Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

satanele
dar vienas l geras kopustu marinavimo receptas. Taip paruostus kopustus reik suvalgyt per pora savaiciu.
Pjaustom kopusta , tarkuojam morku , smulkiai supjaustom paprika. Dedam truputi maltu kmynu. Viska uzpilam tokiu marinatu: 1 litrui shalto vavdens dedam 1 stikline cukraus , 1 stikline acto , 1 stikline aliejaus , 3 v.s. druskos .
Praktiskai jau net kita diena buna l skanios kopustu salotos. Laikyti reiketu vesioj vietoj.
Atsakyti
Taip cia sie greit valgomi kopustai,jie tikrai skanus ir laikyti gerai butu saldytuve.Nors man nepatinka tiek aliejaus,tai as nededu visos normos.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 21:48)
Taip cia sie greit valgomi kopustai,jie tikrai skanus ir laikyti gerai butu saldytuve.Nors man nepatinka tiek aliejaus,tai as nededu visos normos.

Ačiū merginos,nežinau kokį vakarėlį reikės dėti,nes ryt jau vėl turėsiu agurkėlių,ir pomidorų neblogai užderėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės,o pomidorai želatine- ar darot kuri? Noriu paklaust - g.gif ar juos šaldytuve tik laikyti galima,ane?
Atsakyti
Tai bet kokiam recepte galimos bet kokios interpretacijos . O man bet kokio maisto ruosimas yra kuryba .
Atsakyti
Mane agurkai jau apgalejo,nebespeju rinkti.O dar isvaziuoju keturioms dienoms,tai uzaugs kaip kibirai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 08 10, 21:53)
Mergaitės,o pomidorai želatine- ar darot kuri? Noriu paklaust -  g.gif ar juos šaldytuve tik laikyti galima,ane?

Aš visus kartuslaikydavau šaldytuve,bet galvoju šiemet užšaldysiu t.y palaikysiu para ir nešiu į rūsį,nes vietos užima daug g.gif
Atsakyti
Na kad ir rusiai rusiam nelygus,pav pas mano motina labai geras saltas rusys,o mano po namu,kur ir katiline kartu ir visos kitos patalpos.Nera vesu jame per visa ziema.
Atsakyti
Tai reiškia,kad geriau kur šalta. Aš taip ir manau,nes juk želatinas turėtų būt sustingęs. Gaila,neturiu ir aš šalto rūsio verysad.gif O taip patinka tos salotos. verysad.gif
Atsakyti
Na tai pasidaryk keleta nediduku stiklaineliu ir laikyk saldytuve.Vis gi geriau truputis nei nieko.
Atsakyti
Pas mane taip pat name,nėra toks šaltas,bet bandysiu laikyti bigsmile.gif
Atsakyti
As tai toms,kurioms reikia daigiau saltumo,tai paslepiu giliame rusio kamputyje ant cemento ir dar kuo arciau prie sienos.
Atsakyti