Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

QUOTE(edituka @ 2009 06 03, 10:36)
... i masina desiu dujas mes benzo kaina kosmariska...

Gerai įvertinkit, ar tikrai apsimoka, nes dujų įranga dabar nemažai kainuoja, tai gali prireikti n metų , kad atsipirktų doh.gif Net ir labai daug važinėjant unsure.gif
Atsakyti
Ir pas mane pinigineje svilpauja vejas, nuolatinio darbo neturiu, tik taip sakant vienkartiniai uzdarbiai.gauni kelis litus, tai iskart ir galvoji ko reikia vaikui nupirkt,uz ka skolas sumoket...apie save tai net nekalbu, nes nepamenu ka ir kur paskutini kart teko pirkti.su masina vaziuoju tik ten, kur jau tikrai neapsimoketu vaziuot viesuoju transportu.ir apskritai, kiek tenka bendraut su draugais, pazistamais, visi jaucia suplonejusia pinigine, bet esme tame,kad vieni stengiasi ja pastorint, o kiti tik susitaiko su tuo ir laukia geresniu laiku, kas mano manymu yra apgailetina. ir siuo metu mano yra megstamas vienas posakis: atejo susimastymo/apmastymo metas biggrin.gif tad auksciau nosis likimo drauges/ai ir nesedekit sudeje ranku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 21:35)
Gerai įvertinkit, ar tikrai apsimoka, nes dujų įranga dabar nemažai kainuoja, tai gali prireikti n metų , kad atsipirktų  doh.gif  Net ir labai daug važinėjant  unsure.gif

smile.gif Duju iranga gausiu galima sakyt uz aciu, taip kad viskas man turetu atsipirkti per menesi
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 20:35)
Gerai įvertinkit, ar tikrai apsimoka, nes dujų įranga dabar nemažai kainuoja, tai gali prireikti n metų , kad atsipirktų  doh.gif  Net ir labai daug važinėjant  unsure.gif

Netiesa. Mes jau į trečią mašiną dedam dujas, atsiperka tikrai, na nebent važinėsit tik metus su ja.

QUOTE(edituka @ 2009 06 04, 08:37)
smile.gif Duju iranga gausiu galima sakyt uz aciu, taip kad viskas man turetu atsipirkti per menesi

Liuks.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 21:35)

Dabar vyras man deda i masina dujas, tai nemanau kad uz 250 litu neapsimoka detis, ir manau daug nevazinejant jos visvien atsipirks (nors vazineju tai nemazai), nes benzinas tikrai brangus
Atsakyti
QUOTE(ugninemere @ 2009 06 03, 23:56)
Ir pas mane pinigineje svilpauja vejas, nuolatinio darbo neturiu, tik taip sakant vienkartiniai uzdarbiai.gauni kelis litus, tai iskart ir galvoji ko reikia vaikui nupirkt,uz ka skolas sumoket...apie save tai net nekalbu, nes nepamenu ka ir kur paskutini kart teko pirkti.su masina vaziuoju tik ten, kur jau tikrai neapsimoketu vaziuot viesuoju transportu.ir apskritai, kiek tenka bendraut su draugais, pazistamais, visi jaucia suplonejusia pinigine, bet esme tame,kad vieni stengiasi ja pastorint, o kiti tik susitaiko su tuo ir laukia geresniu laiku, kas mano manymu yra apgailetina. ir siuo metu mano yra megstamas vienas posakis: atejo susimastymo/apmastymo metas  biggrin.gif tad auksciau nosis likimo drauges/ai ir nesedekit sudeje ranku wink.gif

