Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

pasirodau as su savo naujokeliu:
user posted image

tik apie juos tiek visko priskaiciau,tai jau baisoka, kad nepavyks man jo issaugoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 06 08, 18:22)
kaip tik ir neturiu tokio , rezervuok jį man , arba galėsim kokius mainus padaryti smile.gif

Gerai, rezervuosiu drinks_cheers.gif kada nors kokius mainus padarysim.
Atsakyti
Tina labai grazi tavo Delosperma 4u.gif
O mano tokia dar ne zydi,ir kur pavasari gauta,su raudonais lapais,numire verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Tina labai grazi Delosperma 4u.gif 4u.gif O mano tokia dar nezydi verysad.gif Ir kur pavasari gauta Delosperma,raudonais lapais,numire verysad.gif
Atsakyti
Lauko sąlygom, pasirodo, jos geriau auga ax.gif šiuos sukulentus ypatingai sunku per žiemą išlaikyti.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 06 08, 23:28)
Gerai, rezervuosiu drinks_cheers.gif  kada nors kokius mainus padarysim.

dėkui , reiks sugalvoti ką tau pasiūlyti g.gif
Atsakyti
Ech, mano vienas čekiukas - pats didžiausias ir storiausias - Pachypodium rosulatum neisgyveno po pasikesinimo... verysad.gif Pasakojau, kad sunekas sodinimo diena buvo nugriebes. Atrodo, žaizdos buvo menkos, bet pasodintas augaliukas eme nykti, lenktis, lapeliai pajuodo, o vakar paciupineju - minkstas, lyg tusciaviduris... Teko atsisveikint verysad.gif

Beje, noriu paklausti zinoviu. Ar nieko blogo, kad visa Operculicaria kaudeksa sukisau i zeme? Šaknu buvo ir apacioj, ir aplink, ir virs kaudekso. Tai pamaniau, kad jam bus stipriau isisaknyti visom turimom saknelem. Bet dabar bijau, kad gali suputi.... g.gif
Atsakyti
ne čekas, bet giriuosi mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Tikrai taip - grazuolis thumbup.gif
Atsakyti
zinau, kad jau jau tokius ziedelius kazkurios forumietes rode, smile.gif bet as vistiek idesiu dar savo ax.gif , stai taip mano notikas siandien pasipuose
http://s50.radikal.r...193ca67ef07.jpg
Atsakyti
vijana 4u.gif tokių saulėtų žiedų niekados nėra per daug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 06 09, 10:10)
dėkui , reiks sugalvoti ką tau pasiūlyti  g.gif

Kokį vaikiuką nuo ko nors smile.gif

QUOTE(Mamce @ 2009 06 09, 12:42)

Beje, noriu paklausti zinoviu. Ar nieko blogo, kad visa Operculicaria kaudeksa sukisau i zeme? Šaknu buvo ir apacioj, ir aplink, ir virs kaudekso. Tai pamaniau, kad jam bus stipriau isisaknyti visom turimom saknelem. Bet dabar bijau, kad gali suputi....  g.gif

Kaudeksą gal į žemę nereikėjo. Jei įsišaknys virš kaudekso, tai ir neis jo iš žemės iškelti g.gif Bet čia turbūt RS geriau paaiškintų.
Atsakyti