Mes tai irgi dažniausiai laisvalaikiu žiūrim teliką, nes mano vyras toks biški tinginys, jis iš namų nenori niekur eiti. o aš nuo tų namų jau baigiu nuprotėt. Labai retai kur nors kartu išeiname, nebent kas nors pakviečia.
Mes valgom, žiūrim TV, vakare lekiam pas draugus arba jie pas mus.
Kartais visą dieną neišlendam iš namų, tada pavydžiu tiems kurie ilsisi kur nors gamtoje, ir baru save bei vyrą, jog esam tokie tinginiai

Kartais visą dieną neišlendam iš namų, tada pavydžiu tiems kurie ilsisi kur nors gamtoje, ir baru save bei vyrą, jog esam tokie tinginiai

QUOTE(verdana @ 2005 04 07, 11:59)
Labai retai kur nors kartu išeiname, nebent kas nors pakviečia.
kad kiti kviestų, reikia ir juos pas save dažniau kviest

O man patinka tiesiog sesti su vyru i masina ir vaziuoti tiesiog pasivazineti be jokio tikslo keliukais ivairiais nezinomais, jei oras geras - tai man vienas smagiausiu laisvalaikio praleidimo budu
QUOTE(Onora @ 2005 04 11, 12:18)
O man patinka tiesiog sesti su vyru i masina ir vaziuoti tiesiog pasivazineti be jokio tikslo keliukais ivairiais nezinomais, jei oras geras - tai man vienas smagiausiu laisvalaikio praleidimo budu
aha, smagu, tik svarbu atsimint, kaip grįžt, ypač jei tai kokie nežymūs keliukai, miško ar pan... Nes tada išvis smagu pasidaro

mes tai labai smagiai tinginiaujam namie - lovoj voliojamės, DVD žiūrim, valgyt ką nors įmantraus gaminamės, kai jau būnam išsiilsėję, varom su draugais kur susitikt, arba shoping'ą padaryt.
O kas tai yra, tas laisvalaikis
Paskutiniu metu net neatsimenu, kada su vyru išėjom pasivaikščioti kur nors, kad ir paprasčiausiai į parką. Vis skubam ir skubam, susitinkam tik vakare prie bendro stalo, TV ar lovoj
... O būna ir taip, kad sėdim skirtinguose kambariuose ir bendraujam per kompą
Vat kaip būna

Paskutiniu metu net neatsimenu, kada su vyru išėjom pasivaikščioti kur nors, kad ir paprasčiausiai į parką. Vis skubam ir skubam, susitinkam tik vakare prie bendro stalo, TV ar lovoj

Vat kaip būna

laisvalaikiu mes ilsimes, einam i baseina,vaziuojam prie ezero pasivaiksciot, kepam mesike ant lauzo , alaus padarom
bet kad visur su vaiku
mes laisvalaikio neturim!

mes laisvalaikio neturim!
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 04 15, 23:04)
O kas tai yra, tas laisvalaikis
... O būna ir taip, kad sėdim skirtinguose kambariuose ir bendraujam per kompą
Vat kaip būna

Vat kaip būna

Tai laisvalaikis ir yra tada, kai su vyru bendrauji ne per kompa. Laisvalaikį labai lengva pasidaryti "pradanginant" elektrą

QUOTE(Onora @ 2005 04 16, 23:38)
Tai laisvalaikis ir yra tada, kai su vyru bendrauji ne per kompa. Laisvalaikį labai lengva pasidaryti "pradanginant" elektrą 

Neišeina.... Mat po mokslų iškart grįžęs dirba prie kompo. Už tą darbą išlaiko visą šeimą

QUOTE(Onora @ 2005 04 16, 22:38)

Vadinas pas mane laisvalaikis tik lovoj... Nes siaip su vyru irgi tik per kompa galiu pasisneket

O pradangint elektra be sansu... (sutaiso zaibiskai), o be to jo kompo baterija 3 valandas laiko...

Kai turim laisvo laiko irgi dažniausiai tinginiaujam namie
Kai tai nusibosta, laiką leidžiam su draugais. Nieko ypatingo iš tikrųjų