Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

QUOTE(uogute @ 2009 06 04, 21:09)
ai, mergaites.... skaitau  apie jusu gyvenimeli, ir nesusivaldysiu nepaklausus... kodel gi jus nelekiat i uzsieni?

Šitas pasiūlymas iš esmės tinka tik jauniems ir bešeimiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2009 06 04, 08:37)
smile.gif Duju iranga gausiu galima sakyt uz aciu, taip kad viskas man turetu atsipirkti per menesi

oo, tada super thumbup.gif

QUOTE(joliteee @ 2009 06 04, 19:29)
Dabar vyras man deda i masina dujas, tai nemanau kad uz 250 litu neapsimoka detis, ir manau daug nevazinejant jos visvien atsipirks (nors vazineju tai nemazai), nes benzinas tikrai brangus

jei tik tiek tekainuoja, tada žinoma, kad apsimoka mirksiukas.gif Bet naujos įrangos kainuoja bent dešimt kartų daugiau, tai ne visada apsimoka ax.gif Mes mašiną keitėm prieš tris metus ir nusprendėm dujų nedėti- iki dabar dar tikriausiai nebūtų atsipirkę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 06 05, 00:13)
kas sustabde pavedimus?  blink.gif

centrinis bankas smile.gif
uogute,tiesiog norejau pasakyt, kad uzsienis ne visada atnesa dziaugsma.mano manymu, pasiseka tik tiems, kurie yra ambicingi, zino tiksla ir moka jo siekti.o ten tikrai ne kiekvienas toks gali buti.o del taves as dziaugiuosi, kad nesi viena is tu, kurie grizta tusciomis wink.gif [COLOR=yellow] ir cia be jokios ironijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugninemere @ 2009 06 05, 09:44)
centrinis bankas  smile.gif
uogute,tiesiog norejau pasakyt, kad uzsienis ne visada atnesa dziaugsma.mano manymu, pasiseka tik tiems, kurie yra ambicingi, zino tiksla ir moka jo siekti.o ten tikrai ne kiekvienas toks gali buti.o del taves as dziaugiuosi, kad nesi viena is tu, kurie grizta tusciomis  wink.gif [COLOR=yellow] ir cia be jokios ironijos  mirksiukas.gif
Islandija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 05, 00:52)
oo, tada super  thumbup.gif
jei tik tiek tekainuoja, tada žinoma, kad apsimoka  mirksiukas.gif  Bet naujos įrangos kainuoja bent dešimt kartų daugiau, tai ne visada apsimoka  ax.gif  Mes mašiną keitėm prieš tris metus ir nusprendėm dujų nedėti- iki dabar dar tikriausiai nebūtų atsipirkę  schmoll.gif

Kadangi jau i antra masina dedam ne nauja iranga, tai manau, kad apsimoka
Atsakyti
QUOTE(laimabuz @ 2009 06 03, 10:50)
...ai,mergytės,va irgi paskola 1400 lt,o pajamos viso 1600 lt.vyro nėra ,du vaikai-paaugliai...dirbu šiek tiek,bet tuoj biuletenis-koją operuos...va jau prašysiu pašalpos ,pažymas renkuosi...skolų turiu daug...kai reika už paskolą mokėti,imu iš greito kredito,kai reikia atiduoti imu iš kito kredito,padengiu tą,vėl imu iš kito...na imu,kad padengti kitą kredtą...taip puse metų žaidžiu,bet už butą skolų neturiu...
dar mama padeda...šiandien turiu sumokėti skolos pratęsimo mokestį 100 litų,nes 900 neturiu....o šimtą pasiskolinus iš minibank...laukiu ,kad vaikams atostogos,išsiųsiu ,nes neišmaitinu...skolas gal pavyks atiduoti kreditams...lizingams rašysiu prašymą atidėjimui-2 ar 3 mėnesiams...

