Įkraunama...
Įkraunama...

B. Dvariono muzikos mokykla

QUOTE(loja5 @ 2010 05 07, 20:57)
Na tikrai daugoka g.gif ar cia man vienai taip atrodo bigsmile.gif

Na ,kaip pažiūrėsi ax.gif , privačios pamokos kainuoja daug daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 05 07, 20:15)
O gal tada galit pasakyti kiek mokate

50 Lt. į mėnesį

QUOTE(Treja @ 2010 05 07, 22:07)
Na ,kaip pažiūrėsi ax.gif , privačios pamokos kainuoja daug daugiau mirksiukas.gif

Būtent...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazna: 07 gegužės 2010 - 20:20
QUOTE(zarazna @ 2010 05 07, 21:16)
50 Lt. į mėnesį

Nuo rugsėjo brangsta ir kainuos jau visose muz. mokyklose po 75 lt mėnesiui mirksiukas.gif
Atsakyti
Gali būti.
Jau geriau tegul pabrangsta šiek tiek, nei išnaikins iš viso muzikos mokyklas, kaip kad gąsdino kažkada...
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2010 05 07, 21:07)

Na tai suprantama, tiesiog gavau lengva soka biggrin.gif nes kai nusprendeme vaika leisti i sia mokykla vyras dar uzklause o cia nemokama, sakau, aisku gi ne, juk tai valstybine mokykla, tiesiog net ir i galva neatejo tokia mintis kad yra nustatytas menesinis mokestis doh.gif zinoma 75 lt. yra salyginai daug, suprantama tai pigiau nei privaciai, taciau kaip valstybinei istaigai manau daug ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zarazna @ 2010 05 07, 21:16)
50 Lt. į mėnesį
Būtent...

Aisku ax.gif
Atsakyti
Na, kazkaip temele aprimo unsure.gif turbut ruosiasi visi stojamiesiems thumbup.gif , mus vakar perklause tai sake tikrai pateksim nes balsa mergina turi, i chorini tai be kalbos, o del solinio dar neaisku, bet mums ir chorinis dainavimas tiks, nes sake galima metus atsimokius pereiti kitur, tai vat dabar tik klausimas del instrumento, koki rinktis, vat cia galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 27 gegužės 2010 - 08:38
O mes siandien keliausim egzamino laikyt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mes rytoj ax.gif
Atsakyti
Mes irgi ryt ax.gif
Parašykit, ar labai baisu biggrin.gif mirksiukas.gif Ar daug vaiku, ar ilgai uztrunka, ar visa dainele leidzia sudinuot, ar nutraukia ir pan., ko tiketis ir kam vaika nuteikt... Mes i paruosiamukus, tiesa...
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 05 27, 09:38)
Na, kazkaip temele aprimo unsure.gif turbut ruosiasi visi stojamiesiems thumbup.gif , mus vakar perklause tai sake tikrai pateksim nes balsa mergina turi, i chorini tai be kalbos, o del solinio dar neaisku, bet mums ir chorinis dainavimas tiks, nes sake galima metus atsimokius pereiti kitur, tai vat dabar tik klausimas del instrumento, koki rinktis, vat cia galvos skausmas doh.gif

Mano mergina jau mokinasi choriniam, tai jokio instrumento rinktis nedave. Fortepijonas - privalomas. O is ko siais metasi leidzia pasirinkti? Labai idomu smile.gif
Atsakyti
tikrai idomu ir man, ko tiketis is egzaminuotoju. Mus uzregistravo sestadieniui :) Matyt labai daug norinciu.
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 05 27, 08:38)

O man atrodo kad nėra ko jums rinktis g.gif , bent jau choriniam dainavimui tikrai tik fortepijonas priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Lilifee @ 2010 05 27, 18:05)
tikrai idomu ir man, ko tiketis is egzaminuotoju. Mus uzregistravo sestadieniui smile.gif Matyt labai daug norinciu.

Musu tai visa dainele isklause, reikejo atkartoti paplojimus (o jie tokie gan ilgi buvo), paskui dar pagrotas trumpas melodijas reikejo padainuoti.
Istojom kur ir norejom, maniskes apie fleita svajojo smile.gif
Atsakyti