Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(sandrynja @ 2009 06 05, 21:51)
Sveikutes mirksiukas.gif
vdapr, kaip gerai, kad tavo maziukas sekmingai "nusileido ant zemes". Saunuoliukas.
O va as noriu pasigirt, prazydo musu kaktusas wub.gif . Kai laukiausi savo pupu, zydejo iskart du ziedai... wub.gif
user posted image

tai gal jau koks ženklas kad vėl reikia rupintis mirksiukas.gif tapti nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(sandrynja @ 2009 06 05, 21:51)
Sveikutes mirksiukas.gif
vdapr, kaip gerai, kad tavo maziukas sekmingai "nusileido ant zemes". Saunuoliukas.
O va as noriu pasigirt, prazydo musu kaktusas wub.gif . Kai laukiausi savo pupu, zydejo iskart du ziedai... wub.gif
user posted image

jeckau jeckau koks grozis....
drinks_cheers.gif as ir pritariu Bona-pari.... kad gal cia zenklas... o gal dar mes ko nors nezinom? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Spyglej, mieloji - labai labai tave užjaučiu.......
...sunku prieš Tėvo dieną netekti vieno iš pačių brangiausių žmonių......
.... aš visada prisiminsiu tavo Tėtį kaip ypatingai šviesų ir taurų Žmogų......
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 06, 12:49)

kaip suprantu mire Spyglej tetis... priimk nuosirdzia uzuojauta...
Atsakyti
.......Spyglej, lailykis..... priimk užupjautą dėl tėčio verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
....graudu šiandien...... sėdėjau salėj, žvelgiau į spyglės tėtį ir prisiminiau, kaip is dalyvavo mano Vaivutės laidotuvėse..... tada Jai giedojo..... paskui prisiminiau, kad ir Jis pats paaidojo jauną sūnų.... beveik iekvieną sekmadienį mes susitikdavom kapinėse- aš prie Vaivutės, Jis su žmona - prie sūnaus kapo...... gaila labai...tai buvo žinomas miestelio, zanavykijos regiono Žmogus, mano Kolega, Mokytojas.... Prieš nepilną mėnesį apsilankiau Jo namuose, gavau dovanų knygų..... ir dabar...tuščia.....
Atsakyti
VAiva kaip spyglej laikosi?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 06, 12:49)

verysad.gif verysad.gif spyglej... laikykis....
Atsakyti
nuoširdi užuojauta Spygliuk verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,

JAu panos koki sapna sapnavau.... doh.gif Atsikelus MV ir sakau... nebandyk net galvot... apie koki nors isvaziavima....
Sapnavau kad mane MV palieka ir isplaukia kazkur... tiek bariausi su juo tiek verkiau... tipo pinigu uzsidirbt... O as turiu du vaikus.... Viena GAbrieliu ir dar kazkoki ant ranku... KAzkaip Gabrieliu tai aiskiai prisimenu... o va ta kita... zinau kad mano... ir sapne aiskiai veida maciau... o va atsibudus neisliko...
Atsakyti
Sveikutes.
Spygliuk, priimk nuosirdzia uzuojauta....
vdapr, keistas sapnas g.gif Gal beldziasi dar vienas mazylis pas jus? ax.gif
Ir as sianakt sapnavau savo angeliuka....pirma karta...Sapnavau tokia grazute, ropojo po lovyte ir sieke zaisliuku...
krismantas, kaip tavo maziuko sveikata, kaip tavo pilvukas?
Zydra, kaip Eliziuko sveikatukas?
kur kiti musu mamukai dinge?
Leksiu sveikint savo tetusio. Geros dieneles jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Spygliuk,laikykis,uzuojauta Tau verysad.gif
O as sergu,kaulus lauzo ,galva kvadratine,jauciuosi siaubingai verysad.gif Temperatura vakar 37.3 bet ziauru verysad.gif
Atsakyti