Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

Jei skola didelė, galima tartis mokėti dalimis, ne viską iš karto.

Kažkaip mums labai į naudą toks būdas, kai gavus pinigus, atiduodama ir sumokama viskas ir sėdima su likučiu (protingu aišku, kad nereiktų į skolas lįsti). Nes tada jau arba sukiesi arba sėdi vienas pirštas burnoj, kitas nesakysiu kur rolleyes.gif O turint pinigų visada kyla nenumatytų norų, kur juo išleisti, o ne panaudoti protingai
Atsakyti
neturiu ir kasnius skaiciuoju doh.gif bloga nuo tokio gyvenimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2009 06 11, 15:35)
neturiu ir kasnius skaiciuoju doh.gif bloga nuo tokio gyvenimo doh.gif
praeina viskas - ir gera, ir bloga 4u.gif nepasiduokite, jei labai blogai, vadinas gali buti tik geriau 4u.gif
Atsakyti
SVARBU KUO MAŽIAU BLOGŲ MUNČIŲ, NES JOS PRIŠAUKIA BLOGĮ.KAD IR KAIP SUNKU LAIKYKITĖS IR GALVOKIT,KAD KAŽKAM YRA DAR BLOGIAU.VISKAS BUS GERAI 4u.gif
Atsakyti
nu va kazkur rasiau kad nesiskolinsiu,lauksiu antrad pinigeliu...kur tau mazius apsirgo vaistai-50lt vel skolinaus verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2009 06 13, 12:51)
nu va kazkur rasiau kad nesiskolinsiu,lauksiu antrad pinigeliu...kur tau mazius apsirgo vaistai-50lt vel skolinaus verysad.gif  doh.gif
buna, kad kartais neiseina nesiskolinti, mano tevai kiek atsimenu iki menesio galo neistempdavo su algom, visada poros simtu pritrukdavo verysad.gif jiems ir dabar taip pat pritruksta, o kodel nezinau unsure.gif
man nuo vaikystes idomu, kaip dalyje seimu pinigu nepritruksta. Kiek ziurejau ir tyrinejau, ten islaidos ir pajamos planuojamos. Labai daug kur stengiamasi atsiskaityti natura - nereikalinga vaza, tauremis, ranksluosciais ar patalyne. Ir zmogus patenkintas lieka, ir pinigu neisleidzia.
as visada rezerva turiu, tai gaunasi, kad skolinuosi is saves, jei jau ekstra atvejis blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 06 13, 13:08)
man nuo vaikystes idomu, kaip dalyje seimu pinigu nepritruksta. Kiek ziurejau ir tyrinejau, ten islaidos ir pajamos planuojamos.

Mes su tėvais gyvenom labai kukliai, bet, kad būtų skolinamasi pragyvenimui, nepamenu schmoll.gif Buvo gyvenama ne šia diena - turiu šiandien pinigų, tai ir leidžiu (rytoj kaip dievas duos), o taip, kad leidžiu šiandien tiek, kad ir rytdienai dar būtų ką leist ax.gif
Ir pati stengiuosi laikytis šito principo smile.gif
as visada rezerva turiu, tai gaunasi, kad skolinuosi is saves, jei jau ekstra atvejis blush2.gif

drinks_cheers.gif rezervas reikalingas ne tik dėl paties rezervo - nenumatytų išlaidų ir pan, bet kartu yra ir taupymo būdas. Juk ne visada tas rezervas panaudojamas - likutis subyra į taupymo fondą bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 13, 13:22)
drinks_cheers.gif rezervas reikalingas ne tik dėl paties rezervo - nenumatytų išlaidų ir pan, bet kartu yra ir taupymo būdas. Juk ne visada tas rezervas panaudojamas - likutis subyra į taupymo fondą bigsmile.gif
drinks_cheers.gif taupymo fondas pas mane nelieciamas ir kas menesi papildomas bent 10 proc. pajamu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 06 13, 13:34)
drinks_cheers.gif taupymo fondas pas mane nelieciamas ir kas menesi papildomas bent 10 proc. pajamu smile.gif

ir aš stengiuosi, kad be papildomų pajamų, dar ir iš nuolatinių kas mėnesį bent šiek tiek ir į taupymo fondą įbyrėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 06 13, 15:44)
ir aš stengiuosi, kad be papildomų pajamų, dar ir iš nuolatinių kas mėnesį bent šiek tiek ir į taupymo fondą įbyrėtų blush2.gif

Gerai kai yra iš ko idėti į tą taupimo fondą, bet kartais buna taip kad po mokesčių visų nelieka nė ko palikti taupimui.Dabar vasara gerai už šildymą galima po biški skolas išmokėti, nes ateis žiema ir vėl teks listi š skolas doh.gif , bet ka padarysi toks jau tas gyvenimas sunkmečio laiku, gal d..... duos ir mokesčių daugiau nebekels smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cioliukas @ 2009 06 14, 23:35)
bet ka padarysi toks jau tas gyvenimas sunkmečio laiku, gal d..... duos ir mokesčių daugiau nebekels smile.gif

kad jau žada doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mamos mirksiukas.gif Taip mamytes gyvenimas dabar ne pyragai doh.gif Mano pinigine pastaroji laika dažnai būna tusčia unsure.gif Anksčiau užeidama į parduotuve visada žinojau kad turiu pinigeliu ir dar kortelėje pora šimtu yra...O dabar kažkoks siaubas,pritruksta net maistui blink.gif Galvojau kad nemokam su vyru ekonomiškai gyventi,bet paskaičavus tikrai matau,kad "marcipanus" tikrai ne valgom,bet pinigu truksta katastrofiškai. Jeigu ne kreditas ir ne komunaliniai gal būtu lengviau,bet dabar tikrai sunkus lakotarpis. Vyriu jau tris kartus alga apkirpo,o aš dabar dekrete sėdžiu tai moka tos 85 procentus iš algos ,720 lt,štai ir pragyvenk su dviem mažais vaikais.
Nors irgi noriu tyketis kad bus lengviau ,bet..... g.gif Nežinau?
Atsakyti