tai cia pajamos su alimentais, ar ju neiskaiciavot i 1600? o kas jum dave tokia paskola, jei tokia maza alga? nepykit, nepuolu, tiesiog naturaliai iskilo toks klausimas. jei cia busto paskola, gal galetumet isnuomuot, ir tarkim pagyvent pas tevus, aisku jei yra galimybe? nes zinokit su tais kreditasi tai prisizaisit, ims jie spausti+negalesit kitu paimt ir dar uz komunalines prades kapset...net nezinau, manau jum reikia ieskot kazkokios iseities, ar antra darba kad ir valytojos megint rasti, bet kreditu daugiau neimkit, tikrai cia toks liunas, o mokescius jus stabiliai kasmenesi mokekit, kad ir maziau pamokesit, nesikabines, jie pradeda kabinetis jei kelis menesius is eiles nemokate, tai jei sunaudojot tarkim 5kubus karsto, mokekit uz 1 uz 2bet stabiliai, tikrai nesius vadybininku tikrinti. na as cia pletku lygyje, bet man taip sake butent energijos vadybininku dirbantis zmogus, tai negarantuoju kad info visiskai neklaidinga.
lizingai gal atidetu, jus tik nebijokit kreiptis.
laimei, yra kaimas kaip supratau, tai bent darzoviu nereikia pirkt, o musu seima tai vieni gyvenam, niekas mum nepadeda, jokiu kaimu neturim, viska viska perkames verysad.gif
na moterys, aukstyn galvas, kaip nors drinks_cheers.gif as tarkim irgi labai viska sumazinau, dar dziaugiuosi kad darbus su vyru turim, nors vyrui pamazo alga, dabar jau nelakstom i kavines, kinus, na ir kas? ateis svente ir i musu kiema, o taupyt tai taupom labai, nes irgi emem savo laiku lizingus, kreditus, tai va, atidavinejam. ir kol kas dziaugiuosi kad sugebu atidavinet. o atidavinesim dar kokius 7-10metu, na bet nesites visada taip blogai, mokysiuos, gal pareigos geres, vis tiek kazkada kryyyyze baigsis, na reikia gi stengtis ir tiketi.
turim but stiprios del savo kinderiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kazachka @ 2009 06 06, 21:11)
o mokescius jus stabiliai kasmenesi mokekit, kad ir maziau pamokesit, nesikabines, jie pradeda kabinetis jei kelis menesius is eiles nemokate, tai jei sunaudojot tarkim 5kubus karsto, mokekit uz 1 uz 2bet stabiliai, tikrai nesius vadybininku tikrinti. na as cia pletku lygyje, bet man taip sake butent energijos vadybininku dirbantis zmogus, tai negarantuoju kad info visiskai neklaidinga.

aš irgi girdėjus, kad jei nors šiek tiek mokama, jie neturi teisės imtis rimtesnių priemonių...
Atsakyti
Pasirodo yra nemazai ananasu ant Lietuvos...
Dziugu girdeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 06 08, 12:45)
Dziugu girdeti smile.gif

Mandagiai pasiūlyčiau myyyynti į kitą temą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2009 06 08, 14:13)
Mandagiai pasiūlyčiau myyyynti į kitą temą  bigsmile.gif

manau geriausia nereguoti, juk to is siekiama tokio pobudzio komentarais..
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 06 08, 04:45)
Dziugu girdeti smile.gif

Atsiprasau, o ka jus vadinate ananasais? Musu kaime tai tropinis vaisius ir tiek, o jus suteikiate kazkokia nemitybine reiksme. g.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif ir as priejau prie to kad pinigineje smulkiai apie 10 lt metosi.na nera katastofa mat kita antrad.pasipildys ji.
vistiek kazkokiu konkretesniu patarimu noretusi isgirsti g.gif kaip iosgyventi su keliais lt pvz.savaite g.gif smile.gif

man gerai mesa,darzoviu daug is kaimo,rudeni vaisiai thumbup.gif pajamos man su vaikuciu apie 1200-1400lt(buvo daugiauuu todel ir si menesi be lito likau,neismokau poreikiu pritaikyt prie gaunbamu pajamu blush2.gif ).mokesciai nesildymo sezonu s internetu ir tel.apie 300lt...dar masinos kuras....na isgyvent manau galima,bet kaip savo poreikius sumazinti iki minimumo(laikinai)?kas patarimu? bigsmile.gif

pvz.turiu siuo metu skolos 300lt.ir kad ir siandien mama siule tiesiog kiso paskolinti pinigu doh.gif ,bet pasakiau sau gana ,kol imanoma skolose negyvensiu schmoll.gif .todel mano patarimas butu toks-gauni pajamas pirmiausia grazinu skola,mokesciai ir ta menesi kad ir labai labai taupiai suktis su tuo likuciu...bet uz tat kita menesi kai gausiu pinigelius skolos nebebus drinks_cheers.gif .
zinoma ne visada tai imanoma,jei skola didele o pajamos visai menkas,turi zmogos gyventi skolose. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 11 birželio 2009 - 14:03