Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

QUOTE(jurgituke @ 2009 06 02, 16:52)
Ne vien nuo islaidavimo zmogiukai pinigeliu neturi. Neturi ir todel, kad pajamos nepastovios ar darbo netenka. Pvz, mano pajamos nepastovios - viena savaite as galiu uzdirbti truputuka, kita savaite visai nieko. ir is to  ka uzdirbu apie atidejima negaliu net svajot, nes namie 5 burnos, is ju trys mokiniai, o pajamos tik is manes vienos. Tai va, taip ir gqaunasi nepavydetinos situacijos unsure.gif

verysad.gif Dar labai ir nuo zmoniu priklauso, tiek as tiek mano antra puse apie ateiti galvojam, gal kartais ir per daug. Nuo pat jaunu dienu neisivaizdavau saves be santaupu, juk bet kada bet kas gali nutikti ir ju prireiks blink.gif Mes abu stengiames, tam baigem mokslus ir dirbam, kartais uztenka tik labai didelio noro tureti, o ne tik dejuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niviuke: 16 birželio 2009 - 13:42
QUOTE(Niviuke @ 2009 06 16, 14:34)
kartais uztenka tik labai didelio noro tureti, o ne tik dejuoti  blush2.gif

drinks_cheers.gif Būtent tai ir yra svarbiausia, kad būtų noras. Kitas dalykas - reikia valios mažinti išlaidas. Trečias dalykas - būtinos ir pastangos didinti pajamas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš nors ir neturiu vaikų, ir gyvenu viena, ir mokslus baigiau, ir darbą turiu...bet deja, piniginėj visada tuščia...be abejoju nelabai moku elgtis su pinigais, bet ir labai mokant, man pagal pajamas ir islaidas maistui ir pačiam pragyvenimui lieka 200lt mėnesiui geriausiu atveju, čia neįskaitant, kad tą mėnesį ir gimtadienis kieno nors, ir namo pas mamą grįžt reikia...žodžiu, kartais tik noro ir pastangų neužtenka, nors dirbu viršvalandžius ir t.t...visur pasakymas krizė, džiaukis, kad nemažina atlyginimo...bet tikiuosi, kad užteks tikėjimo ir vilties, kad viskas kažkada pasikeis
be abejo, čia paskaičius suprantu, kad man nėra taip blogai, nes žinau, kad aš pati nepavalgysiu, neapsirengsiu ir t.t...o kai yra vaikai viskas dar sudėtingiau, bet pliusas tas, kad matai dėl ko stengiesi ir kankiniesi, galbūt kažkada turėsi į ką atsiremt...

šiaip ar taip, stiprybės ir vilties visoms išgyvent šį sunkų periodą 4u.gif
Atsakyti
blm, susigraudinau skaitydama... verysad.gif sunkiai kai kam is Jusu cia sekasi... as kol kas dar laikausi, gerai, kad vyras dirba, gerai, kad uzdirba... gaila, kad ismokos uz deklaracija dar negavau, gaila, kad uz gimdymo atostogas dar nepervede... nebeda, abu dar po tukstantuka turim... liko komunaliniai sumoketi... ir skolos 400 atiduoti...
Dziaugiuosi, kad kai kas is Jusu turi parama is kaimo, mano pacios visa seimyna tenai... ir bulves, svogunai, obuoliai, darzoves... viskas is ten... susitaupo, nes jei nevaziuojam mes (o vaziuojam autobusu, kainuoja pirmyn ir atgal apie 140 Lt) atvaziuoja tevai, atveza ir mesos ir darzoviu, visko... Arba studentas broliukas atgabena... labai jiems ACIU! ax.gif
Vyro motina irgi labai padeda, nes jo patevis dar visai neblogai uzdirba... zadejo vezimeli arba lovyte burbuliukui nupirkti... Jiems gerai, pagaliau buitis sutvarkyta, gyvena sau.ok.gif
Seip zinau situacija, kai praejus vos porai savaiciu nuo algos-pinigine tuscia... taip pirma kart i Vilniu atvaziavau... budavo, kad misdavau uogiene... kurios seip nevalgau.. nes tik ji likdavo... nebudavo uz ka nei duonos nei 'slapiankes' nusipirkt... Bet kai viena gyvenau, kai daugiau niekas nerupejo... neatrode ir baisu labai.
Dabar kita situacija nestuke.gif taupau kaip galiu, nors ir taip per daug isleidziu!!!!!!! Pasiskaiciau Jusu komentarus ir kai ka pritaikysiu sau. Gerai, kad isipareigojimu bankui galima sakyt nera... tik issimokejimas uz pc... isgyvensit ir Jus ir visi kiti. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
g.gif paskaičiau šitą temą ir supratau, kad buvau teisus piktindamasis turtuolių rengiamu mitingu.

