Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

[quote=vdapr,2009 06 17, 20:58]
TAip vis dar matuoju.... ir sutarem su giniu, kad jei per 6 menesius nepastosiu.... ati atvesiu jam 6 menesiu BT ir tada matysim... Bet sake, kad greiciau atvaziuosiu savo pusliuko parodyt.... nu kad jo zodziai tam kuris virsuje sedi...

labai tikiuosi, kad ponas Dievulis tikrai per ta laika atsius maza zmoguti ir Jusu seimai 4u.gif . o ir mes po lelytes gimimo gandra pasiusim i Jusu krastus smile.gif . sekmes

[quote=Bona -pari,2009 06 17, 21:59]
pirma gimdžiau 14h 3350 ištveriau ne balso nors galvojau kad išprotesiu antra16h tris kartus dejo skatinamuosius dvi lašines va šį kartą galvojau kad galus atiduosiu ir aš 4060ir tam kad neturėčiau dabar turbut iš baimės kad dar vieno baisaus skausmo neištversiu g.gif
[/quote]
o varge- as savo Matuka gimdziau ilgiausiai- 6 val. tai jau sakiau kaip ilgai.... nors taip pat su skatinamaisiais, bet... dabar jau geda pasidare kad tokia nekantruole esu. tik va kazko sirdis sako, kad ir si kart bus skatinamieji doh.gif , juk tokiom dozem magni geriau, kad ten ir drambliui viska uztrauktu. oi, ne veltui imu bijot gimdymo- nors jis ir 6.

[quote=vaivos juosta,2009 06 17, 22:03]
Žinoma. Staigios kūdikių mirties sindromas...... Užmigo ir nepabudo.....

Dievuliau, kaip yra baisu- vaikas sveikas , o cia ta nepaaiskinama liga.
musu Matukas 4men pamirsdavo kvepuot, tai gerai pamenu kai tekdavo budete budet prie vaiko, kazkokios kosmariskos naktys ir dienos...bet mums taip ir praejo, aciu ponui Dievuliui.
beje, pamirsau pasisveikint, Laba dienele visoms mamytems.
Atsakyti
labuka
nu siandien pasijauciau tikra nestuke.gif - apsivemiau pirma karta doh.gif , bet taip nuo dusios variau, kad net sienos aptaskyta buvo doh.gif hihihi.gif
man abu cezariai buvo del to kad vaikams tonai krisdavo, o atsidarymo praktiskai nebudavo
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 18, 10:22)
labuka
nu siandien pasijauciau tikra nestuke.gif - apsivemiau pirma karta doh.gif , bet taip nuo dusios variau, kad net sienos aptaskyta buvo doh.gif  hihihi.gif

Pirmi "malonumai"?
Atvariau su šituo nestuke.gif kaip už tėvynę - akyse ir juoduodavo, ir žaliuodavo.... cool.gif .
Mane tai net Miglė mėgdžiodavo - žaidžia žaidžia, tik pakyla staiga ir lekia į wc, atsistojus spjaudosi ir sako veeeeeee. O man iš to blogumo net juoktis neidavo.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(carramele @ 2009 06 17, 20:18)
Ar jos tokio netikėto išėjimo priežastis liko nežinoma?  verysad.gif
thumbup.gif
Matyt psichologiškai daugmaž atsigavau  ax.gif
O kodėl rinktumeis cezarį?

as asmeniskai labiausiai bijau cezario,net nezinau kodel,gal kad neturejus nei vienos operacijos g.gif man jis atrodo baisiau uz gimdyma doh.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 18, 10:34)
Pirmi "malonumai"? 
Atvariau su šituo  nestuke.gif  kaip už tėvynę  - akyse ir juoduodavo, ir žaliuodavo....  cool.gif .
Mane tai net Miglė mėgdžiodavo - žaidžia žaidžia, tik pakyla staiga ir lekia į wc, atsistojus spjaudosi ir sako veeeeeee. O man iš to blogumo net juoktis neidavo.

o as ne karto nevemiau,pora savaiciu sleikstulys pakankino ir praejo viskas tongue.gif
geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
labas visoms. kaip laikotes mergaites.
neskaiciau nieko, ner laiko, mes gi atostogaujam smile.gif
labai gera mums lietuvoj, oras dar visai neblogas. eliza gerai miega cia kazkaip smile.gif. kita diena prisijungsiu. iki visoms.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 18, 10:05)
Aaaaišku. O kažin pasiskambinus į gimdymo skyrių ir paklausus, kada toks ir toks atostogaus - pasakytų? Ar čia slapta?

