toks biški tinginys, jis iš namų nenori niekur eiti. o aš nuo tų namų jau baigiu nuprotėt. Labai retai kur nors kartu išeiname, nebent kas nors pakviečia.
Atsakyti
Mes valgom, žiūrim TV, vakare lekiam pas draugus arba jie pas mus. thumbup.gif thumbup.gif
Kartais visą dieną neišlendam iš namų, tada pavydžiu tiems kurie ilsisi kur nors gamtoje, ir baru save bei vyrą, jog esam tokie tinginiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(verdana @ 2005 04 07, 11:59)
Labai retai kur nors kartu išeiname, nebent kas nors pakviečia.

kad kiti kviestų, reikia ir juos pas save dažniau kviest smile.gif .
Atsakyti
O man patinka tiesiog sesti su vyru i masina ir vaziuoti tiesiog pasivazineti be jokio tikslo keliukais ivairiais nezinomais, jei oras geras - tai man vienas smagiausiu laisvalaikio praleidimo budu
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 04 11, 12:18)
O man patinka tiesiog sesti su vyru i masina ir vaziuoti tiesiog pasivazineti be jokio tikslo keliukais ivairiais nezinomais, jei oras geras - tai man vienas smagiausiu laisvalaikio praleidimo budu

aha, smagu, tik svarbu atsimint, kaip grįžt, ypač jei tai kokie nežymūs keliukai, miško ar pan... Nes tada išvis smagu pasidaro unsure.gif
Atsakyti
mes tai labai smagiai tinginiaujam namie - lovoj voliojamės, DVD žiūrim, valgyt ką nors įmantraus gaminamės, kai jau būnam išsiilsėję, varom su draugais kur susitikt, arba shoping'ą padaryt.
Atsakyti
O kas tai yra, tas laisvalaikis g.gif rolleyes.gif

Paskutiniu metu net neatsimenu, kada su vyru išėjom pasivaikščioti kur nors, kad ir paprasčiausiai į parką. Vis skubam ir skubam, susitinkam tik vakare prie bendro stalo, TV ar lovoj wub.gif ... O būna ir taip, kad sėdim skirtinguose kambariuose ir bendraujam per kompą blush2.gif

Vat kaip būna biggrin.gif
Atsakyti
laisvalaikiu mes ilsimes, einam i baseina,vaziuojam prie ezero pasivaiksciot, kepam mesike ant lauzo , alaus padarom drinks_cheers.gif biggrin.gif bet kad visur su vaiku g.gif
mes laisvalaikio neturim!
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 04 15, 23:04)
O kas tai yra, tas laisvalaikis g.gif rolleyes.gif

Paskutiniu metu net neatsimenu, kada su vyru išėjom pasivaikščioti kur nors, kad ir paprasčiausiai į parką. Vis skubam ir skubam, susitinkam tik vakare prie bendro stalo, TV ar lovoj wub.gif ... O būna ir taip, kad sėdim skirtinguose kambariuose ir bendraujam per kompą blush2.gif

Vat kaip būna biggrin.gif

Tai laisvalaikis ir yra tada, kai su vyru bendrauji ne per kompa. Laisvalaikį labai lengva pasidaryti "pradanginant" elektrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 04 16, 23:38)
Tai laisvalaikis ir yra tada, kai su vyru bendrauji ne per kompa. Laisvalaikį labai lengva pasidaryti "pradanginant" elektrą smile.gif

Neišeina.... Mat po mokslų iškart grįžęs dirba prie kompo. Už tą darbą išlaiko visą šeimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 04 16, 22:38)

Vadinas pas mane laisvalaikis tik lovoj... Nes siaip su vyru irgi tik per kompa galiu pasisneket gun_bandana.gif Matyt tuoj ir smileysex.gif per kompa bus, jei jis netycia laiko tam rastu...
O pradangint elektra be sansu... (sutaiso zaibiskai), o be to jo kompo baterija 3 valandas laiko... doh.gif Ir dar uzriaumotu, kad jis mol diiirba, vargsta, piiinigus uzdirbaaa. doh.gif doh.gif

Atsakyti
Kai turim laisvo laiko irgi dažniausiai tinginiaujam namie smile.gif Kai tai nusibosta, laiką leidžiam su draugais. Nieko ypatingo iš tikrųjų 4u.gif
Atsakyti