Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 11, 20:01)
Pamenu  4u.gif . Per gmailus ir visa kita sekėm tavo būseną.  smile.gif

as iki siol jums visoms dekinga. man tada taip reikejo palaikymo, as taip buvau isibaiminus, kad bus kazkas negerai. labai stresavau.
Atsakyti
labukas 4u.gif
nu pas mus ir orelis visadiena ledais kala dingsta ir tv ir netas doh.gif kaip nemegstu tokio oro schmoll.gif nei namie yra ka daryt nei kur iseit o kaip lietuvelei orai
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2009 06 11, 18:11)
skaudi ir tavo patirtis 4u.gif
o ka gerei, duphastona ir po kiek tableciu i diena?

Duphastonas nepadėjo. Naudojau Crinone aplikatorius. Pagal progesterono kiekį viena jo dozė atitinka maždaug 9 duphastono tabletes.

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 11, 19:01)
Pirmi du nėštumai buvo cezariai, tai trečias jau kaip ir garantuotai pjaunamas. O cezariai dėl mano kaklo kraujagysių patologijos ( hipoplazijos)  - iš dviejų arterijų turiu vieną ir dar tą susiaurėjusią, tai bijoma, kad dėl stangų ji gali neatsilaikyt.

Šiandien po pietų jau sulėtinau apsukas iki minimumo - pasireiškė ir nugara, ir paspazmuoja. Spintelių ir langų valymas vis tik daro savo. Sėdėjau popiet sūpynėse ir ledus valgiau, žolynais gėrėjaus.

Aišku. Išsiilsėk tada iki termino vacation1.gif , o tada apsukos jau neišvengiamai pagreitės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif . Ir vėl niūru už lango.....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 12, 09:43)
Labas rytas  4u.gif  . Ir vėl niūru už lango.....

Labas rytas...aha tikrai nesmagus oras...o dar man vaikų dirmavonė šiandien, kad tik nelytų... doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, is tikruju kaip pagalvoji...kiek mamyciu tiek skaudziu istoriju verysad.gif bet yra ir geru smile.gif smagu kad mamytes nestuke.gif ir yra begalo smile.gif
Pas mus tai seimoje juokauju sakydama - kiek kartu susiejom su vyru nesisaugodami, tiek vaiku ir apturejom (3) blush2.gif jokiu pastangu, bandymu ar nervu nebuvo ax.gif o kadangi tikrai jau mums negalima nono.gif tai nebezinom ka cia reiks bedaryt, o juk dar koks 10-metis pries akis potencialus vaiku apturet, o visa gyvenyma gert kontraceptines irgi nesinori g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 06 12, 09:46)
Labas rytas...aha tikrai nesmagus oras...o dar man vaikų dirmavonė šiandien, kad tik nelytų... doh.gif

Mes ir eisim ( bent jau vyras, nes "podžius" ) .
QUOTE(SiguteS @ 2009 06 12, 10:00)
, o juk dar koks 10-metis pries akis potencialus vaiku apturet, o visa gyvenyma gert kontraceptines irgi nesinori g.gif

Aš planuoju per šį cezarį paprašyt, kad perrištų kiaušintakius, nes daugiau lelių ir neplanuojam.
Atsakyti
Vaivos juosta, o tu nebijai (na del to kiausintakiu perrisimo)? Nes man jau va praeita nestuma vyras aiskino, kad cia jau turbut paskutinis mano nestumas, o cia ziurek kaip viskas apsiverte. As aisku, labai tikiu, kad ir tau ir kitom nestuke.gif ir man jau su situo nestumu viskas bus gerai, bet kazkaip baisu man dabar ka nors ir besakyti. O ir siaip - visada norejau tureti 3 leliukus.
Atsakyti
nu va atsibuciavom su vyru ir isleidau i Latvija "statyt skersa"-i driftingo varzybas, tai gris tik rytoj, vaikas pas mociute turbut keliaus, tai biski liudnoka gal bus, isgyvensim.
man kaip paranojikei tas perrisimas baisu kad kokiom komplikacijom nesibaigtu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes
Dieve kaip sunku,nzn kaip istverti sia diena cray.gif cray.gif cray.gif Si diena turetu buti linksma ,o ji tokia liudna be galo verysad.gif ........
Atsakyti
Gabrieliuk istversi, niekur nedingsi, nors ir baisiai liudna butu, o gali su sunuku paminet , uzdegt grazia zvakele ir palinket kad ten kur esa jam butu taip pat gera kaip ir su jumis, pabuk savanaude, paprasyk kad griztu kai tik istaikys maziausia proga, neuzsiblokuok liudesio rate, tai nepadeda, tiesiog tyliai stebek kaip dega zvake ir prisimink viska kas buvo graziausia
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 06 12, 10:41)
Sveikutes
Dieve kaip sunku,nzn kaip istverti sia diena  cray.gif  cray.gif  cray.gif Si diena turetu buti linksma ,o ji tokia liudna be galo verysad.gif ........

laikykis mergyt,kitaip nebus console.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 12, 10:48)
Gabrieliuk istversi, niekur nedingsi, nors ir baisiai liudna butu, o gali su sunuku paminet , uzdegt grazia zvakele ir palinket kad ten kur esa jam butu taip pat gera kaip ir su jumis, pabuk savanaude, paprasyk kad griztu kai tik istaikys maziausia proga, neuzsiblokuok liudesio rate, tai nepadeda, tiesiog tyliai stebek kaip dega zvake ir prisimink viska kas buvo graziausia

sugraudinai Rugseja cray.gif siaip nesu jautrus zmogus,net nezinau kaip ta asara issprudo doh.gif
na bet ir oras,visai nepanasu i vasara...
Atsakyti