Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmės tau... palinkėjimas

QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 15:49)
Dekui, supratau

Tai tik mano nuomonė. Jūs turite savąją, tik nepasakote viešai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 31, 15:51)
Puiku. O sakykite, kiti atsisveikinimai jums nieko blogo nedaro? "Viso gero", "Sudiev", "Iki pasimatymo", "Davai"?

O ar turetu? ax.gif
As turesiu gerokai pasukti galva, kad suvokciau kaip atsisveikinimas gali daryti "kazka blogo" anot tamstos...
As tikiu, jog mes patys nusprendziame kaip jaustis esamu momentu, nes turim pasirinkimo laisve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 31 gegužės 2009 - 14:58
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 16:45)
Man tai niekas, man - tustuma, nulis, o gal ir ne, todel ir uzvedziau tema, noriu issiaiskinti kas tai yra man, kodel man tai nepatinka ir su kuo tai valgoma ir kodel zmones turi poreiki linketi tai, ko patys nesuvokia
Kaip jau rasiau - kiekviena karta tai isgyvenu, kai man palinkima sekmes...

tada savaime suprantama, kad jei jūs sėkmę suvokiat kaip nieką, tai ir nenorit tokio palinkėjimo. Gauni nulį, o turi bent parodyti, kad džiaugiatės, kad esat dėkinga biggrin.gif

Kažkaip galvojau šiandien, kaip žmonės atsisveikindami laiške ar gyvenime parodo savo veidą, parodo savo vertybes. Tarkim, aš tikrai mėgstu palinkėti sėkmės, viena mano draugė man pastoviai linki šviesos, kažkas atsisveikinant parašo pagarbų sveikinimą savo dvasinei Mokytojai, kažkas parašo tiesiog "iki", čia jau tie, kas nelenda į "tobulėjimą", jūs va rašot "Namaste", kažkas parašo "sudie" g.gif

Dar įdomios info iš Sinelnikovo knygos: graikų kalboj "dėkoti" reiškia "Dovanoti džiaugsmą", rusų- "dovanoti gėrį". O štai "спасибо" - "tesaugo tave Dievas".
Atsakyti
Dekui, BE REMU...
Papildyta:
QUOTE(ChiolYn @ 2009 05 31, 15:54)
Tai tik mano nuomonė. Jūs turite savąją, tik nepasakote viešai.

Ismokau buti atsargi, o ir nuomone priimtina, tad nesinori kartotis:)
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 15:56)
O ar turetu?  ax.gif
As turesiu gerokai pasukti galva, kad suvokciau kaip atsisveikinimas gali daryti "kazka blogo" anot tamstos...

Jei aš atsisveikindamas pasakysiu "sėkmės", tai jums kažkas darosi. O jei pasakysiu "viso geriausio" - tuomet ne?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 16:59)
Dekui, BE REMU...

Va drinks_cheers.gif , tesaugo už tai jus Dievas, man toks palinkėjimas ir yra didžiausia sėkmė.
Nuotrauka buvo internete, jūsų puslapyje. Sėdėjot ant smėlio, lyg tai balta palaidine. Jei pamenat, kur tokią įsidėjot.

Vėl paviešinsiu persiunčiamą laišką iš savo pašto, mane tai maloniai nuteikė, gal kam patiks. Čia vėl jogų "išmislas" smile.gif

Послушай эту смешную историю о глупом человеке, О Рама! Жил однажды человек, который был сделан из глупости. Он родился в пустыне и вырос в пустыне. В какой-то момент в нем возникла глупая идея: «Я родился из пространства, я есть пространство и это пространство мое. Я должен защищать пространство». Решив так, он построил большой дом, чтобы защитить пространство. Видя, что пространство в его доме в безопасности, он был счастлив. Но через некоторое время дом развалился. Человек громко рыдал: «О мое пространство! Куда ты делось? Увы, увы, оно пропало!»

Потом он выкопал глубокую яму и чувствовал, что пространство в нем хорошо защищено. Увы, и это было однажды потеряно. Потом он сделал большой горшок, выкопал еще одну яму, и посадил аллею из четырех деревьев. Все это было недолговечным, не принося счастья глупому человеку.

Вот значение этой истории, О Рама. Человек, сделанный из глупости – это чувство собственной важности, чувство эго. Оно возникает так же, как движение возникает у ветра. Его истинная сущность – Сознание. Не зная этого, чувство эго смотрит на пространство вокруг себя как на себя и на свое. Поэтому оно ошибочно идентифицирует себя с телом и со всем, что оно желает защитить. Тело и все остальное существуют только некоторое время, после чего разрушаются и исчезают. Из-за своего заблуждения, чувство эго время от времени рыдает, думая, что оно потеряно и умерло. Но когда горшок разбился, пространство внутри него остается невредимым. Также когда тело потеряно, сущность всего остается невредимым. Эта сущность есть чистое Сознание, которое тоньше пространства, О Рама. Оно нерушимо. Оно никогда не рождалось. Оно никогда не умирает. И только это бесконечное Сознание сияет как иллюзия этого мира. Зная это, будь всегда счастлив.

