Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 14, 20:21)
Žinok, pas mus jau nelyja - dangus giedrijasi.

Nu ot man nepasiseke doh.gif Begau i saule,o lietu parsiveziau... doh.gif
Atsakyti
Va pas mus irgi jau beveik issigiedrino thumbup.gif Bet kas is to? Juk jau miegucio einu doh.gif
saldziu sapniuku 4u.gif
Atsakyti
Ir aš trauksiu sapnuot.
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif .
kaip mamytes laikotes po niuraus savaitgalio? siandien pas mus nelyja, bet apsiniauke ir vel, taip kad nusimato suuu.... diena.
pavalgom pusryciukus ir leksim pas stomotologus, jau kuris laikas Domuciui skauda danti, bet jis pas mane Maryte Melnikaite-tyli ir kencia, net vaistus pasislepes geria. sakiau gana - jau ne viena karta del to dantuko vedem , viena vaistus uzdejo, kita pasake kad traukt reikia- o jis to taip bijo...dabar sakysiu traukit ir tiek, kiek vaikas mucisis. tai va, isvaziuoju kariaut- pas mus vaiku stomotologes tokios kvakses, kad balso nepakelus nieko nebus.
geros mamukai Jums dieneles.
Atsakyti
Laba Ryta 4u.gif
QUOTE(Bona -pari @ 2009 06 12, 13:02)
klaudija linkiu greičiau tau išsvajotų gandrų

Bona - pari aciu aciuks.gif

Visoms geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis mamukai 4u.gif truputi saulytė pasirodė tai ir gyvent norisi smile.gif
Kristulee pasakyk mažiui kad neskauda net mano mergiukė ištvėrė ir traukė bet du ax.gif
kaudija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos.

Neįsivažiuoju šiandien kažkaip į jokią veiklą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 15, 10:56)
Sveikos gyvos.

Neįsivažiuoju šiandien kažkaip į jokią veiklą.  g.gif

Labutes mirksiukas.gif
tai ir neveik siandien nieko,ILSEKIS!!!!!!!!

O as jau darban keliauju... Geros jum dieneles 4u.gif
Atsakyti
LABUKAS smile.gif

NA PAS MUS SAVAITGALI ORAS BUVO FANTASTISKAS EILINI KART PRALEIDOM PRIE JUROS thumbup.gif SIAIS METAIS JAU ANTRA KARTA LUPASI ODA doh.gif
IR DAR MES TURIM NAUJIENU METEM PAMPERIUS NESIOTI thumbup.gif TAI VAIKIS TOKS PATENKINTAS KAI PADARO SYSIU IR PATS ISNESA ISPYLT lotuliukas.gif I PUODULI TIK SYSIU DAROM NA O KAKUTI ENA I TOLETA KAIP DIDELIS VYRAS JAU ANT KLOZETO DARYT thumbup.gif thumbup.gif

GEROS DIENELES JUMS VISOMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#super# @ 2009 06 15, 12:59)
NA PAS MUS SAVAITGALI ORAS BUVO FANTASTISKAS EILINI KART PRALEIDOM PRIE JUROS thumbup.gif

Užpavydėjau rolleyes.gif .

O pasiekimai mažiaus - šaunūs thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos,
Savaitgalį pas mus buvo miesto šventė, tai prasitąsiau visą dieną su mergaite, mat ji ten dainavo du kartus:per pietus ir vakare, tai teko tą laiką praleisti mieste. Bet nors prisispoksojau į visokias grožybes:varinius ir lininius papuošalus, lininius drabužius, odos gaminius ir t.t. Na, o dabar teks pulti namus kuopti, o tai per tuos mokslus tik didumą prašluodavau. Teks dabar visus palovius kuopti biggrin.gif
Oras taisosi, tai gal išeis ir lauke daugiau pabūti-taip norisi gryno oro...
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 06 15, 14:11)
Sveikos,
Savaitgalį pas mus buvo miesto šventė, tai prasitąsiau visą dieną su mergaite, mat ji ten dainavo du kartus:per pietus ir vakare, tai teko tą laiką praleisti mieste.

Alytuj gal? Nes brolis su šeima buvo.
Atsakyti