Labas rytas. Atvežė meistras spintą, dabar stato.  Ale kai aš tokia mieruotoja, tai blogai aukštį išmatavau - netelpa - per didelę padarė....  blush2.gif  Tai dabar ilgiau užtruks, mažina.

Sveikos...
Kokią spintą sakeisi...sau ar į mergaičių kambarį ir pas ką... g.gif
Žydra smagu kad viskas gerai jums LT mirksiukas.gif
Žydrute aš vaikus gimdžiau pati bet irgi su visais skatinamaisiais ir su lašalinėmis...buvo košmaras...o mano angeliuko gimimas tai iš vis sudėjus tuos pirmus du dar baisiau buvo...nes viską per prievartą reikėjo atidaryti doh.gif
Va mažiukę tai darė cezarį, nes klinikos neleido gimdyt dėl stuburo išvaržos, bet nesigailiu nė biskio, nes prašiau pilną narkozę kad duotų, tik gailėjausi kad lašinių nepaprašiau kad nupjautų lotuliukas.gif Jei dar reiks tai tik cezarį imsiu ir kaip VJ prašysiu kad kiaušides perištų...
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 18, 09:22)
labuka
nu siandien pasijauciau tikra nestuke.gif - apsivemiau pirma karta doh.gif , bet taip nuo dusios variau, kad net sienos aptaskyta buvo doh.gif  hihihi.gif
man abu cezariai buvo del to kad vaikams tonai krisdavo, o atsidarymo praktiskai nebudavo

Faina 4u.gif Aisku vemimas ne pats maloniausias nestumo pozymis,bet... smile.gif
O man pirma cezari dare nes vandenys nubego ,ir atsidarymo nebuvo .O antra cezari automatiskai 4u.gif
Zydra,geru atostogu jums ir gero poilsio wub.gif 4u.gif
Labas ryts 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 06 18, 12:48)
*Kokią spintą sakeisi...sau ar į mergaičių kambarį ir pas ką... g.gif

** nes prašiau pilną narkozę kad duotų,

* Į koridorių - diiidelę ir talpią, kad tilptų visi rakandai ir kitos šmutkės biggrin.gif . Kažkoks meistras iš gretimo kaimo ( Išdagų). Dabar besėdėdama dar sugalvojau, kad jo reikia užsiprašyt, kad padarytų slenkančią sistemą prie pečiaus - atsitvert atsitvėrėm, bet durų vis tiek vyras niekaip nepadaro. cool.gif

** aš tai tik dalinės noriu. Bendros nei nerekomenduoja man.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 18, 13:34)
* Į koridorių - diiidelę ir talpią, kad tilptų visi rakandai ir kitos šmutkės  biggrin.gif .  Kažkoks meistras iš gretimo kaimo ( Išdagų). Dabar besėdėdama dar sugalvojau, kad jo reikia užsiprašyt, kad padarytų slenkančią sistemą prie pečiaus - atsitvert atsitvėrėm, bet durų vis tiek vyras niekaip nepadaro.  cool.gif

** aš tai tik dalinės noriu.  Bendros nei nerekomenduoja man.

Gal to meistro vardas Remigijus mirksiukas.gif jei jo perduok linkėjimus nuo manęs biggrin.gif
O aš tai bijojau kad man dalinės neduotų, bet sakė kadangi išvarža tai galim nepataikyt...
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 06 18, 13:47)
Gal to meistro vardas Remigijus mirksiukas.gif jei jo perduok linkėjimus nuo manęs biggrin.gif
O aš tai bijojau kad man dalinės neduotų, bet sakė kadangi išvarža tai galim nepataikyt...

Vardo nežinau, tai liks be linkėjimų biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 18, 14:06)
Vardo nežinau, tai liks be linkėjimų  biggrin.gif .

Tai gal mašina balta markės nepamenu bet toks kaip minivenas...
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 17, 22:24)
vdapr - o tik žodžiu konsultavaisi ar ir kokį echo darė?

Jep patikrino ir echo ir ant samalioto...

Ruosiuos pas drauge kavos varyt.... MV su reikalais, mazius pas mociute mano bus iskamndiruotas.... nes ten yra jo amziaus vaiku.... tai visi jie ten fainiai zaidzia... net grazu ziuret... wub.gif
Atsakyti