Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(Juračiuks @ 2009 08 10, 20:53)
Mergaitės,o pomidorai želatine- ar darot kuri? Noriu paklaust -  g.gif ar juos šaldytuve tik laikyti galima,ane?

Anksciau anyta darydavo - niekada nelaikem saldytuve schmoll.gif Ir viskas budavo gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano darzas staigiai pradejo duoti derliu,nebespeju rinkti ir tvarkyti ziemai darzoviu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 08 10, 20:53)
Mergaitės,o pomidorai želatine- ar darot kuri? Noriu paklaust -  g.gif ar juos šaldytuve tik laikyti galima,ane?

rūsys pas mus ir name, bet nepasakyčiau, kad ten jau labai šalta g.gif pomidorus su želatinu ir laikau rūsyje, bet man jie būna sustingę smile.gif
Atsakyti
O galima pomidorus su zelatina daryti be svogunu. bigsmile.gif
Atsakyti
žinoma, kad galima, jei nemėgsti svogūnų biggrin.gif aš tai kuo daugiau svogūnų pridedu, man niam....dar ir agurkų griežinėliais pripjaustau thumbup.gif
Atsakyti
As svogunus megstu tik zalius su pomidorais salotose,o visokie marinuoti troskinti man nepatinka.Nors nezinau ar rizikuosiu gadinti pomidorus,man nesigauna su zelatina. schmoll.gif
Atsakyti
gal receptukas blogas, o gal želatina netinka smile.gif aš savo receptuku jau kokį 10 metų darau bigsmile.gif tai nėra buvę nieko bloga g.gif
Atsakyti
Bet tai turbut receptas didialiam kiekiui,o as noriu truputi tada meginu mazinti normas ir turbut man nesigauna.
Atsakyti
man atrodo kokie 5 stikl. gaunasi po 0,5 l g.gif tiksliai nepamenu, bet ten jau reikia pasterizuoti rolleyes.gif
Atsakyti
As pomidorus visus pasterizuoju,nes jie tokie kaprizingi.Kitas dalykas agurku pridarau apie penkiasdesimr stiklaineliu,tai negaila keliu ir pabalusiu.O pomidoru daug nebuna.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti