Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

Kai lyginu sveriamus ir fasuotus arba skirtingų svorių, pvz. 150 ir 200 g fasuotus produktus, visada žiūriu, kokia kilogramo kaina ( parašyta kortelės apačioje smulkiu šriftu smile.gif ), nereikia sukti galvos ir skaičiuoti, kuris pigesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2009 06 25, 21:01)
visada žiūriu, kokia kilogramo kaina ( parašyta kortelės apačioje smulkiu šriftu smile.gif ), nereikia sukti galvos ir skaičiuoti, kuris pigesnis  smile.gif

Visi centrai praktikuoja tai? Aš kažkaip nepastebiu blush2.gif
Atsakyti
Šiaip, girdėjau, privalu rašyti kilogramo (ar tai litro) kainą. Bent jau ir maksima, ir norfa rašo. Rimi ir iki - nepamenu, tikriausiai irgi. Tiesiog mažom raidytėm, ne visi pastebi.
Atsakyti
Uodegas, aciu uz patarimus, manau tikrai labai protingi ir pritaikomi kiekvienam drinks_cheers.gif

Del fasuotu ir sveriamu, tai tiesa - tikrai visada labai smulkiu sriftu kampe nuradyta kg kaina 4u.gif As pavyzdziui dabar visada ziuriu pieno, grietines, kefyro pokeliu turius, nes paziuri i kaina - pigiau, bet paskui pasirodo, kad turis vietoj litro - 0.9, vietoj puslitrio - 0.75 ir pan. mirksiukas.gif

o pavyzdziui duonos gaminius as beveik visada perku is tos dezes, kur nukainuoti, nes nemegstu minkstos, be to daznai batonus skrudinu, bandeles - pasildau orkaitej thumbup.gif TIKRAI rekomenduoju.
Atsakyti
Uodega, Sophi, Dusele ačių už patarimus bigsmile.gif Tikrai vertinga thumbup.gif

Papasakosiu ir aš savo taupymo būdus:
Duoną taipat perku kur nukainuota, geriausia būna anksti ryte važiuoti 8-9valandą, didelis pasirinkimas ir žmonių mažai.Juo labiau, kad ji labai greit susivalgo, tai vis kiek susitaupo.Kartais randu savo mėgstamosios su grūdais- visai rojus būna, juk žmonės mažiau perka duonos, kuri brangi, tokiu atveju galima nusipirkti neprastos duonos už mažesnę kainą thumbup.gif

Rūbus vyrui dažnai perku iš antrų rankų.Kokybė gera, o kaina juokinga.Mažylei taipat jai ką pamatau gražesnio nuperku.Sau rečiau ką prisitaikau.

Gaminu maistą namie ir pigiau ir skaniau.

Pieno produktus perkam iš ūkininkų.Aišku čia nelabai kiekvienas prisitaikys, gal didesniuose miestuose tokios galimybės nėra unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 06 25, 23:10)
Duoną taipat perku kur nukainuota, geriausia būna anksti ryte važiuoti 8-9valandą, didelis pasirinkimas ir žmonių mažai.Juo labiau, kad ji labai greit susivalgo, tai vis kiek susitaupo.Kartais randu savo mėgstamosios su grūdais- visai rojus būna, juk žmonės mažiau perka duonos, kuri brangi, tokiu atveju galima nusipirkti neprastos duonos už mažesnę kainą thumbup.gif

