Įkraunama...
Įkraunama...

B. Dvariono muzikos mokykla

QUOTE(perfekta @ 2009 11 24, 07:50)
Gal kas gero girdet? Pas mus zadejo kad pavasari bus atranka i Balio Dvariono muzikos mokykla, turetu atvaziuot i musu darzeli, bet dabar kai tokia situacija.. g.gif

g.gif Pirmąsyk girdžiu, kad į darželius važiuoja g.gif Nei mano laikais (pati beveik prieš 20 m. 10-metę baigiau) kas važiavo, nei pas mano dukrą į darželį schmoll.gif . O kokiu principu renkasi darželius, į kuriuos važiuos?
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2009 11 24, 11:51)
g.gif Pirmąsyk girdžiu, kad į darželius važiuoja  g.gif Nei mano laikais (pati beveik prieš 20 m. 10-metę baigiau) kas važiavo, nei pas mano dukrą į darželį  schmoll.gif . O kokiu principu renkasi darželius, į kuriuos važiuos?

Na gal tada ne taip supratau g.gif mums sake kad bus atranka o del to ar i darzeli atvaziuos ar patys turesim vaziuot negaliu garantuot, gal ir ne taip supratom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2009 11 24, 09:51)
g.gif Pirmąsyk girdžiu, kad į darželius važiuoja  g.gif Nei mano laikais (pati beveik prieš 20 m. 10-metę baigiau) kas važiavo, nei pas mano dukrą į darželį  schmoll.gif . O kokiu principu renkasi darželius, į kuriuos važiuos?

Mūsų darželyje kiekvieną rudenį duoda gabesniems vaikams pakvietimus i paruosiamaja grupe. Bet cia gal del to kad musu darzelio muzikos vadove ir Dvarionkej dirba g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kuri nors galėtų man padėti, nes aš pati su muzika nieko bendro neturiu, bet dukrytei labai patinka ir pagroti ir padainuoti.
Klausimas toks:
B.Dvarionio mokykloje yra tokie skyriai:
1 Fortepjono sk.
2 Bendrojo fortepjono sk.
3 Chorinio dainavimo sk.
4 Chorinio dainavimo bendrojo fortepjono sk.
Kuo skiriasi Fortepjono sk. ir Bendrojo fortepjono sk., Chorinio dainavimo sk.
ir Chorinio dainavimo bendrojo fortepjono sk.?
Ką reiktų rinktis, jei noriu, kad dukra grotų fortepjonu + dainuotų (fortepjonas svarbiau).
Lauksiu atsakymo. Ačiū. 4u.gif

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
bendrasis fortepijonas, tai kai vaikas tarkim specialybe pasirinkko kokiakoredona, bet jam vis tiek privalomas dar fortepijonas.
o kad dainuotu ir grotu, tai reikia rinktis arba vokala arba chorini dainavima.
arba fortepijona, nes dainuoja jie ir per chora ir per solfedi.
Atsakyti
Tai jei vaikas stoja į chorinį dainavimą - bus tik dainavimas? O jei į chorinio dainavimo bendroojo fortepjono - tai bus dainavimas ir papildomai fortepjonas? g.gif O apie vokalo skyrių nieko nerašo g.gif Kuo toliau, tuo mažiau suprantu blink.gif
Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2010 03 14, 16:34)
Tai jei vaikas stoja į chorinį dainavimą - bus tik dainavimas? O jei į chorinio dainavimo bendroojo fortepjono - tai bus dainavimas ir papildomai fortepjonas? g.gif O apie vokalo skyrių nieko nerašo  g.gif Kuo toliau, tuo mažiau suprantu  blink.gif
Ačiū už pagalbą  4u.gif

Jei vaikas stoja į chorinio dainavimo skyrių bus choras, fortepijonas, solfedis, vėliau 4 klasėje dar prisidės muzikos literatūra ir 6 klasėje dirigavimas. Vokalo(solinio dainavimo) skyriuje didesnis dėmesys bus skiriamas soliniam dainavimui ir choro nebus, bus tik fortepijonas ir solfedis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snieguolyte 22322: 14 kovo 2010 - 22:52
Kažkaip nete mažoka info tais visais klausimais... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2010 03 12, 22:57)
Sveikutes  4u.gif
Gal kuri nors galėtų man padėti, nes aš pati su muzika nieko bendro neturiu, bet dukrytei labai patinka ir pagroti ir padainuoti.
Klausimas toks:
B.Dvarionio mokykloje yra tokie skyriai:
1 Fortepjono sk.
2 Bendrojo fortepjono sk.
3 Chorinio dainavimo sk.
4 Chorinio dainavimo bendrojo fortepjono sk.
Kuo skiriasi Fortepjono sk. ir  Bendrojo fortepjono sk.,  Chorinio dainavimo sk.
ir Chorinio dainavimo bendrojo fortepjono sk.?
Ką reiktų rinktis, jei noriu, kad dukra grotų fortepjonu + dainuotų (fortepjonas svarbiau).
Lauksiu atsakymo. Ačiū.  4u.gif

Atsakant į klausimą ką jums rinktis - fortepijono specialybę. Tuo atveju vaiko pagrindinė specialybė bus fortepijonas, bet lankys ir chorą (yra atskiras fortepijono specialybės choras, kurį lanko visi pasirinkę fortepijoną). T.y. bus kaip norite - fortepijonas pirmam plane, dainavimas antrame. Be šių dalykų reikės lankyti solfedį, vyresnėse klasėse atsiras muzikos literatūra ir kt. (tai galioja visom specialybėm).

O jei įdomu dėl tų skyrių:
1 Fortepijono - pasirinkusiem fortepijoną kaip pagrindinę specialybę;
2 Bendrojo fortepijono - pasirinkusiems kitą instrumentą fortepijonas yra kaip antras instrumentas;
3 Chorinio dainavimo sk. - tiems, kas chorinį dainavimą pasirinko kaip pagrindinę specialybę;
4 Chorinio dainavimo bendrojo fortepjono sk. - fortepijonas kaip privalomas instrumentas pasirinkusiems chorinio dainavimo specialybę.
Atsakyti
Kadangi Dvariono puslapyj jokios info apie priėmimą nėra, tai paklausiu čia ax.gif Iki kiek metų priiminėja vaikus į fortepijono specialybę? smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti