Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(spyglej @ 2009 06 25, 11:19)
Blyn ar girdėjot latvijoj viena latvė kiaulių gripu susirgo... doh.gif

man tie pauksciu gripai, kiauliu gripai, karviu ragu-nagu ligos doh.gif ... man atrodo kad cia daugiau komercinais tikslais puciama, kazkam naudinga kazka prastumt tai ir zlugdo vieni kitus, o farmacija nesnaudzia, visokias vakcinas kuria ir rekomenduoja skiepytis is anksto, aisku ne uz dyka, tai nebekreipiam demesio.
seimoj nera iprocio zalia ar puszale mesa valgyt , tai manau ne problema gal, augint ir neauginam ir pas anyta i tvarta nevaikstau smile.gif
o mano anyta braskes augina lotuliukas.gif , bet anukui nesugeba priskint ir paduot, is jos zentas kasdien pas mus atvaziuoja... matyt uz anuka neskaito ar galvoja kad mes balkone visko uzsiauginam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 06 25, 11:19)
Miglė ar uogas mėgsta tavo...na maniškė tai tik kelias suvalgo bet tas valgymas kaip poničkos... biggrin.gif kad tik rankų neišsitepliot... doh.gif

Šįryt, kol kepiau blynus pusryčiams, tai sėdėjo prie to didelio bliūdo ir šaukštu kabino jas biggrin.gif . Mėgsta.

O karas - aš pralaimėjau, nes tvarkyt tai man.

QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 11:28)

o mano anyta braskes augina lotuliukas.gif , bet anukui nesugeba priskint ir paduot,

Nu joooo cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 11:28)
man tie pauksciu gripai, kiauliu gripai, karviu ragu-nagu ligos doh.gif ... man atrodo kad cia daugiau komercinais tikslais puciama, kazkam naudinga kazka prastumt tai ir zlugdo vieni kitus, o farmacija nesnaudzia, visokias vakcinas kuria ir rekomenduoja skiepytis is anksto, aisku ne uz dyka, tai nebekreipiam demesio.
seimoj nera iprocio zalia ar puszale mesa valgyt , tai manau ne problema gal, augint ir neauginam ir pas anyta i tvarta nevaikstau smile.gif
o mano anyta braskes augina lotuliukas.gif , bet anukui nesugeba priskint ir paduot, is jos zentas kasdien pas mus atvaziuoja... matyt uz anuka neskaito ar galvoja kad mes balkone visko uzsiauginam ax.gif

na ir anytėlė...būtum arčiau tai gal dar sukrapštyčiau kibirą kokį, jau 6 kibirus nuskyniau, bet labai daug supuvusių yra kai tokie orai doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Pas mus ir vakar ir siandien saulute bigsmile.gif . Braskiu daug, atostogos tesiasi tongue.gif
Kaip Gintariux siandien laikosi?
Rugseje, pas mus braskes po 2,5 uz litra. VAryk pas mus mirksiukas.gif
Vaivos juosta, skanios uogienes mirksiukas.gif
Visoms geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
as dziaugiuos kad normalia mama turiu thumbup.gif , kuri pirmas braskes ar agurkus pakavoja anukui, pas savo mama nieko neprasau prideda i krepsi ir pasako iseinant pasiimsi prie duru sudeta. o pas anyta sedi i masina -tai gal ko reik? ne sakau nieko nereik visko turim. po to sako, tai kad jus nieko nevalgot doh.gif lotuliukas.gif
va siandien ir uzkviete i baliu, organizuoja su muzikantais, filmuotoju samdomu, seimininkem, tai pasake- jus kad ir isvakaro pakviesciau atvaziuotumet doh.gif , nu nesakiau as jai nieko, tik numykiau , bet tikrai neiciau i toki baliu is vakaro pakviesta doh.gif , vistik reik ir apsirengt pasiruost ir dovana nupirkt
pas mama braskiu lysvuke 3*1m tai ir galybe pripuvusiu, praktiskai kas 3ia uoga
nusipirksiu nenubiednesim, kai musu seimyna tokia uogieniu valgytoja, tai kokius 3litrus uzsaldyt ir uzteks
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 11:56)
as dziaugiuos kad normalia mama turiu thumbup.gif , kuri pirmas braskes ar agurkus pakavoja anukui, pas savo mama nieko neprasau prideda i krepsi ir pasako iseinant pasiimsi prie duru sudeta. o pas anyta sedi i masina -tai gal ko reik? ne sakau nieko nereik visko turim. po to sako, tai kad jus nieko nevalgot doh.gif  lotuliukas.gif
va siandien ir uzkviete i baliu, organizuoja su muzikantais, filmuotoju samdomu, seimininkem, tai pasake- jus kad ir isvakaro pakviesciau atvaziuotumet doh.gif , nu nesakiau as jai nieko, tik numykiau , bet tikrai neiciau i toki baliu is vakaro pakviesta doh.gif , vistik reik ir apsirengt pasiruost ir dovana nupirkt
pas mama braskiu lysvuke 3*1m tai ir galybe pripuvusiu, praktiskai kas 3ia uoga
nusipirksiu nenubiednesim, kai musu seimyna tokia uogieniu valgytoja, tai kokius 3litrus uzsaldyt ir uzteks

na mes tai mėgstam labai uogienes...nespėju plaut stiklainiukų doh.gif ypač daug sueina su miltiniais blynais, o vaikų mėgstamiausias patiekalas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 06 25, 11:58)
na mes tai mėgstam labai uogienes...nespėju plaut stiklainiukų doh.gif ypač daug sueina su miltiniais blynais, o vaikų mėgstamiausias patiekalas... ax.gif