o vyras ?
Atsakyti
ai, mergaites.... skaitau apie jusu gyvenimeli, ir nesusivaldysiu nepaklausus... kodel gi jus nelekiat i uzsieni? ypac kurios kalba mokat pabandykit pasiuntinekit CV angliska i anglijos, airijos viesbucius gal pasiulys darba kad ir paprasciausia indus plauti ar kambarius valyti? tikrai uztektu pragyvenimui! gaila kad sitaip darbscios moterys vargsta verysad.gif gal ir lengva man pasneket, bet pati dirbu menedzere viesbutyj jau seniai, zinau kad priimineja ir patikekit tik emigrantes. turim ir 45m moteri lietuve valancia kambarius, tad amzius ne riba.
jeigu turint pazystamu pazyskit, gal ras koki darba. jei neturit - pacios bandykit. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2009 06 04, 22:09)
ai, mergaites.... skaitau  apie jusu gyvenimeli, ir nesusivaldysiu nepaklausus... kodel gi jus nelekiat i uzsieni?  ypac kurios kalba mokat pabandykit pasiuntinekit CV angliska i anglijos, airijos viesbucius gal pasiulys darba kad ir paprasciausia indus plauti ar kambarius valyti? tikrai uztektu pragyvenimui! gaila kad sitaip darbscios moterys vargsta  verysad.gif  gal ir lengva man pasneket, bet pati dirbu menedzere viesbutyj jau seniai, zinau kad priimineja ir patikekit tik emigrantes. turim ir 45m moteri lietuve valancia kambarius, tad amzius ne riba.
jeigu turint pazystamu pazyskit, gal ras koki darba. jei neturit - pacios bandykit.  unsure.gif

kaip vaziuoti i uzsieni jei neturi ten pazistamu? nuvaziuot ir ieskot darbo? daug tokiu grizo,paskutinius centus isleide arba nakvoja ant suoliuko..o beto reikia pinigu bilietui,bustui..neisivaizduoju kaip vaziuot vat taip sau..su mintim kad surasi ka.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 06 04, 21:22)

turiu ir vyra, bet jis dirba uzsienyje, bet ir cia mazai dziaugsmo..bankai sustabde pavedimus,tai nieko is jo negaunu, tai ir tenka paciai suktis. ir uzsienyje neperdaugiausiai darbo, tai ka uzdirbs, ta ir teks atiduot uz paskolas, skolas ir t.t. tai kad tikrai ne rojuje gyvenam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uogute @ 2009 06 04, 22:09)
kodel gi jus nelekiat i uzsieni? 

galima pagalvot, kad uzsienyje taves kazkas laukia isskestom rankom ar medum bus viskas nuklota.. doh.gif galima kazka rast,bet siuo metu jau reikia moket ir gerai anglu kalba ir tikrai ne visom leidzia aplinkybes kazkur keliaut,ypac turint seima.
Atsakyti
QUOTE(ugninemere @ 2009 06 04, 20:09)
galima pagalvot, kad uzsienyje taves kazkas laukia isskestom rankom ar medum bus viskas nuklota..  doh.gif 

niekada nesakiau kad laukia isskestom rankom unsure.gif
taip ir maniau kad man neverta cia patarinet.... velniop.... nieko nerasysiu geriau
Atsakyti
uogut, patarinet galima ,bet nepyk jei kitaip reguos i tavo patarimus ,kiekvienam geriau matosi tik is savo varpines . Uzsienyje ir gi ne pyragai gerai kam nuskyla (pavyksta) ,o kam ir ne,o jei ir draugu, pazystamu ar giminiu nera .?Taip kad gyventi , pragyvent ir isgyvent reik cia _Lietuvoj .Zinau ta bukle ,kai kisenej vejai svilpia o iki algos dar savaite ir keturios burnos ziuri i tave , tai cia manau menas issisukti is padeties ir niekam skoloj nelikti , Va cia reik padeti zmonems, ka jiems daryti, kokia veikla imtis kur darbo susirasti ?
Atsakyti
QUOTE(ugninemere @ 2009 06 04, 21:09)
turiu ir vyra, bet jis dirba uzsienyje, bet ir cia mazai dziaugsmo..bankai sustabde pavedimus,tai nieko is jo negaunu, tai ir tenka paciai suktis.

kas sustabde pavedimus? blink.gif
Atsakyti