Įkraunama...
Įkraunama...

Sėkmės tau... palinkėjimas

QUOTE(Medinis @ 2009 05 31, 14:51)
Na nebūkite naivi... O kas gi nuspręs, jei ne mes? Pasaulio centras esame mes. Apie mus viskas sukasi, mes patys nusprendžiame kokiam tam pasauliui būti. Du žmonės vienodose sąlygose jausis skirtingai. Mes spremdžiame viską ir apie viską.

Na neissisukinek Medini, as apie batus, o tu apie ratus ir vaidini, kad nesuopranti - per nuosirdus tu tokiam vidmeniui ir to nepaslepsi kiseneje..tad prastas is taves aktorius... va smerkimas yra nuodeme, tad ieskojai rysio temos su ezoterika - va tau ir rysys... neitrauksi tu manes i nesamoningus debatus, tiesiog rasau apie tai kas man aktualu, ieskau atsaku, ir myliu gyvenima ir tai taip pat ezoterika:) skirtingai nuo taves, as priimu pasauli toki, koks jis yra, nes noriu pazinti
Atsakyti
Viskas pasaulyje daugiau ar mažiau siejasi.
Gal atsainiai kažką mestelėjęs, dažniausiai esi nuoširdus ir sakai tiesą. Tik ar atsainiai linkėdamas laimės/sveikatos/sėkmės tikrai nori, kad kitam pasisektų ? Kažin.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 14:57)
tu apie ratus ir vaidini, kad nesuopranti - per nuosirdus tu tokiam vidmeniui ir to nepaslepsi kiseneje..tad prastas is taves aktorius...

Jūs mane smerkiate?

<LinguLingu>, tema apie jus. Jūs pati ją tokią užvedėte. Tema - "Kodėl <LinguLingu> nepatinka, kai jai linkima sėkmės". Taip? Jei ne - įvardinkite apie ką norite diskutuoti.
O kol kas rašysime apie jus. Bandysime kelti hipotezes kodėl jums nepatinka linkėjimai, o jūs kaltinsite mus nenuoširdumu.

Hipotezė pirma:
<LinguLingu> yra pilna puikybės. Ji netiki, kad žmonės linki jai sėkmės nuoširdžiai, mano, kad žmonės yra melagiai, kad žmonės nesugeba linkėti iš širdies.
Sėkmės jums.
Atsakyti
Medinuk, tu ir vel klysti, as vertinu ir tai ne tas pat kas smerkimas

As visiskai patenkinta diskusijomis bet kurioje temoje, tavo hipoteze man priimtina, esu dekinga, kad bendrauji ir man linki sekmes, va ka as su visu tuo darysiu savyje, cia jau tik mano ir isimtinai mano reikalas.
Ir diskusija uzvedziau turedama tiksla, kurio siekiu - tie, kas ziuri, tikrai mato:)
O tu dar uzaugsi, tikrai uzaugsi, visi mes augam ir tu ne isimtis ...sekmes tau... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ChiolYn @ 2009 05 31, 15:01)
Viskas pasaulyje daugiau ar mažiau siejasi.
Gal atsainiai kažką mestelėjęs, dažniausiai esi nuoširdus ir sakai tiesą. Tik ar atsainiai linkėdamas laimės/sveikatos/sėkmės tikrai nori, kad kitam pasisektų ? Kažin.

O kas galetu slypeti po atsainumu?
Dekui ML
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 31 gegužės 2009 - 14:10
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 15:11)
Medinuk, tu ir vel klysti, as vertinu  ir tai ne tas pat kas smerkimas

Aš niekada neklystu. Beje jūs parašėte, kad aš smerkiu, nors aš net nevertinau.

O jūs tikite sėkme?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 31, 15:23)
Aš niekada neklystu. Beje jūs parašėte, kad aš smerkiu, nors aš net nevertinau.

O jūs tikite sėkme?

Medini, jei atdyziai ir be susireiksminimo skaitytume pasisakymus, gincu nebutu. Visada rasau tik apie save ir naudoju daugiskaita, nes suvokiu save kaip visumos dali
Sekme as netikiu, as turiu tikejima, tad sekme man nereikalinga
Apgailestauju, jog tamsta save suvoki kaip smerkianti individa, kitu atveju nebutum i tai atkreipes demesio...
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 15:29)

Tema baigta?

O iš kur jūs žinote kokie yra smerkiantys individai? biggrin.gif Jūs teisinatės ar vėl mane smerkiate?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 16:29)

Tai kas jums yra "sėkmė"? Aš paaiškinau, kad man "sėkmė", tai tarsi palanki banga, palankiai susidėliojančios aplinkybės, ir galiausiai, vidinis skrydžio jausmas.
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 31, 15:39)
Tai kas jums yra "sėkmė"? Aš paaiškinau, kad man "sėkmė", tai tarsi palanki banga, palankiai susidėliojančios aplinkybės, ir galiausiai, vidinis skrydžio jausmas.

Man tai niekas, man - tustuma, nulis, o gal ir ne, todel ir uzvedziau tema, noriu issiaiskinti kas tai yra man, kodel man tai nepatinka ir su kuo tai valgoma ir kodel zmones turi poreiki linketi tai, ko patys nesuvokia
Kaip jau rasiau - kiekviena karta tai isgyvenu, kai man palinkima sekmes...
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 05 31, 15:37)
Tema baigta?

O iš kur jūs žinote kokie yra smerkiantys individai? biggrin.gif Jūs teisinatės ar vėl mane smerkiate?

Medini, tema buvo baigta dar jos nepradejus
Atsakyti
O kas galetu slypeti po atsainumu?

Susvetimėjimas, apatija, tuščiažodžiavimas, nenuovokumas,... :]
Atsakyti
QUOTE(ChiolYn @ 2009 05 31, 15:48)
Susvetimėjimas, apatija, tuščiažodžiavimas, nenuovokumas,... :]

Dekui, supratau
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 15:45)
Medini, tema buvo baigta dar jos nepradejus

Puiku. O sakykite, kiti atsisveikinimai jums nieko blogo nedaro? "Viso gero", "Sudiev", "Iki pasimatymo", "Davai"?
Atsakyti