Mano vyras sedi prie kompiuterio ir zaidzia , o as zyziu:" veikiiam ka nors"

na mes su saviskiu laisvalaikiu randame ka veikti. pvz kai geras oras po visu darbu nuvaziuojame i gamta dviese, arba namie patinginiaujam lovom pagulim
tv paziurim
vakarais einam pasivaikscioti. ir siaip dar tokiu visokiu veiklu randame

http://www.romantic-...dateideas.shtml
Cia idejos ka veikti dviese, bet ne lietuviskai ir ne viskas Lietuvoj pritaikoma, na bet gal ka nors surasit tinkamo
Cia idejos ka veikti dviese, bet ne lietuviskai ir ne viskas Lietuvoj pritaikoma, na bet gal ka nors surasit tinkamo

vasara važiuojam į sodybą
susitinkam su draugais
ilgai gulime lovoje ir geriame kavą ir pliurpiame apie viską
, paskui dar
,

susitinkam su draugais

ilgai gulime lovoje ir geriame kavą ir pliurpiame apie viską

O mes isvis neleidziam lasivalaikio dviese, kadangi baisiai skirtingai suprantam kas yra poilsis. As esu beviltiska namiseda, kuriai geriausias poilsis knygu skaitymas, putu vonia, aromaterapiniai masazai ir pan. tingus neveikimai. O vyras nenuorama, skalalazas alpinistas, jam tik kad nesedet vienoj vietoj. Man patinka jo energija, jam- mano ramybe. Bet uztat kai jis grizta pasikroves energijos is savo laipiojimu, o as bunu issilepinusi savo masazuose - va tada tai duodam fejerverku lovytej
Ir abiem super gerai toks laisvalaikis

Mudu laisvalaikiu keliaujam dviraciais
, baidarem, ir
zaidziam stalo zaidimus, retkarciais boulinga ar biliarda zaidziam (bet cia
tik tada kai blogas oras) na ir kitokia aktyvia veikla uzsiimam, nes jei bunam tik namuose nieko neveikdami - pykstames

Kai silta daznai einam pasivaiksciuoti, vaziuojam i sodyba ar prie ezero, rudieni kai sodyboje einam grybauti, nes man labai patinka, o vyras net grybu nepazista ir bijo miske pasiklisti, tai vaiksto paskui mane
Daznai patys vaikstom pas draugos, o taip pat ir jie pas mus
Kai salta vaziuojam pazaisti boulingo, biliardo ar kur skaniai pavalgyti.
Einam i sporto klubus ar kur nors vaziuojam pailseti nors ir trumpam pvz. i Jurmala
Jei reklamuojamas koks geras filmas tai i kinoteatra
Kartais tiesiog visa diena pragulim lovoje ir gerai
Daugiau kazkaip neprisimenu

Daznai patys vaikstom pas draugos, o taip pat ir jie pas mus

Kai salta vaziuojam pazaisti boulingo, biliardo ar kur skaniai pavalgyti.
Einam i sporto klubus ar kur nors vaziuojam pailseti nors ir trumpam pvz. i Jurmala
Jei reklamuojamas koks geras filmas tai i kinoteatra

Kartais tiesiog visa diena pragulim lovoje ir gerai

Daugiau kazkaip neprisimenu

Šiuo klausimu esam labai neoriginalūs: kavinė, kinas, teatras, namai, knygos, telikas...
Kartais lošiam "durnių"
Kartais lošiam "durnių"

Gyvenam nuosavam name,tai dazniausiai sulaukiam draugu norinciu kepti mesa ant groteliu.Taip pat-kinas,pasivaiksciojimas senamiesciu,kavines,akropolis....
Kadangi mano katinėlis laisvalaikiu mėgsta dirbti, tai savaitgaliais didžiąją laiko dalį būnam atskirai. Jis nesupranta tokių dalykų kaip pasivaikščiojimai ir sėdėjimai kavinėse. Sėdėt namie ir TV žiūrėt irgi jam netinka. Bet džiaugiuos tuo, kad pripažįsta kiną ir teatrą. Jis labiau mėgsta aktyvią veiklą, o aš - ne. Niu bet derinamės kažkaip, labiausiai gelbsti jo draugai, nes su jais ir kavinėse pasėdim ir pasivaikštom
Bet kai pati neturiu daug laisvo laiko, tai man ir netrukdo tie skirtumai.