Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

As ligonineje maitinau gulint, taip maitinu ir namie.Meginau sedint,bet nelabai iseina ir nepatogu man ir vaikui,kadangi as patogiai ižneistaisau, neturin namie foteliu biggrin.gif ar kur atsiremti patogiai ax.gif
Atsakyti
mes valgom tik atsigule isipatoginam ir kitu padeciu mums nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ineciuxxx @ 2011 11 12, 13:07)
mes valgom tik atsigule isipatoginam ir kitu padeciu mums nereikia smile.gif

O mes atsigulę nemokam blink.gif Maitinu tik atsisėdusi ir dieną, ir nakty. Mažiukas miega lovelėje, o dieną, kai einam pamiegoti abu, bandau atsigulusi, bet jam, matosi, nepatogu ir tenka man sėstis 4u.gif
Atsakyti
Po gimdymo kol dar negalejau sedeti, maitindavau atsigulusi. dabar sededama, tik nakti - guledama.
bet siaip man sedima padetis pati patogiausia.
Atsakyti
Geriausia atsigulus thumbup.gif
Atsakyti
Mums irgi patogiausia gulint smile.gif, tik jeigu ne namie būnam, tada tinka ir sėdint, nors jau sunku man išlaikyt 8 kg meškiną biggrin.gif
Atsakyti
geriausia gulint ax.gif
Atsakyti
4u.gif Mums tik gulint 4u.gif
Atsakyti
Mums geriausia gulint smile.gif
Atsakyti
mums irgi geriausia gulint thumbup.gif , bet jei labai uzsimanom valgyt vaziuodami dideli atstuma, tai nekyla problemu ir sedint pavalgyti smile.gif
Atsakyti
Patogiausia gulint smile.gif
Atsakyti
dieną sėdint su pakišta pagalve po ranka, naktį gulint kaip priklauso 4u.gif tik va bėda naktį bemaitindama kartu užmiegu su mažyle tai pieno nenusitraukiu ir atsikeliu rytais visa šlapia lotuliukas.gif nepadeda jokie įdėklai blush2.gif
Atsakyti