satanele
dar vienas l geras kopustu marinavimo receptas. Taip paruostus kopustus reik suvalgyt per pora savaiciu.
Pjaustom kopusta , tarkuojam morku , smulkiai supjaustom paprika. Dedam truputi maltu kmynu. Viska uzpilam tokiu marinatu: 1 litrui shalto vavdens dedam 1 stikline cukraus , 1 stikline acto , 1 stikline aliejaus , 3 v.s. druskos .
Praktiskai jau net kita diena buna l skanios kopustu salotos. Laikyti reiketu vesioj vietoj.
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 21:48)
Taip cia sie greit valgomi kopustai,jie tikrai skanus ir laikyti gerai butu saldytuve.Nors man nepatinka tiek aliejaus,tai as nededu visos normos.
Ačiū merginos,nežinau kokį vakarėlį reikės dėti,nes ryt jau vėl turėsiu agurkėlių,ir pomidorų neblogai užderėjo
Mergaitės,o pomidorai želatine- ar darot kuri? Noriu paklaust -
ar juos šaldytuve tik laikyti galima,ane?
QUOTE(Juračiuks @ 2009 08 10, 21:53)
Mergaitės,o pomidorai želatine- ar darot kuri? Noriu paklaust -
ar juos šaldytuve tik laikyti galima,ane?
Aš visus kartuslaikydavau šaldytuve,bet galvoju šiemet užšaldysiu t.y palaikysiu para ir nešiu į rūsį,nes vietos užima daug
Tai reiškia,kad geriau kur šalta. Aš taip ir manau,nes juk želatinas turėtų būt sustingęs. Gaila,neturiu ir aš šalto rūsio
O taip patinka tos salotos.





