Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 03, 17:55)
as susodinau nes susejus buvau per tankiai.dabar atsigavo.o ka per anksti as juos sodinau g.gif beda ta,kad dar sumaisiau ropinius su guziniais. g.gif

mergaitės, tikrai ne per anksti mirksiukas.gif dabar sėt, sodint galima viską: kai naktimis temperatūra apie 9-10, o dienomis 18-20 ir daugiau, tai pats geriausias daržovių augimo metas thumbup.gif Neanksti nei agurkiniams, nei ankštiniams augalams mirksiukas.gif Žodžiu, sėkit, sodinkit viską drąsiai 4u.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 03, 20:32)
dabar pasėk, išdygs, tada atsargiai išretink ir normaliai didokais tarpais pasodink  mirksiukas.gif  iki kokios birželio 25 drąsiai, tik pažiūrėk, kad ankstyvesni būtų, kurių vegetacija trumpesnė - iki rudens turėsi jau galvų  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi žinau, kad iki Joninių galima dar viską suspėt pasisėt thumbup.gif jei kuri ko nepasisėjo - tikrai spės dar užaugt ax.gif O jei trumpesnės vegetacijos daržoves pasirinkt tai ir išvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 03, 21:32)
dabar pasėk, išdygs, tada atsargiai išretink ir normaliai didokais tarpais pasodink  mirksiukas.gif  iki kokios birželio 25 drąsiai, tik pažiūrėk, kad ankstyvesni būtų, kurių vegetacija trumpesnė - iki rudens turėsi jau galvų  drinks_cheers.gif
salierai labai kaprizingi, jei apie gumbinius kalbi  unsure.gif juos reikia anksti sėti labai, reikalauja nemažos priežiūros. O lapiniai tai nieko, normaliai  mirksiukas.gif  jie tau kai įsitvirtins, paskui nebeišrausi  lotuliukas.gif
pernai naikinau du augalus - gėlę baltašaknę ir milžinišką lapinio saliero krūmą. Jau ir šaknis, rodos iškapsčiau, viską išdraskiau. Ir visą vasarą niekas nosies nekišo.
Šiemet žiūriu -  blink.gif  miiiiilžiniškas salieras atžėlė, baisiais kotais (mano ūgio beveik), o šalia sau baltašaknė vargo nematydama žydi  cool.gif
Žodžiu  lotuliukas.gif

as sejau lapinius kur sejau i dirva tai vos matomi.likusias suberiau i vazoniuka,ten turiu knibzdelyna.bet ka su tuo knibzdelynu daryti.as labiau noreciau lapiniu,o ne sakniniu.kas ta baltasakne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUNIGEDA2: 03 birželio 2009 - 19:51
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 03, 20:32)
salierai labai kaprizingi, jei apie gumbinius kalbi  unsure.gif juos reikia anksti sėti labai, reikalauja nemažos priežiūros. O lapiniai tai nieko, normaliai  mirksiukas.gif  jie tau kai įsitvirtins, paskui nebeišrausi  lotuliukas.gif
pernai naikinau du augalus - gėlę baltašaknę ir milžinišką lapinio saliero krūmą. Jau ir šaknis, rodos iškapsčiau, viską išdraskiau. Ir visą vasarą niekas nosies nekišo.
Šiemet žiūriu -  blink.gif  miiiiilžiniškas salieras atžėlė, baisiais kotais (mano ūgio beveik), o šalia sau baltašaknė vargo nematydama žydi  cool.gif
Žodžiu  lotuliukas.gif

Ar tai lapinis salieras toks didelis užauga ir stiprus... blink.gif tai jo vieno daigelio tik užtenka pasodint tongue.gif aš į vazonėlį pabėriau, kaip miškas pridygo, doh.gif o šakniniai sudygę neblogai dirvoje.. smile.gif
Atsakyti
O as dar tikiuosi spesiu pasiseti spinatu,pamirsau.O jie man labai skanus. ax.gif
Atsakyti
O spinatu ir as noreciau schmoll.gif ,bet nesu auginusi ar sudetinga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 03, 21:18)
O spinatu ir as noreciau schmoll.gif ,bet nesu auginusi ar sudetinga schmoll.gif

Ne,tai paprastas salotinis augalas,tik jis labai greitai perauga,todel pirmi astuoni lapai skanus,o po to jau ne. biggrin.gif
Atsakyti
man smalsu pasidare salotas pjaunat ar raunat ir sejat naujas g.gif as siltnamyje jau koki 3 karta pjaunu.laike tai taip lietus apiplake zemem doh.gif
Atsakyti
As tai neesu salotu megeja,tai valgau raudama,kitu neseju.Nors pas mane didele plantacija ju pasodinta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 03, 22:26)
As tai neesu salotu megeja,tai valgau raudama,kitu neseju.Nors pas mane didele plantacija ju pasodinta. bigsmile.gif

oi mes su vyru pamise.tai jei man set ir raut reiketu ha blush2.gif
Atsakyti
Kaip pasisesiu spinatus,AveM PRASYSIU PATARIMO rolleyes.gif
Atsakyti
Tai turbut cia daug yra auginanciu spinatus.Svarbiausiai neleisti jiems peraugti,skabyti ir valgyti jaunus lapus.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 03, 21:18)

satanele, tikrai spės špinatai dar užaugt mirksiukas.gif Jie gi kaip salotos - tikrai greitai užauga thumbup.gif

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 06 03, 21:24)
man smalsu pasidare salotas pjaunat ar raunat ir sejat naujas g.gif as siltnamyje jau koki 3 karta pjaunu.laike tai taip lietus apiplake zemem doh.gif

aš raunu ax.gif Pasisėjau nemažai, tai taip raudama retinu tongue.gif kai prasiraus daugiau, vėl pasisėsiu - bus vėlesniam derliui cool.gif Taip pat ir su ridikėliais darau - tie tai išvis greit užauga rolleyes.gif o su salotom niam niam, o ir vitaminų per vasarą prisivalgom thumbup.gif
Atsakyti