Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

na o as sededama maitinau tik ligoninej 12d..o babar visada tik guledama thumbup.gif .retais atvejais kai nera galimybes valgyt gulint,aisku valgom sedint.
Atsakyti
mamytes, o kaip del atsirugimo?

mano mazytei tik dvi savaiteles, as irgi maitinu daugiausiai guledama, tai jinai ir uzmiega bevalgydama, as jos jau nekeliu atsirugti, ar nieko tokio?

Atsakyti
Aš savo mažylei padedu atsirūgti-priglaudžiu prie peties,na kad kūnelis kuo statesnis būtų,tada greit atsirūgsta.O neišeina atsirūgti,tai guldau ant šono,nes gali atpilti ir užspringti.Man taip yra buvę,todėl patariu iš patirties,būtinai paguldyt ant šono thumbup.gif
Atsakyti
As tai savo 2.gif maitinu pagride atsigulus. Taip pat man patogu yra pasideti pagalve ant keliu, o ant pagalves leliu ir papulis i dantis blink.gif lotuliukas.gif
O kai maitinama is papulio, tai nebutina yra atsirugti schmoll.gif bent jau as taip skaiciau
Atsakyti
As tai maitinu atsigulus ant sono, pasiguldau mazyli ant sono, jis taip net uzmiega saldziai.
Atsakyti
Maitinu guledama ant sono. Sedint kazkaip nei man nei vaikui nera patogu.
Atsakyti
Kai noriu pailseti arba uzmigti su maze-maitinu atsigulus. Bendrai man nera skirtumo kaip maitinti bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmus 2 mėnesius aš savo 2.gif :maitinau tik atsigulusi,Dabar jau porą trejetą savaitėlių dienomis maitinu ant rankų.Ir nereikia man jokų pagalvėlių.Abiem atvejais(ir gulint, ir ant rankų) užmiega,tik bloogiau tai,kad kai nuo rankų noriu paguldyti,būna,kad prabunda
Atsakyti
QUOTE(neri.k @ 2006 04 05, 19:37)
As tai savo  2.gif maitinu pagride atsigulus. Taip pat man patogu yra pasideti pagalve ant keliu, o ant pagalves leliu ir papulis i dantis  blink.gif  lotuliukas.gif
O kai maitinama is papulio, tai nebutina yra atsirugti  schmoll.gif bent jau as taip skaiciau

Aš maitinu irgi tokiom pat pozom. Dažniau atsigulus, bet kartais ir ant pagalvėls pasiguldžius.
Bet, kad nereiktų atsirūgt, tai pirmą kartą girdžiu. kartais, jei nesulaukiu, kad atrūgtų, ir jei mažiukė nebūna užmigus, tai beveik visada kažkiek atpila, taip kad stengiuosi kuo ilgiau panešiot, kad neatpylinėtų. Nekeliu tik tada, jei bevalgant užsnūsta.
Atsakyti
As nuo pat gimimo maitinu tik pasiguldziusi lelyte ant pagalves ant keliu. Bandziau atsigulus, bet nutirpdavo sonai, rankos.
Manoji beveik niekada neatsirugsta, per 4 jos gyvenimo menesiu girgejau gal kokius 10 kartu ja atsirugstant, ir neatpila niekada, tik kelis kartus nuo vaistuku atpyle biggrin.gif
Atsakyti
as saviski maitinau daugiausia atsigulus,nes tik tada gaudavau pailseti. musu zuikius beveik visai neguledavo nuo pat gimimo,taig nesiodavau issisiepus istisai doh.gif bet kai reikedavo,tai ir sededama pamaitindavau,nebuvo didele problema smile.gif
Atsakyti
Kai pagimdžiau, teko maitinti gulint, nes buvau susiuvinėta blush2.gif , o dabar idealiausiai tai daryti sėdint ax.gif
Atsakyti