QUOTE(raganele @ 2009 08 08, 23:45)

o anglis padės? Šiaip aš ir galvoju, gal pasiieškot kaip čia jas kepint,
pas mane tos didelės.
anglis padės

tik reikia kokių 10 ar daugiau su vandenuku suvalgyt.
O dabar tai noriu labai paprašyti, gal gali įdėti foto tų pupų? o ar galėčiau užsisakyti keletą sėklų? Nes nepataikydavau niekur nusipirkti.. o tokia nostalgija..
na ir mano augintos šparaginės šiemet.
Geltoniosios - tai pirktos sėklų parduotuvėj. Ankšties svoris yra 4 - 6 gramai. Geros, skanios ir derlingos. Iš dviejų pokučių užvakavau 10 litrų pupelių, ir truputį valgėm. Išverdu ir tada troškinu keptuvėj su morkomis (daug daug pritarkuoju), pjaustytu svogūnu, krapais, pabaigoje užpilu kelis šaukštus grietinės. Skonis primena man voveraites.
Tik aš nemėgstu pomidorų padažų visokiausių ant šviežių daržovių...
Žaliosios stambios -
russkij razmer vadinas.
Ratuto atsiuntė, mat tų sėklų kioskas "russkij razmer" yra Šiauliuose. Tai va.. ankšties svoris yra 14 - 18 gramų. Stambios ir mėsingos. Kad būtų skanesnės už geltonas, nepasakyčiau. Tiesiog įdomu auginti tokias dideles.. Irgi vakavau, bet jų ankščių ant krūmo būna ne tiek daug, kiek geltonų.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...