sumažins mat joms fiktyviai susiveiktas motinystės išmokas nuo 7000 iki 3000.... kažkodėl nė vienos jų nėra šitoj temoj
Atsakyti
QUOTE((H)ero.man @ 2009 06 17, 18:53)
g.gif paskaičiau šitą temą ir supratau, kad buvau teisus piktindamasis turtuolių rengiamu mitingu.

sumažins mat joms fiktyviai susiveiktas motinystės išmokas nuo 7000 iki 3000.... kažkodėl nė vienos jų nėra šitoj temoj

Manau,kas labai gerai gyvena ,neuzsuka i tokias temas ,nes turbut net nesupranta kaip gali butu visai be pinigu zmones smile.gif musu vyriausybei nusispjauti jau turbut daugiau negu ant puse Lietuvos doh.gif o dar sako gimstamumas mazeja ,kaip jis nemazes blink.gif zmones nebepajegus bus greit islaikyti 2-3 vaikus smile.gif kaip pagalvoji,vien mokslai kiek kainuos tuoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 17 birželio 2009 - 17:08
QUOTE(delfinarija @ 2009 06 17, 18:07)
Manau,kas labai  gerai gyvena ,neuzsuka i tokias temas ,nes  turbut net nesupranta kaip gali butu visai be pinigu zmones smile.gif musu vyriausybei nusispjauti  jau turbut daugiau negu ant puse  Lietuvos  doh.gif o dar sako gimstamumas mazeja ,kaip jis nemazes blink.gif zmones nebepajegus bus greit islaikyti 2-3 vaikus  smile.gif kaip pagalvoji,vien mokslai kiek kainuos tuoj ax.gif

...o gal gimstamumas kaip tik padidės, - juk kontraceptikai irgi nepigiai kainuoja... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2009 06 17, 20:23)
...o gal gimstamumas kaip tik padidės, - juk kontraceptikai irgi nepigiai kainuoja... biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((H)ero.man @ 2009 06 17, 17:53)

O gal jos tiesiog moka, sugeba ir nori užsidirbti pinigų?
Ar tikrai nėra būdų užsidirbti? Neskaičiau temos, gal čia dalinamasi patirtimi, kaip vaikščiojant su vaiku lauke rinkti butelius iš konteinerių ar makulatūrą... Jei jau nesugebama nieko sukurti, galima rinkti tai, ką išmeta kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 17 birželio 2009 - 18:35
QUOTE(mamuke68 @ 2009 06 17, 19:23)
...o gal gimstamumas kaip tik padidės, - juk kontraceptikai irgi nepigiai kainuoja... biggrin.gif  biggrin.gif

bet pigiau nei vaikai tongue.gif
Atsakyti
...o gal gimstamumas kaip tik padidės,

Gydytojai sako, kad jis jau buvo pradėjęs didėt rolleyes.gif
Atsakyti

Dides ne gimstamumas , o abortu skaicius su tokiu poziuriu i mamas. Ir labai gerai zinau ka reiskia buti be pinigu, pati per tai perejau kai pradejau dirbti uz minimuma. Ir prireike 8 metu stresu, finansines atsakomybes pilno darbo, kad pasiekciau tai, kas cia vadinama milijonais. Taip gal paziau svetimu pinigu skaiciavimo mirksiukas.gif
Atsakyti