Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

vaje kaip grazu, kaip grazu, kaip grazu wub.gif beda tik ta jog man kvietku tikrai jau netruksta doh.gif Crassula, o tu nenori kokios pardes minimalios nete atsidaryti? Manau tau sektusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Manai ?? bijau , kad ne.

Juk musu salyje yra tik vienas verslo atstovas MAXIMA... Tik ji gali visur buti.
Atsakyti
Liko Justinos kaktusai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Bet tu neitum i rinka tradiciniu budu mirksiukas.gif o elektroniniu parduotuviu bumas i Lietuva dar tik ateina, taip sakant gali spet nugriebt grietinele su didideliu dideliu saukstu biggrin.gif as pati labai noreciau ka nors pardavinet netu, tik neturiu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokie pas visas grazus kaktusai. thumbup.gif Man ju nesiseka auginti,o turbut ir nemoku. verysad.gif Kiek esu turejusi visi zuna,atrodo parsivezi gera,o po kurio laiko i siuksline reikia mesti,nes nupuva.Atrodo daug vandens nepilu,bet... O jus saunuoles,pavydas ima i geytes beziurint blush2.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos, katik gryzau is drauges ir gavau du nulauztus vaikiukus kaktusu svyranciu, ir dabar nezinau kaip man juos pasodinti, kad prigytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 04, 12:20)

o vilniečiai jau visi išdalinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Greitos visos si karta smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi turiu keliolika situ grazuoliuku. Lyg auga, viskas gerai smile.gif
Bet noriu paklaust del tresimo? Ar tresiat savo kaktusiukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 04, 13:20)

Jooo. Kažkaip pramiegojau ir dabar skaitydama sunerimau, kad mano neatėjo, kad niekas nesako, kad nepasiėmiau 4u.gif sorry..

Kaip nors išmaldausiu, kad ryt tėtis į Kuaną važiuotų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2009 06 04, 18:54)
Jooo. Kažkaip pramiegojau ir dabar skaitydama sunerimau, kad mano neatėjo, kad niekas nesako, kad nepasiėmiau 4u.gif sorry..

Kaip nors išmaldausiu, kad ryt tėtis į Kuaną važiuotų. wub.gif

Jei sunku ismaldauti, tai galiu sukisti as juos i kokius plastikinius vazoniukus ir padeti verandoj ...labai megstu blush2.gif
Ta pati norejau ir su Rasiuko augalais padaryti, bet kad ziauriai sunku pasidare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 04, 19:02)
Jei sunku ismaldauti, tai galiu sukisti as juos i kokius plastikinius vazoniukus ir padeti verandoj  ...labai megstu blush2.gif
Ta pati norejau ir su Rasiuko augalais padaryti, bet kad ziauriai sunku pasidare unsure.gif

Nu aš parašysiu PM arba čia varake, sužinojus tiksliai ar važiuos ryt, nes dabar tai juokiasi ir nesako rimtai blush2.gif
Atsakyti