Васиштха продолжил:
Разум порождается высшим Брахманом, вместе со своими возможностями думать и воображать. И этот разум остается в Брахмане, как запах в цветке, как волны в океане и как лучи света в солнце. Брахман, едва различимый и невидимый, как бы забывается, и так возникает неверное понятие о реальном существовании этого кажущегося мира.

Если кто-то думает, что лучи света являются чем-то отдельным от солнца, то для него лучи и солнце являются разными реальностями. Если кто-то думает, что золотой браслет является браслетом, для него воистину это и будет браслетом, а не золотом.

У того, кто осознал, что лучи света неотделимы от солнца, сознание не искажено. Если ты осознаешь, что волны не отличны от океана, твое сознание не искажено. Если ты осознаешь, что браслет не отличен от золота, твое сознание не искажено.

Воистину, велик тот, чье сознание не искажено. Его понимание не уменьшается. Он достиг того единственного, что достойно достижения. Его сердце не блуждает среди объектов. Потому, О Рама, оставь это восприятие множественности или объектификацию и утвердись в осознании.

То, что сознание созерцает, мгновенно материализуется благодаря присущей сознанию силе. Затем материализовавшаяся мысль сияет как независимая! Таким образом, то, что созерцает разум (имеющий способность думать), материализуется. В этом кроется причина многообразия. Потому этот кажущийся мир не является ни реальным, ни нереальным. Как сознательные существа создают и ощущают разнообразные объекты в своем собственном сновидении, так и этот кажущийся мир на самом деле является сном Брахмана. Когда это осознается как Брахман, кажущийся мир растворяется, потому что с абсолютной точки зрения он не существует. Брахман остается Брахманом и не создает ничего, что бы уже не существовало!

О Рама, что бы ты ни делал, знай, что это ничто иное, как чистое сознание. Только Брахман проявляется здесь как все это, потому что ничего более не существует. Нет места для «того» и «этого». Потому оставь даже концепцию освобождения и несвободы. Оставайся в этом чистом состоянии без чувства эго, и занимайся естественными для тебя делами.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 31 gegužės 2009 - 15:22
Jei linkiu sekmes tai nuosirdziai ir nieko blogo nematau , kad man kazkas to palinki
cia jau nuo zmogaus priklauso ar nuosirdizi jis tai daro ar ne. Kakzkaip atrodo kad pastaruoju metu zmones linki sekmes , kaip priezodi pasako ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 01, 14:12)
Jei linkiu sekmes tai nuosirdziai ir nieko blogo nematau , kad man kazkas to palinki
cia jau nuo zmogaus priklauso ar nuosirdizi jis tai daro ar ne. Kakzkaip atrodo kad pastaruoju metu zmones linki sekmes , kaip priezodi pasako ir tiek smile.gif

Tai isvada persasi viena, kad pagrinde kaip Gluosnis ir minejo - zmogus sulaukes palinkejimo pajunta nenuosirduma , todel nesinori tokio palinkejimo ir priimti...?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 30, 15:29)
Tiesa, klausimas tiems, kurie l.inki sekmes - ar visda esat nuosridus savuose palinkejimuose? Na kai keikiates, tai neabejoju, bet va kai linkit - ar tikrai nuo dusios?

Nesuprantu kas gi čia tokio neįtikėtino, jog įmanoma nuoširdžiai palinkėti žmogui laimingo atsitiktinumo? g.gif Na tarkime kažkas eina laikyti egzamino, nerimauja - argi nėra natūralu palinkėti ištraukti jei ir ne patį geriausią, tai bent jau ir ne prasčiausią bilietą?

Kiek pačiai teko pastebėti, tai sėkmės palinkėjimą nenoriai priima arba labai prietaringi žmonės (neva tai gali atnešti nesėkmę), arba tie, kam susierzinimą kelia pati mintis, jog kažkas jų gyvenime priklauso ne vien tiesiogiai nuo jų pačių.
Atsakyti
Manau, kad jus tokia kaip sekme netikite. Jus tikite Dievo valia, savo laisvu pasirinkimu, todel tokia kaip sekme nebetenka prasmes. Jus daug ka, jei ne viska matot ar stengiates matyti sielos akimis, o sekme tera tik zmoniu proto manipuliacija, vertinimas. Vienam sekme, o kitam gal tik siaip. Jus vertinti nelinkusi, todel ir nelimpa tas sekmes palinkejimas, nes juk ne nuo sekmes viskas priklauso, kaip nugyvensi sia akimirka smile.gif
Atsakyti
Idomus pamastymai... ;)Teks padirbeti ir galutinai susivokti tame, kas man nepatinka...juk vistiek viskas viduje...dekui Lapkrituke smile.gif
P.S. ne i tema - Smalsutes kudykelis jaunesnis 4 dienom, Lapkrituke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 02 birželio 2009 - 20:49
Asmeniskai as, visada kai man palinki sekmes, pasakau, kad padekosiu, kai tikrai pasiseks, seip niekada nedekoju mirksiukas.gif (esu girdejus, kad negalima dekoti, kad sekme nepabegtu blush2.gif )
Atsakyti