Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(panterixa @ 2009 06 05, 21:35)
cia man atrodo kazkoks amaras,mano mama tai juos purskia tokiu metodu,uzmerkia i vandeni svoguno lukstu,palaiko ir tuo va skysciu purskia,padejo,pabandykit ir jus mirksiukas.gif

Pas mane ir jau keli kaktusai taip atrodo doh.gif
Atsakyti
Sveiki, aš tai pasigirsiu savo mažulyčiais kaktusyčiais. Pfu pfu pfu iš papigeiskų ermitažinių sėklyčių kaktusiukai sėkmingai auga. Čia, o gal labiau rojaus sodo forume buvau prisiskaičiusi, kad iš shneidt pirktos kaktusiukų sėklos visai nedygo, nors brangios... Bet surizikavau, ir nusipirkau du pokučius vieną litopų kitą kitokį mišinuką, ir pfu pfu pfu per 6dienytes man jos jau sudygo lotuliukas.gif Tai dabar labai laukiu stebiu. Nors tos sėklos neseno vežimo buvo ne sprieš kokį mėnesiuką visai nebuvo, o tada aptikau.
Atsakyti
Ziuriu mes dviese su migmig ceko kaktusais viesai pasidziaugem, o kitos dziaugias pasislepusios vienumoj tongue.gif niugi pasirodykit flirt.gif
Atsakyti
aš vis pasižiūriu į sukulentus, norėčiau įsigyti... tik ar ant pietinės palangės jie augs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 05, 22:38)
Ziuriu mes dviese su migmig ceko kaktusais viesai pasidziaugem, o kitos dziaugias pasislepusios vienumoj tongue.gif niugi pasirodykit  flirt.gif

o as tik vakar vakare gavau savuosius clap_1.gif
vieno negavau, bet vietoj jo gavau 2 rebutias
ACIU Kaktusinei
user posted image
veliau parodisiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 06 birželio 2009 - 10:12
QUOTE(Tina* @ 2009 06 06, 00:38)
Ziuriu mes dviese su migmig ceko kaktusais viesai pasidziaugem, o kitos dziaugias pasislepusios vienumoj tongue.gif niugi pasirodykit  flirt.gif

Arba vis dar neturi.. smile.gif
Atsakyti
merginos o kiek laiko uzdengtus kaktusiukus po pasejimo laikyti? apie 11 lyg geguzes pasodinau g.gif mano va kokie dabar, ziuriu jau ir zeme zaliuoja nuo dregmes blush2.gif gal nebedengti blush2.gif
user posted imageuser posted image
spygliukai jau duria biggrin.gif
Atsakyti
Na stai cia maniskiai cekai biggrin.gif
http://public.fotki....atania/1/2009-/
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 05, 22:38)

Maniškiai dar namo neparkeliavo,kai susodinsiu būtinai parodysiu verysad.gif
QUOTE(Taniushka @ 2009 06 06, 15:48)

Gražuoliukai taviškiai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 06 05, 10:03)
Aš tokią pačią turiu, tik mano dar nepražydo. Man atrodo, kad čia bus šita
http://www.cactus-ar...ia_arenacea.htm

clap.gif
Dėkui, tikrai tas pats. aciuks.gif Nu bet toksai mikrobas ir jau žydi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2009 06 06, 14:14)
Arba vis dar neturi.. smile.gif

Taigi istraukiau-- ir sukisau i zemes. Tikriausiai ir visa kita savaite butu maise gerai issilaike ir be mano paslaugu. Na, bet gal ramiau bus.
Mano visi kaudeksiniai tai gerokai buvo padziuve...
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2009 06 06, 16:48)

Grazuciai, tik turbini ar ne giliau isodint reiktu, taip pat ariocarpusa g.gif
Atsakyti