Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(yours @ 2009 06 02, 17:49)
nezinau kodel tokia didele foto isikele blush2.gif

Turbut todel, kad nesumazinai smile.gif Siaip as mazinu per:

Start-Programs-Microsof Office-Microsoft Office Tools-Microsoft Office Picture Manager
Programoje eini i Picture-Resize-pasirenki mazinimp procenta
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 06 02, 18:52)
Neemazalis, Karate , Akaricidas

Aciu,
bandysiu gydyt. O jie nelabai smirdi, nes jei kambari nupurksiu.
Atsakyti
Balkone geriau, silta dabar, visos galimybes.
Atsakyti
Ar ir aš pražioplinau kaktusų dalybas? Ar jau atėjo iš čekų kaktusai? blink.gif

Atėjau pasigirt žiedu. Echinospis žydėjo dvi dienas ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
JuzTea gražu labai labai , Echinopsis ypač

astarim147 tie purškalai tai biški smirda , bet žinant kad tai nuodas reiktu atsargiai elgtis
Atsakyti
[
astarim147 tie purškalai tai biški smirda , bet žinant kad tai nuodas reiktu atsargiai elgtis
[/quote]
bandysiu, nes 15 metu jau ji auginu tai gaila.
Atsakyti
Čekiukai puikūs, tik kažkaip man vieno trūksta, gal kur pas man pasimetė rolleyes.gif

Parodau savo kaktusiukų ir ne tik nuotraukas:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(elle @ 2009 06 02, 19:22)
Čekiukai puikūs, tik kažkaip man vieno trūksta, gal kur pas man pasimetė  rolleyes.gif

O ko trūksta? g.gif pas mane dvi Obergonijos atkeliavo,o Turbiniuko nėra sad.gif
Atsakyti
Trūksta TURBINICARPUS pseudopectinatus, o gavau viena lophophora per daug, matyt jų nebuvo ir įdėjo kažką kita..
Atsakyti

Crassula,kaip ir rašiau be savaitgalio neturiu galimybės atvažiuot verysad.gif ,tai atidėk mano užsakymą į lentyną kur.O prieš atvažiuodama paskambinsiu.
Atsakyti
QUOTE(elle @ 2009 06 02, 19:22)
Čekiukai puikūs, tik kažkaip man vieno trūksta, gal kur pas man pasimetė  rolleyes.gif

mano vienas geliukas taip sudziuves, kad atrodo buvo idetas i knyga ir dziovintas g.gif kitas su erkute....
Atsakyti
Oi kokių žiedelių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif reiks savaitgalį ir man apsikaktusuot naujai biggrin.gif
Atsakyti