Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

QUOTE(Rii @ 2005 03 21, 19:47)
dėkui visoms  4u.gif

Rii, ar radai iseiti? ar toliau gulint maitini?
Atsakyti
pabandžiau po pažastim, po n bandymų nors kiek dab taip užvalgo thumbup.gif , nors parke prie suoliuko pamaitint galėsiu biggrin.gif valgyt normaliai vis tiek guldo doh.gif o šian pirmąkart po mėnesio ir ant pagalvės ant kelių valgė labai alkanas. stengiuosi kuo ilgiau tarp maitinimų išlaukt, tokį zirziantį dar palaikau, kad labiau įsinorėtų.
Atsakyti
Maitinu savo mažutę pati, ir beveik visada sėdėdama ant lovos krašto. Tokiu būdu nėra atramos nei rankoms, nei nugarai. Tikras vargelis...
Bet neseniai atradau gerą daiktą - sėdmaišį!!! thumbup.gif Jame maitinimas tiesiog malonus, galima sėdėti be vargo kiek tik reikia, nes jame "įsitaisai" pagal savo kūno formas.
Atsakyti
Aš savo mažylę visada maitinau gulėdama, man taip patogiausiai blush2.gif , kažkaip įsigudrinau ir knygą, ir žurnalą tuo metu paskaityti, ir man labai patogu, nei nugara paskausta, nei laikyti reikia. Tik išskirtinais atvejais, svečiuose ar važiuojant maitindavau laikydama ant rankų, tai nespėdavo paskausti.
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 03 10, 21:18)
Aš savo mažylę visada maitinau  gulėdama, man taip patogiausiai  blush2.gif , kažkaip įsigudrinau ir knygą, ir žurnalą tuo metu paskaityti, ir man labai patogu, nei nugara paskausta, nei laikyti reikia. Tik išskirtinais atvejais, svečiuose ar važiuojant maitindavau laikydama ant rankų, tai nespėdavo paskausti.

ir man patogiausia gulint blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 03 10, 21:18)
Aš savo mažylę visada maitinau  gulėdama, man taip patogiausiai  blush2.gif , kažkaip įsigudrinau ir knygą, ir žurnalą tuo metu paskaityti, ir man labai patogu, nei nugara paskausta, nei laikyti reikia. Tik išskirtinais atvejais, svečiuose ar važiuojant maitindavau laikydama ant rankų, tai nespėdavo paskausti.

Man irgi taip geriausia thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi geriausia gulint ir vaikučiui patogiau.
Atsakyti
O aš maitinu sėdėdama ant sofos thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai atsisėdusi maitinu - atsirėmusi, susikėlusi ant lovos kojas, todėl nei nugara, nei rankos nepavargsta, ir vaikas nesiskundžia tongue.gif
Man kaip tik atsigulus nelabai patogu g.gif Gal čia pripratimo reikalas g.gif
Atsakyti
Aš savo mažiuką maitindavau gulėdama - tai kadangi mažas budamas valgydavo ilgai (būdavo ir iki pusvalandžio), tai turėdavau laiko knygai paskaityti... Visai nieko smile.gif O kai gerokai paaugo, ir sulaukus pusės metukų išgabenom į atskirą kambarį, jame pastatėme supamą krėslą, su ranktūriais - geras dalykas, kai rekėdavo naktį maitinti. Kad rankai, ant kurios vaikutis, būtų patogiau, ant to krėslo dar nedidelę pagalvėlę turėjau.
Na, o dabar jau greit 10 mėnesių, ir neseniai nustojau pati maitinti. Ir naktiniai valgymai baigėsi smile.gif
Atsakyti
naktį maitinu gulėdama ant šono,pajuntu kad mažius atsikėlė paduodu papą ir pati užmiegu,nejaučiu kada jis baige valgyt biggrin.gif o maiytinu sedėdama.

user posted image
Atsakyti
O aš maitinu sėdėdama ant sofos ax.gif
Atsakyti