Įkraunama...
Įkraunama...

Nepasitikėjimas savimi

QUOTE(Azalija @ 2005 09 22, 12:06)
tikrasi nemanau kad mano bėdos didžiausios,,, jos didžiausios man. .. ir išspręsti negaliu ir numesti į šalį negaliu. nes tai mano gyvenimas... o tokio kokio jis yra aš tiesiog jau nebenoriu,,,

bet kiek pastangu dedi kad pakeistum gyvenima? kad ir nuo sianden, pvz? niekas negali tau iteikti naujo gyvenimo, nauja gyvenima reikia po truputi susikurti 4u.gif
Atsakyti
o kam? tokio kokio noriu - nebus. čia - 100 proc. kam tada iš viso reikia? jau sakiau - nenoriu iš viso gyventi. nenoriu net būti gyvenusi.. tiesą sakant ilgą savo gyvenimo tarpsnį buvau kiaura optimistė, kad iki tiek žlugčiau... ... reikėjo smarkiai davesti...
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 09 22, 16:10)
o kam? tokio kokio noriu - nebus. čia - 100 proc. kam tada iš viso reikia? jau sakiau - nenoriu iš viso gyventi. nenoriu net būti gyvenusi.. tiesą sakant ilgą savo gyvenimo tarpsnį buvau kiaura optimistė, kad iki tiek žlugčiau... ... reikėjo smarkiai davesti...

tai jeigu taip jau blogai (kuo nenoreciau tiketi rolleyes.gif ), tai yra tokiu gydytoju... psichiatru... galetu pagelbet blush2.gif
na nemanau kad bus labai blogai jei pasakysi kas yra (man pvz. idomu, dziaukis kad jau vienam zmogiui idomu, vis sis tas 4u.gif ). sorry... neverciu sakyti, bet sprendi tu 4u.gif niekas per galva neduos, jei pasakysi kas tokio blogo yra.. nepapjaus niekas del to kad pasakysi. gal kas gales patart... nes dabar toks pasakymas " gyvenimas buvo, yra ir bus sh.." skamba neteisingai cool.gif
o kodel sakai nebuti optimiste?

QUOTE(Azalija @ 2005 09 22, 16:10)
o kam? tokio kokio noriu - nebus. čia - 100 proc.

"noriu- nebus".......
NESTATYK sau ribu, kas dabar aiskiai matosi g.gif . kam save ireminti tokiose siaurose ribose? o kokio gyvenimo tu nori? na koki bent pavyzduka pateik 4u.gif ?

angel.gif
Atsakyti
...siaip uzsimanes gyvenimo nepakeisi. Pirmiausia turi prieiti duobés krasta, skardi, kad toliau jau nebeimanoma butu. Tada kuri laika randiesi tokioje fazeje, kai nebesinorisi gyventi ir viliesi, kad rytojus nebeateitu. Bet jei nieko sau nepasidarysi, tai rytojus vistiek ateis ir ta slykscia kasdienybe teks priimti. Taip amzinai irgi nesites, per laika, per ilga laika, problemu sprendimo budai atsiranda ir su kiekviena diena darosi sviesiau.
Cia dar priklauso nuo to, su kuo palygini savo nelaiminga gyvenima- vienam skyrybos pasalio pabaiga, kitam artimo zmogaus mirtis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(newa @ 2005 09 24, 17:25)
...siaip uzsimanes gyvenimo nepakeisi. Pirmiausia turi prieiti duobés krasta, skardi, kad toliau jau nebeimanoma butu. Tada kuri laika randiesi tokioje fazeje, kai nebesinorisi gyventi ir viliesi, kad rytojus nebeateitu. Bet jei nieko sau nepasidarysi, tai rytojus vistiek ateis ir ta slykscia kasdienybe teks priimti. Taip amzinai irgi nesites, per laika, per ilga laika, problemu sprendimo budai atsiranda ir su kiekviena diena darosi sviesiau.
Cia dar priklauso nuo to, su kuo palygini savo nelaiminga gyvenima- vienam skyrybos pasalio pabaiga, kitam artimo zmogaus mirtis ir pan.

visiskai pritariu rolleyes.gif as pvz. nepasiekus dugno, nenoriu ir net nezinau kaip gyventi ir pan. tokiu situaciju buvo ir ne viena ax.gif
Atsakyti
Jeigu žmogus turi per mažai problemų, tai jas pats sau susikuria. Kam stengtis išbristi iš problemos? Juk tada jos neliks. Reiks vėl kažką susigalvoti.
Atsakyti
sveikos
ir aš prie jūsų 4u.gif šiuo metu toks keistas laikotarpis mano gyvenime. supratau, kad reikia keisti arba požiūrį, arba veiksmus. na, labai jau abstrakčiai pasakiau. bet mano nepasitikėjimas, neapsisprendimas vis kiša koją.
tai ir galvoju- gyvenimas iš tikro toks sudėtingas ar tik aš jį tokį matau?
Atsakyti
Niekad nepamiršiu vieno psichologo nuomonės: reikia dirbti su savim diena iš dienos, po truputį, iš lėto, užsiauginti savyje stiprybę ir pasitikėjimą. Reikia ieškoti atsakymų savyje.
Atsakyti
QUOTE(marsiukė @ 2005 11 09, 20:02)
Niekad nepamiršiu vieno psichologo nuomonės: reikia dirbti su savim diena iš dienos, po truputį, iš lėto, užsiauginti savyje stiprybę ir pasitikėjimą. Reikia ieškoti atsakymų savyje.

Bet kaip tą daryti?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 08 29, 15:44)
Dievo mano gyvenime irgi nebėra... buvo. ir išnyko... netikiu Dievu kuris siunčia kančias žmonėms..

Dievas neduos sunkesnio kryželio nei žmogus gali pnešti
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2005 11 09, 23:31)
Dievas neduos sunkesnio kryželio nei žmogus gali pnešti

labai apsirinki, kitaip nebūtų tiek lūžusių žmonių...

p.s. nenoriu tikėti Dievu kuris siunčia tik tuos kryželius... kodėl turėčiau juo pasitikėti, žinodama, kad "atsiųs kryželį" už ką jam dėkinga turėčiau būti? už kančias? sorrrry, mano pakraipa ne tokia stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 10 lapkričio 2005 - 16:33
QUOTE(Azalija @ 2005 11 10, 17:05)
labai apsirinki, kitaip nebūtų tiek lūžusių žmonių...

p.s. nenoriu tikėti Dievu kuris siunčia tik tuos kryželius... kodėl turėčiau juo pasitikėti, žinodama, kad "atsiųs  kryželį" už ką jam dėkinga turėčiau būti? už kančias? sorrrry, mano pakraipa ne tokia  stupid.gif

uz ka Dievui turetum buti dekinga ? uz pagalba, kuria jis tau duoda nesant kryzeli.
tik tos pagalbos reikia prasyti 4u.gif Kaip ten sakoma "belsk ir bus atidaryta" 4u.gif
tik reikia tikejimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kijara: 10 lapkričio 2005 - 22:16