QUOTE(lapkrituke @ 2009 06 02, 21:43)
Manau, kad jus tokia kaip sekme netikite. Jus tikite Dievo valia, savo laisvu pasirinkimu, todel tokia kaip sekme nebetenka prasmes. Jus daug ka, jei ne viska matot ar stengiates matyti sielos akimis, o sekme tera tik zmoniu proto manipuliacija, vertinimas. Vienam sekme, o kitam gal tik siaip. Jus vertinti nelinkusi, todel ir nelimpa tas sekmes palinkejimas, nes juk ne nuo sekmes viskas priklauso, kaip nugyvensi sia akimirka
tokiu atveju praktiskai viskas tera zmoniu proto manipuliacijos

ir laime subjekyvi, ir meile, ir dar daugybe kitu pojuciu, emociju ir busenu... ir kas tokiu atveju yra dievo valia??? nes jei sakyt, kad nera sekmes, tada nera ir daugybes kitu analogiski veiksniu. viskas tera dievo valia, jei ziuret apibendrintai. bet as linkus galvot, kad dievas turi daugybe formu, ir pvz. sekme gali buti kaip jo valios apraiska

ir dar idomu butu suzinot, nuo ko galima nugyvent sia akimirka pagal jus ? ir kodel sakot, kad sekme negali itakot sio momento. va kazkadais tik per plauka mane perejoj vos nenumuse masina. tai as linkus galvot, kad tik to laimingo atsitiktinumo, sekmes, likimo ar, dievo valios - kaip pavadinsit taip nepagadinsit- deka likau gyva ar nesuzalota. beje, nuo tos akimirkos priklause ir toliau priklauso daugybe kitu tolimesniu mano ir kitu zmoniu gyvenimo akimirku
taip, kad man sekme tai visu pirma malonus atsitiktinumas, kuris nuo manes visai nepriklauso, o greiciau idejus 0 pastangu (kaip toj patarlej sakoma "nukrito kaip aklai vistai grudas") gaunamas max rezultatas