As ir laukiuosi dvynuku,man is kart daktare pasake,kad dvynukai per pirma ehoskopa.
Mums dabar jau 5 su puse menesio,man tai pirmas nestumas. Ir cia is mano vyro puses,sako,kad pas ju giminej buvo dvynukai.
Nu va vienas pasake berniukas,o kito lyties dar nemate, nu jie neydentiski,tai galvojam,kad kitas gal mergyte.
Sveikos
Na ka jungiuosi ir as prie jusu storuliukes
As tik 19 sav suzinojau, kad laukiuosi dvynuku
Na man tai buvo sokas, -tikraja to zodzio prasme
As tokia visa racionaliste, tai man is karto dvigubi vezimai, dvejos loveles ir kalnai pampersu pradejoo vaidentis
O va vyras tai baaaisiai laimingas buvo
O juokingiausia tai, kad mano seimoje laaaabai senai yra buve dvynukai, o as vis juokdavausi sakydama, kad po viena nesiterliosiu, -vienu sykiu du gimdysiu
Tai va ir prisikarksejau
sveikos.. man cia pirmas nestumas ... labai planavom leliuka.. ir per pirma ekoskopa.. ji dare 13 savaiciu, suzinojau ,kad bus du leliukai.. tai gerai ,kad gulejau ,nes buciau parpuolus.. visa diena praverkiau.. tikriausiai is laimes.. nes kokia sumisus, pasimetus buvau...bet dar kazkaip jau pripratau... turesiu neidentiskus dvynukus... tik baisu dbus, kad nemoku su mazais vaikais elgtis, o cia reikes net dviem rupintis.. tik gerai ,kad vyras juos jau dabar labai myli, tai man lengviau
sveikutes
ir man atrodo, kad laukiuosi dvyniu as dar tik 10sav
, bet labiausiai mane neramina laukimas kada gine darys echoskopa(sake 20sav
) man atrodo, kad pervelai
Aš labai norėjau dvynukų. Ir dabar noriu. Tai kai gydytoja pasakė, kad vienas, praktiškai nusivyliau.. Nu ką dabar jau- tiks ir vienas....
o as labai norejau vieno o laukiuos dvynuku...
labai man baisu ir neramu...nes visai kitoks nestumas nei ankstesni...vis prisigalvoju kad gal kazkas negerai...baisiausia kad nejauciu judesiu ir nezinau kaip jie ten laikosi...
labai man baisu ir neramu...nes visai kitoks nestumas nei ankstesni...vis prisigalvoju kad gal kazkas negerai...baisiausia kad nejauciu judesiu ir nezinau kaip jie ten laikosi...
QUOTE(mentas @ 2009 07 09, 20:26)
o as labai norejau vieno o laukiuos dvynuku...
Na gal dar savaiteliu nedaug turi, tai ir nejauti judesiu
Labas, dvynuku mamytes.
Laukiuosi dvynuku, gal berniuku
Mums 27 savaites. Visas sitas savaites vis dziaugiuosi, kad pilvelyne ne vienas, o du maziukai. Jausmas labai ypatingas. Kitoks, negu su vienu vaikuciu. Pirma menesi zinojau, kad bus vienas, tai buvo labai gera del to, kad tapau pirma karta nescia, bet, kai nuejome su vyru antra karta daryti echoskopo, suzinojome, kad pilvelyje du burbuliukai! Tai abu verkeme is dziaugsmo.
Net neitareme ir nesapnavome, kad gali buti dvynukai. O stai - stebuklas.
Jau turime dvi lovytes, susiradome labai patogu, funkcionalu ir grazu vezimuka is Amerikos, tik reikia uzsakyti. sia savaite eisime su jais susitikti. Dar karteli lauksiu patvirtinimo apie ju lyti, nes jau pradejau pirkti berniukiskus dzrabuzelius, dar turiu laiko sustoti, jei bus mergaites
Jauciu juos abu: viena stipriau, kita silpniau (vienas yra didesnis, kitas - siek tiek mazesnis). Dar kol kas nenoriu gimdyti, nes labai labai gera ju laukti....
