Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Na tada ziemai reikia privezti smelio,durpiu,karves meslo.Kitaip abejojiu ar darzoves apsimoka sodinti.Dabar jau pasodintas,jei nedidelis plotas tresti karves meslu,tipo laistyti raugu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 21:16)
Na tada ziemai reikia privezti smelio,durpiu,karves meslo.Kitaip abejojiu ar darzoves apsimoka sodinti.Dabar jau pasodintas,jei nedidelis plotas tresti karves meslu,tipo laistyti raugu.

žiemai tai taip, bet dabar jaučiu nelabai tiktų, yra ten to mėšlo - nemačyja, tik grybai dygsta doh.gif galvoju raut tas sustojusias nesąmones ir užsėt dar kažkuo kas spės užaugt, o paskui braškyną plėsiu ir žaidimams su daržovėmis pora lysvelių pasiliksiu...
Vat skaitinėju kad nevėlu dar sėti ir galvoju, kas dar gali augt tokioj žemėj, kuri žirniams ir braškėms tinka?
Atsakyti
Na gal sparagines pupeles,paprastos pupeles.,burokeliai.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 21:04)
O as dar tikiuosi spesiu pasiseti spinatu,pamirsau.O jie man labai skanus. ax.gif

Aš spinatų irgi nemenkai užsisėjus, jau ir užsišaldyti pradėjau, sveika jie tai dedu visur kur tik galiu, bet kad skanūs jie - tai pirmą kartą girdžiu lotuliukas.gif

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 03, 21:39)
ir augint raumenis kaip pas popaju lotuliukas.gif o koks ju skonis idomu g.gif

Jo kai valgau špinatus tai kas kart apie Popajų pagalvoju ir nusipurtau kai įisvaizduoju , kad man reiktų visą skardinę į burną susiversti , fee.
Varputis ryškesnį skonį nei špinatas turi biggrin.gif bet sveika , tai ir kišu visur,- gerai kad nesijaučia, užtat padažai ir bulvių košė kokios gražios žalios spalvos būna bigsmile.gif
Atsakyti
pas mus zirniai ju nemazi, bet noriu pasiset dar - kad visa vasara vaikams zirniu butu. Negi dabar ir veliau seti jau bus sukirmije? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dwynuke @ 2009 06 03, 18:15)
noreciau pasitikslinti- kalafijorus dabar sodinti tiktu tik is daigu? ar galima dar ir is seklu? aciu

Mano močiutė paskutinį kartą pasisėja žiedinius kopūstus rugpjūčio pradžioje - tai jais mėgaujasi ir rudenį. Pabandysiu ir aš taip padaryti šiemet ax.gif

O kaži jei dabar dar įkišiu sėklytes didžiojo moliūgo, ar spės jie išaugti didžiuliai ir subręs g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 06 04, 09:06)
pas mus zirniai ju nemazi, bet noriu pasiset dar - kad visa vasara vaikams zirniu butu. Negi dabar ir veliau seti jau bus sukirmije?  ax.gif

as niekada anksti nesejau zirniu.jau kiek metu gyvenu cia tiek seju zirnius praktiskai 3 m jie buvo be kirminiuko.pirmus pasedavau jie sudygdavo paskui sedavaau kitus i laika neziurejau.visa laika viskas buvo gerai thumbup.gif mano galva sekit kaip bus taip jug nebus visi be isimties sukirmyje.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 04, 08:27)
Mano močiutė paskutinį kartą pasisėja žiedinius kopūstus rugpjūčio pradžioje - tai jais mėgaujasi ir rudenį. Pabandysiu ir aš taip padaryti šiemet ax.gif
O kaži jei dabar dar įkišiu sėklytes didžiojo moliūgo, ar spės jie išaugti didžiuliai ir subręs g.gif

mano pernai ,net liepos pradžioje pasėti užaugo.
Atsakyti
Mergaitės, o melionus kam nors yra tekę auginti? tuos, pilka sueižėjusia odele mirksiukas.gif kažin, kaip jie augtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 06 04, 08:06)
pas mus zirniai ju nemazi, bet noriu pasiset dar - kad visa vasara vaikams zirniu butu. Negi dabar ir veliau seti jau bus sukirmije?  ax.gif

tai čia aš tave taip nugąsdinau doh.gif aišku, sėk 4u.gif jei ir bus kokie pakirmiję, bet gi ne visi mirksiukas.gif Tikrai užteks vaikams pasmaguriauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 04, 10:16)
Mergaitės, o melionus kam nors yra tekę auginti? tuos, pilka sueižėjusia odele  mirksiukas.gif  kažin, kaip jie augtų  g.gif

Pirmi metai auginu šiltnamyje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 04, 09:16)
Mergaitės, o melionus kam nors yra tekę auginti? tuos, pilka sueižėjusia odele  mirksiukas.gif  kažin, kaip jie augtų  g.gif

bandau auginti šiemet. Ir melionus, ir arbūzus. Kol namie ant palangės augo, tai kaip ant mielių lapojo. Dabar išsodinti lauke jau. Kai kurie gražūs, kai kurie suvargę atrodo. Reiks gal juos agroplėvele pridengt, nes man atrodo, kad jiems turbūt šaltoka.
Pirmąkart bandau auginti, nežinau, kas gausis. Nors girdėjau atsiliepimų, kad užauga ir sunoksta, ir skanūs būna, jei vasara šilta. Tik reik anksčiau pasisėt ir namie paaugint šiek tiek, nes jų augimo periodas ilgas.
Atsakyti