QUOTE(Sophi @ 2009 06 24, 16:53)
Gal

Juk viskas priklauso nuo to, kaip žvelgi ir ką nori įžvelgt
mylimuke, specialiai jums, kaip aš suprantu atsakomybę
Bet vaikas nėra tik rytdienos planas, tad tokia jūsų atsakomybė beprasmė. Rytdienai valgyt turi, o po mėnesio/metų jau nebe.
QUOTE(kumiko @ 2009 06 25, 12:59)
sita tema jau pasidare pilstymas is pilno i kiaura..kiek pajamu reikia? tai labai indvidualu.. tas vaiku gimdymas ar ne yra kiekvienos moters, seimos apsisprendimas,as skurde budama nenoriu gimdyt ir negimdyciau,kas nori gali gimdyt nors ir desimt..bet paskui nereikia kaltint viso pasaulio,valdzios,reikalaut pasalpu..tokia mano nuomone..o siaip as nieko nesmerkiu..kaip sakiau kas kaip nori,tas taip tegu daro,man netrukdo
Nesuprantu, ko tada čia purkštaut, jeigu ir pati sakot, kad kiekvienam individualu. Jums skurdas- o kitai gal ne, tai ir gimdo.
O dėl pašalpų, jūs tikriausiai jų atsisakysit iš valstybės, kadangi uždirbsit pakankamai, kad išlaikytumėt savo vaiką?
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2009 06 26, 10:56)
aha.labai gerai pampytes taip pirkt,iš kart matosi kurios pigiausios,jų ten kai po daug būna ilgai reik skaičiuot kas pigiau

ar paketukų
Keista, su sauskelnėm niekad neatkreipiau dėmesio, o kokį jogurtą, pieną tai užmetu akį