Mums 27 savaites. Visas sitas savaites vis dziaugiuosi, kad pilvelyne ne vienas, o du maziukai. Jausmas labai ypatingas. Kitoks, negu su vienu vaikuciu. Pirma menesi zinojau, kad bus vienas, tai buvo labai gera del to, kad tapau pirma karta nescia, bet, kai nuejome su vyru antra karta daryti echoskopo, suzinojome, kad pilvelyje du burbuliukai! Tai abu verkeme is dziaugsmo.
Jau turime dvi lovytes, susiradome labai patogu, funkcionalu ir grazu vezimuka is Amerikos, tik reikia uzsakyti. sia savaite eisime su jais susitikti. Dar karteli lauksiu patvirtinimo apie ju lyti, nes jau pradejau pirkti berniukiskus dzrabuzelius, dar turiu laiko sustoti, jei bus mergaites
Jauciu juos abu: viena stipriau, kita silpniau (vienas yra didesnis, kitas - siek tiek mazesnis). Dar kol kas nenoriu gimdyti, nes labai labai gera ju laukti....
Dvynukai
labai miela, pas mane tik viena sirdele plaka, bet ir del jos labai dziaugiuosi
kantrybes busimiems dvynuku teveliams, nes zinau kad jos reikes daaaaug
QUOTE(cipolina @ 2009 07 13, 12:52)
Labas, dvynuku mamytes.
MAn irgi tas pats,- viena laaabai gerai jauciu, nes spardo mane kaip kamuoli is vidaus
sveikos, dariausi echoskopija 6 savaiciu. Aisku ten tik tokia puslele matesi. Bet ji buvo pailga, gydytojas nustebo, pasake kad turi but apvali ir nieko nepaaiskino daugiau. prirase vitamino E, kadangi man kartais paskauda pilvo apacia. Tai man kilo mintis ar tik nebus dvyniai besidalinantys is vienos kiausialastes? dabar 7 savaites tai dar tikriausiai per anksti butu ka nors naujo pamatyti... Gal kuri turit koki logiska paaiskinima kodel pailgas gemalas o ne apvalus? ar cia viskas taip turi but?
Sveikutes dvynukais apdovanotos mamytes
Labai jauciuosi uz jus visas,bet...atejau tik pasakyti,kad sociainiu reikalu labirintu forume,subforume apie motinystes mazinima-labai priesiskai mamos nusistaciusios yra kad dvynukams moketu kaip uz du vaikus,o ne kaip jos nori kad moketu tik viena pasapa dviems,trims vaikams gimusiems tuo paciu metu.Mes su keliom mamytem kovojam,bet butu malonu jei kuri nors ir is jusu pasakytu savo pozicija
Nenoriu kirsinti tikrai mamu,bet manau neteisinga is dvynuku atimti jiems priklausancia ismoka kiekvienam.Nes kitaip kyla klausimas,kodel mama augindama pametinukus gali gauti ismokas uz abu,o kai gimsta dvynukai siulo moket tik viena ismoka.
Atleiskit,kad jums sutrukdziau
sveikatos jums ir jusu mazyliams
baltai pavydziu
Labai jauciuosi uz jus visas,bet...atejau tik pasakyti,kad sociainiu reikalu labirintu forume,subforume apie motinystes mazinima-labai priesiskai mamos nusistaciusios yra kad dvynukams moketu kaip uz du vaikus,o ne kaip jos nori kad moketu tik viena pasapa dviems,trims vaikams gimusiems tuo paciu metu.Mes su keliom mamytem kovojam,bet butu malonu jei kuri nors ir is jusu pasakytu savo pozicija
Atleiskit,kad jums sutrukdziau