Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Na, siandien nuo 12 val. viena namie nebepabuvau lotuliukas.gif Net pusles ant liezuvio prisitrine- o savo augaliuku taip ir nepasodinau. Nu, kad sudetingas reikalas-- zemes reik prasisijoti.
Gi papasakosiu- as zemes is po alksnio , prie upelio prisikasiau- tik tiek kad su sakelemes -tai sijojau, panasu, kad ir molio pateko. Angliukus is vysniu sakeliu dar pritrupinau, tik tiek, kad zvyriukas paprastas. Dar ceolito ir skaldytos plytos pridesiu. Gal skanu bus kaktusiukams? Kaip manot??

Va. Cekas man 3 denegrii prikrove. Vietoj rinkinuko echinocereus bigsmile.gif Apsiruke pejotliais zmogelis lotuliukas.gif

Truko tik vieno augaliuko.bet gerai , kad truko.... bus dar progu vadinasi lotuliukas.gif
O siaip labai dziaugiuos siutinuku!!!!
Labai ACIU KAKTUSINEI !!!!

Rytdienos saldybe- miskelis is 4 euforbiju!!!
Atsakyti
QUOTE(agniren_& @ 2009 06 02, 22:43)
mano vienas geliukas taip sudziuves, kad atrodo buvo idetas i knyga ir dziovintas g.gif  kitas su erkute....

OOOoooo... blink.gif Gal juos reikia iskart profilaktiskai nupurksti?... Kaip manot?

O as vakar vieno atvykelio tukviuko vos nepraradau. Toks, storas, didziulis, paaugintas jau. Pasodinau ir nuejau uz kampo pasidaryt naujo zemiu misinio. Pareinu - nebera mano tukviuko vazonely:blink: Itarimas iskart krito ant aplink besisukiojancios šunės. Akurat - issirovus ir meginus paragaut... doh.gif Bet, matyt, nelabai skanus ar as ne laiku pasirodziau, tai tik dantu zymes paliko biggrin.gif Tikiuosi, isgyvens. Abu biggrin.gif
Atsakyti
Ir as jau pasiemiau katik clap.gif Tik va - inventorizuosiu vakare namie, nes darbe nera kaip. Tikiuos pasiseks ir viskas bus smile.gif bent jau pundzuliuku maise nemazai smile.gif

Crassula, dovanu turetum rast tam pokiuky:
http://public.fotki....0715112941.html - 2 mazi daigiukai
http://public.fotki....0516081614.html - 1 riebuili daiga
http://public.fotki....ktusai/kal.html - 2 sakutes su saknimis
http://public.fotki....0813152149.html - mazuli daigeli, nes labai jau apskabyta ji pas mane

Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 02, 22:02)

Va. Cekas man 3 denegrii prikrove. 

Rytdienos saldybe- miskelis is  4 euforbiju!!!

Matyt labai daug prisiveięs turėjo,kad dalino visom,gaila,kad ne už dyką rolleyes.gif

Prašom plačiau apie tą miškelį smile.gif aš gavau euforbiją su kaudeksu ...gražuolė wub.gif wub.gif

QUOTE(Mamce @ 2009 06 03, 07:48)
OOOoooo... blink.gif  Gal juos reikia iskart profilaktiskai nupurksti?... Kaip manot?

Visada naujokus nupurškiu prieš sodinant nes kartą turėjau skaudžių pasekmių unsure.gif
Atsakyti
@asta, su Actara nupurski? As itariu irgi nerizikuosiu si karta, nes nezinau kazin kada ir is ko anksciau buvau erkute pasigavus, bet visi itarimai, kad buvo is uzu juru, uzu mariu atkeliavusios, brr...

Papildyta:
elle, nuostabiai nufotografuoti ziedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 03, 08:47)
@asta, su Actara nupurski? As itariu irgi nerizikuosiu si karta, nes nezinau kazin kada ir is ko anksciau buvau erkute pasigavus, bet visi itarimai, kad buvo is uzu juru, uzu mariu atkeliavusios, brr...

Aš su Shultz`u nupurškiu,jis nuo visų kenkėjų tinka.... erkę kažkada užsiveisiau irgi su siųstais augaliukais,tai nuo karto visada imuosi profilaktikos smile.gif
Atsakyti
Tina*>labai ačiū smile.gif
aš vakar po įspėjimo apie erkes, visus naujokus atskyriau nuo kitų augalų, šiandien papurkšiu actara ax.gif
Atsakyti
As itariu padarysiu naujokams Actaros voneles.

O stai mano graptopetalum, vis neturiu laiko parodyt.
[attachmentid=178482]

Neistevrus pasiknisau maisiuky, jau koki grazu ariocarpa radau. Tiesa sakant, be saraso neatsimenu, ka uzsakinejau doh.gif ech, greiciau - vakaras, greiciau - namo biggrin.gif
Atsakyti
elle, na aš be žodžių.... blink.gif blink.gif blink.gif neįmanomai gražūs.....

Tina, nu *****, kaip netikras....pasaka...

Čia mano paprastuškinas pražydo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -- Meeresfrau --: 03 birželio 2009 - 09:16
Kokie graptopetalum'o žiedai wub.gif
Aš irgi šį kart labai fainą , tokį riebuilį ariocarpus'ą gavau bigsmile.gif

-- Meeresfrau --> didelis dėkui, labai dailus paprastuškinas smile.gif
Atsakyti
Tina,kokioj vietoj laikai graptopetalum`ą? saulėtoj,ar pusiau pavėsy? g.gif
Atsakyti
Nuo ryto iki kokios 13 val. sauleta palange. Pernai turgely su ziedukais prie stoties pirkau, o simet pas mane jau prazydo.
Atsakyti