Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

QUOTE(Sophi @ 2009 06 26, 18:59)
Nepradėkim irnesakyk.gif Jūs gal dar labai jauna... O gal tik taip atrodo iš jūsų žinučių ax.gif

Jūs pati nesubrendėlė. Nereikia visko suverst jaunystei- jau pradeda pykint. Kai tik nepatinka kokia žinutė, tai ir prasideda "ot mažvaikė".
O jeigu man 40? Tai keičia ką nors?
Ale nenukrypkim nuo temos. Man labai įdomu, kaip jūs išaugintumėt vaiką gyvendama tik rytdiena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 26, 19:11)

Žinoma, kad ne - ir 50-metis širdy gali būt 16-metis biggrin.gif
Bet tikrai - nenukrypkim nuo temos 4u.gif
Atsakyti
Mano paskutinis sakinys/klausimas, į kurį jūs neatsakėt, labai į temą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 26, 20:16)
Mano paskutinis sakinys/klausimas, į kurį jūs neatsakėt, labai į temą  4u.gif

Jei su manim taip nepagarbiai bendrautu,vadintu nesubrendele,netuteciau jokio noro atsakinet i tamstos klausimus ax.gif

O ta posaky del rytojaus as supratau,kad siandien gyvena taip kad ateity(nebutinai rytoj) netektu gailetis.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 26, 20:30)
Jei su manim taip nepagarbiai bendrautu,vadintu nesubrendele,netuteciau jokio noro atsakinet i tamstos klausimus ax.gif

O aš tamstos nieko ir neklausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 26, 20:16)
Mano paskutinis sakinys/klausimas, į kurį jūs neatsakėt, labai į temą  4u.gif

Susidaro įspūdis, kad jūs viską suprantate tik pažodžiui - apie perkeltines prasmes, metaforas, kt. menines priemones nesimokėt mokykloj g.gif

Paskutinį kartą bandysiu paaiškint - dabar matematiškai rolleyes.gif
Sakykim, kad A- šiandiena, B- rytdiena, C-porytdiena,....
A dieną gyvenu atsakingai, apgalvoju žingsnius atsižvelgdama į B dienos planus, kad gyvendama dar A dieną nepasigadinčiau B dienos...
Išaušus B dienai viską darau taip pat (t. y B diena vėl tampa A diena) tik jau galvoju apie C dieną (dabar jau tapusią B diena)...
Paprasta grandinėlė...
Norėčiau atkreipti dėmesį, kad šiandienos, rytdienos, porytdienos irgi nereikia suprasti tik tiesiogiai - A gali būti ir šie metai, B-kiti metai, C- dar kiti metai...

Čia buvo paskutiniai mano žodžiai šia tema ne į temą - daugiau nebetęsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 26, 19:11)
Jūs pati nesubrendėlė. Nereikia visko suverst jaunystei- jau pradeda pykint. Kai tik nepatinka kokia žinutė, tai ir prasideda "ot mažvaikė".
Ale nenukrypkim nuo temos. Man labai įdomu, kaip jūs išaugintumėt vaiką gyvendama tik rytdiena  ax.gif
Taip kaip ir visi uzaugina - vaikai turi savybe augti smile.gif Su metais ateina patirtis, o vaikui mama visada mylimiausia ir graziausia, nesvarbu jai 14 ar 40 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 26, 20:38)
O aš tamstos nieko ir neklausiu  ax.gif

Tai kad ne az susirasinejat,viesa forumo diskusija,taip kad manes lengvai neuzciaupsit.Jei noriu pasakyt,kad jusu pasisakymai netaktiski tai ir pasakysiu tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 26, 21:38)
Tai kad ne az susirasinejat,viesa forumo  diskusija,taip kad manes lengvai neuzciaupsit.Jei noriu pasakyt,kad jusu pasisakymai netaktiski tai ir pasakysiu tongue.gif

Burbėkit, jeigu tamstai nuo to palengvės mirksiukas.gif
Atsakyti
moteriskes ne i tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 06 27, 00:12)
moteriskes ne i tema  doh.gif

Papasakok geriau, kaip jūs krizę išgyvenate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 26, 23:16)
Papasakok geriau, kaip jūs krizę išgyvenate?  ax.gif

na augindama viena niekadziaju galvoju apie kita jau, tik vat bijau neisnesiotuka vel tureti blush2.gif o kalbant apie pinigus, tai man atlyginima mokejo uz svetimu pinigu skaiciavima mirksiukas.gif tai ir savus vis skaiciuoju skaiciuoju skaiciuoju....
auksine taisykle, kad pinigai myli kai juos skaiciuoji bigsmile.gif
Atsakyti