Pieno produktus perkam iš ūkininkų.Aišku čia nelabai kiekvienas prisitaikys, gal didesniuose miestuose tokios galimybės nėra unsure.gif

drinks_cheers.gif as irgi ieskau su grudais arba su saulegrazom biggrin.gif

Imanoma ir Vilniuj nusipirkt is ukininku rytais prie parduotuviu mazesniu arba turguj, bet jis visada ispilstytas i 1.5lito plastmasinius butelius - man per daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 25, 20:45)
Visi centrai praktikuoja tai? Aš kažkaip nepastebiu blush2.gif

tikrai visose pardese raso. as kitaip ir neperku, butinai pasiziuriu litro/kilogramo kaina.
Atsakyti
aš ir pasižiūriu,nereikia žlabinėti ar ten litras ar 0,9,ir skaičiuoti kuris pigesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 06 26, 10:25)
aš ir pasižiūriu,nereikia žlabinėti ar ten litras ar 0,9,ir skaičiuoti kuris pigesnis biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir dar man patinka, kai rašo ne tik prie maisto produktų, bet ir pvz prie nosinaičių ar hig.priemonių, kiek vienetas kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 06 26, 10:30)
drinks_cheers.gif ir dar man patinka, kai rašo ne tik prie maisto produktų, bet ir pvz prie nosinaičių ar hig.priemonių, kiek vienetas kainuoja ax.gif

aha.labai gerai pampytes taip pirkt,iš kart matosi kurios pigiausios,jų ten kai po daug būna ilgai reik skaičiuot kas pigiau lotuliukas.gif ar paketukų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 24, 16:53)
Gal rolleyes.gif Juk viskas priklauso nuo to, kaip žvelgi ir ką nori įžvelgt ax.gif

mylimuke, specialiai jums, kaip aš suprantu atsakomybę bigsmile.gif

Bet vaikas nėra tik rytdienos planas, tad tokia jūsų atsakomybė beprasmė. Rytdienai valgyt turi, o po mėnesio/metų jau nebe.

QUOTE(kumiko @ 2009 06 25, 12:59)
sita tema jau pasidare pilstymas is pilno  i kiaura..kiek pajamu reikia? tai labai indvidualu.. tas vaiku gimdymas ar ne yra kiekvienos moters, seimos apsisprendimas,as skurde budama nenoriu gimdyt ir negimdyciau,kas nori gali gimdyt nors ir desimt..bet paskui nereikia kaltint viso pasaulio,valdzios,reikalaut pasalpu..tokia mano nuomone..o siaip as nieko nesmerkiu..kaip sakiau kas kaip nori,tas taip tegu daro,man netrukdo ax.gif

Nesuprantu, ko tada čia purkštaut, jeigu ir pati sakot, kad kiekvienam individualu. Jums skurdas- o kitai gal ne, tai ir gimdo.
O dėl pašalpų, jūs tikriausiai jų atsisakysit iš valstybės, kadangi uždirbsit pakankamai, kad išlaikytumėt savo vaiką? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2009 06 26, 10:56)
aha.labai gerai pampytes taip pirkt,iš kart matosi kurios pigiausios,jų ten kai po daug būna ilgai reik skaičiuot kas pigiau lotuliukas.gif ar paketukų lotuliukas.gif

Keista, su sauskelnėm niekad neatkreipiau dėmesio, o kokį jogurtą, pieną tai užmetu akį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 06 25, 23:54)
Del fasuotu ir sveriamu, tai tiesa - tikrai visada labai smulkiu sriftu kampe nuradyta kg kaina 4u.gif  As pavyzdziui dabar visada ziuriu pieno, grietines, kefyro pokeliu turius, nes paziuri i kaina - pigiau, bet paskui pasirodo, kad turis vietoj litro - 0.9, vietoj puslitrio - 0.75 ir pan. mirksiukas.gif

Dėl fasuotų, tai dar labiau apsimoka pirkti didesnėm pakuotėm - anksčiau jogurtą pirkdavau mažais indeliais, dabar imu 0,9 arba 1 l paką - kainų skirtumėlis labai ryškus ax.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 06 26, 15:43)
Bet vaikas nėra tik rytdienos planas, tad tokia jūsų atsakomybė beprasmė. Rytdienai valgyt turi, o po mėnesio/metų jau nebe.

Nepradėkim irnesakyk.gif Jūs gal dar labai jauna... O gal tik taip atrodo iš jūsų žinučių ax.gif
Atsakyti