Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Kur jau cia nepazinsi. lotuliukas.gif
Sekmingu sakneliu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 08, 11:02)

Juztea turetu susipazinti su Bagel. Jus abi jonavietes--- merginos-- gi galejot kartu kaktusus i Jonava veztis!!!! Kazko man "daeina" per velai.

Tikrai protinga mintis, Crassula thumb_yello.gif. Kitą kart prašom mastyt greičiau biggrin.gif .
Juztea, susipažinkim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 06 08, 20:15)
po kaktuseliu sudygimo, po menesio ar siek tiek daugiau reikia kaktuselius persodinti, tada saknys formuojasi stipresnes ir kaktuselis pats geraiu auga smile.gif

Kad labai jau sunku tokiu mazus pasodinti. As retai juos suseju ir retkarciais uzpilu zeme, kad saknytusi geriau. O jau kokiu triju menesiu tada persodinu.
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 06 08, 11:55)
As taip pat pasisodinau,ir pas mane lygiai tokie pat,taip pat zeme zaliuot pradejo.Turbut kazka ne taip darom g.gif
Ir kaip matau is cia esanciu patarimo nesulaukei?  g.gif

per daug dregmes yra manau. tureciau kuo girtis-pasigirciau ir as biggrin.gif
QUOTE(anril @ 2009 06 08, 16:53)
Gali jau nedengti ,tuo labiau, kad žemė žaliuoja. Reikės juos kaip nors persodinti, nes turbūt paviršių su tais žalumynais nuimti atsargiai neišeis.
Aš užpilu paviršių smulkiu žvyriuku. Tai kai pradeda žaliuoti, atsargiai nukrapštau pradžiūvusį ir užpilu nauju.

na as manau juos persodinti ir taip, kadangi nesitikejau kad tiek daug sudygs, be to parasyta kas keli mm sodint, bet ziuriu tuoj susigrus biggrin.gif
QUOTE(..vijana.. @ 2009 06 08, 19:15)
po kaktuseliu sudygimo, po menesio ar siek tiek daugiau reikia kaktuselius persodinti, tada saknys formuojasi stipresnes ir kaktuselis pats geraiu auga smile.gif

o kazi kokiu nuotoliu sodint g.gif neisivaizduoju kokie jie bus dar blush2.gif
Atsakyti
Kas kiek laiko laistot kaktusus ?
Atsakyti
Praeitu metu Kaktusines ceko euforbija.

user posted image

O cia sviezuciai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O va cia gyvena pries 2 metus atsisiustas is Kaktus. Ceko gymnas- tas didelis, juodas grazuolis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 08, 20:06)
Praeitu metu Kaktusines ceko euforbija.

Aš ją dabar parsisiunčiau wub.gif įdomu kaip man pavyks su ja susidraugaut smile.gif

Gražučiai naujokėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 06 08, 19:38)
o kazi kokiu nuotoliu sodint g.gif neisivaizduoju kokie jie bus dar blush2.gif

tiesa sejinukai labai mazuciai, bet atsargiai imanoma persodinti smile.gif smile.gif seip kaktuseliu sejinukus, reiktu persodineti daug maz iki metu, kas menesi ar du (as daug maz kas du savuosius persodinu) o ir zeme tada nespeja suzaliuoti ax.gif smile.gif ir sakneles lengviau kvepuoja smile.gif smile.gif smile.gif

Crassula bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif na ir lobiai pas tave wub.gif
Atsakyti
Nu gi zinokit ceko turbinikai irgi pazaliave atvyko.

O dar- ne visa lobi nupotkinau. Jau ir tep visa diena su fotiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad su tuo fotiku kitaip negalima,ypač kai augalų ne vienas ir ne du... aš irgi kai pradedu,tai net nepastebiu kaip diena prabėga cool.gif
Atsakyti
O as vis dar setinopsio tikiuosi is vienos forumietes blush2.gif flirt.gif
Atsakyti
Zadejau parodyt lake augancia ir ziemojancia delosperma. Stai ji wub.gif
[attachmentid=178880]
Atsakyti