nu mano "abu" vaikai (vyras ir sunus) tai ispindeje del maisto visais atzvilgiais, blynu jei ant aliejaus kepti tiek dickis tiek mazgis po kelis-1-3 suvalgo i vsio, bulviniu ir taip pat, nebent cirviniu, tada jau vienus valgo be nieko, tai as baigiu nuo proto nusokt, uzkniso kotletai karbonadai doh.gif , bet sakau kai nebus ka valgyt valgys viska, dar mazgius valgo skrebuti- tostes rieke ismirkau plaktam kiausini, o jokiu kitokiu-virtu, keptu ir nevalgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 12:07)
nu mano "abu" vaikai (vyras ir sunus) tai ispindeje del maisto visais atzvilgiais, blynu jei ant aliejaus kepti tiek dickis tiek mazgis po kelis-1-3 suvalgo i vsio, bulviniu ir taip pat, nebent cirviniu, tada jau vienus valgo be nieko, tai as baigiu nuo proto nusokt, uzkniso kotletai  karbonadai  doh.gif , bet sakau kai nebus ka valgyt valgys viska, dar mazgius valgo skrebuti- tostes rieke ismirkau plaktam kiausini, o jokiu kitokiu-virtu, keptu ir nevalgo doh.gif

Matyt dar nekrizė šeimoje... biggrin.gif kai nebus ką valgyt tai ir kepti praeis...mano brolis lašinių nevalgydavo tik raumenis nupjaustydavo ir viskas, tai čia kol gyveno kaime pas tėvus, bet kai išėjo į miestą tai ir lašiniai kai gryšta sueina taip kai jų nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
ale ir turgeli braskes po petaka...
reiks traukt sekmadieni i turgu, ten turetu pigiau but, jei ir ten kosmosas -varysim zemuogiaut
pas mus vesu, apsiniauke, liuks man toks oras kai nereik prakaituot
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
neturiu kam pasiskut,tai beliekat jus,blyn ruosiuosi anyta nusaut gun_bandana.gif
nebegaliu taip uzkniso,kai tik mes is namu tai ji po musu daiktus knisasi,jau kelintas savaitgalis vis nutyliu,bet sikart turbut sprogsiu is pasiutimo doh.gif kol daresi remontus tai pas mus virtuvej valgyt darydavosi,tai yra like keletas jos daiktu,butu normali tai ateitu ir pasiimtu kas jos kai as namie,o ne paslapcia knistusi,galiausiai dar ir mano saukstus su sauksteliais issinese,o atnese du tokius kur i burna netelpa,gryn tyciotis pradejo is musu,nebesuprantu jau bash.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 06 25, 12:12)
Matyt dar nekrizė šeimoje... biggrin.gif kai nebus ką valgyt tai ir kepti praeis...mano brolis lašinių nevalgydavo tik raumenis nupjaustydavo ir viskas, tai čia kol gyveno kaime pas tėvus, bet kai išėjo į miestą tai ir lašiniai kai gryšta sueina taip kai jų nebuvo lotuliukas.gif

as irgi nevalgau lasiniu,visokiu spirguciu ir pieno negeriu,ir visi stebisi"taigi kaime augai,kaip tu gali nevalgyt",maza kai buvau nevalgydavau kotletu,is cepelinu ir balandeliu mesa isimdavau,bet dabar valgau,matyt issaugau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 25 birželio 2009 - 13:38
Sveikos 4u.gif su kava, pomidorų-agurkų-svogūnų mišraine ir ištepta galva dažais...nusprendžiau pati nusidažyt- kaip ne kaip reik nepamiršt- KRIZĖ.....na ačiū dievui jos dar mūsų šeima nejaučia, bet pas kirpėją nueit nėra kada- vyras dirba dirba dirba, su vaikais nepasėdėsi kirpykloje 2 valandų..........taigi nusibodo būt pablukusiai ir sakau prisiminsiu senus laikus- pati......

dėl psichologo- tai man buvo ligoninėje atėjęs toks tikrai kabutėse "psichologas", tai pamenu sėdžiu, žiūriu į tą senuką akis išsprogdinusi- tas kalba nesąmones , ir mąstau- na greičiau tu dink iš čia.... doh.gif gal susigadino visą reputaciją nes iš pradžių sumaišė pacientes, kaip supratau kažkam gimė daunas vaikiukas ir maniškis mirė, tai jis senukas (na kokių 75 metų) truputį susimaišė ir ėmė mane guost kaip tą kitą mamą, kuri dauną pagimdė - tipo jums dar gerai, jūs turėsit ką mylėt, va vienai mamai vaikas mirė....man buvo šokas...

mergaitės, o kokio stažo reikia norint prie albumiuko jūsų prisijungt?

aš pieno irgi negeriu...nors irgi augau kaime.... bet man jo netoleruoja organizmas- galiu pieno produktus bet ne žalią pieną (na kažkokio ten fermento nėra). Nors kai verdu vaikams pienišką sriubą, galvoju vargšai jūs vaikeliai, kaip jūs ją taip skaniai valgot- na man kaip smirda tas pienas toje sriuboje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 25 birželio 2009 - 13:42
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 14:30)
ale ir turgeli braskes po petaka...
reiks traukt sekmadieni i turgu, ten turetu pigiau but, jei ir ten kosmosas -varysim zemuogiaut
pas mus vesu, apsiniauke, liuks man toks oras kai nereik prakaituot

as braskes po keturis perku,bet lenkiskos,o pakelej lietuviskos tiesiai is darzo po astuonis,bet skonis ir vaizdas tai toks pats g.gif
o as vistiek prakaituoju,man pastoviai karsta doh.gif nors anksciau viskas normaliai buvo...
Atsakyti