Įkraunama...
Įkraunama...

Nepasitikėjimas savimi

QUOTE(IGu @ 2005 08 24, 19:24)
Nieko nekaltinu dabar. Yra taip kaip yra. Bet tiesiog kartais bandau paanalizuoti ir rasti savo nepasitikėjimo priežastis. Manau, kad jas jau žinau. Bet jas įveikti - čia jau kitas reikalas smile.gif))

Prieš išvažiuodama studijuoti, maniau kitame mieste - didmiestyje - tai bemat pasikeis, tapsiu kitu žmogumi smile.gif)). Iš dalies pasikeičiau, bet... ne viskas greit įveikiama smile.gif))

Skaitau ir atrodo kad apie mane kalbi. Kitas miestas, kita aplinka. Ji padeda, bet deja, labai neilgam.Manau kad saknys yra visdelto auklejime,bet kaip jo dabar atsikratyti. Tiek laiko neisejo to padaryt cry.gif
Atsakyti
Skaitau ir atrodo kad apie mane kalbi. Kitas miestas, kita aplinka. Ji padeda, bet deja, labai neilgam.Manau kad saknys yra visdelto auklejime,bet kaip jo dabar atsikratyti. Tiek laiko neisejo to padaryt

Deja, kas buvo, to niekaip nenurasysim... O dar jei genuose uzkoduota... ech... Tiesiog reik stengtis gyventi taip, kaip tu nori, buti tokia, kokia nori, nepykti per daug ant saves, jei ne viskas taip, kaip noretum... Juk buna ir geresniu, ir blogesniu dienu. Buna, kad pasidaro taip baisiai pikta viso svieto, bet galiausiai supranti, jog ne aplinka kalta, o tu pati... Reikia kartais iskrauti tas neigiamas emocijas (kartais vyrui tenka pakenteti blush2.gif ), o kartais taip gera prisiglausti prie brangaus zmogaus, ir tarsi visas pasaulis vel nusvinta ir, regis, vel tvirtai stovi ant zemes. Tik kaip issaugoti ta pasitikejimo jausma, kad jis nepabegtu, kai jo labiausiai reikia???
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 08 29, 16:44)
Dievo mano gyvenime irgi nebėra... buvo. ir išnyko... netikiu Dievu kuris siunčia kančias žmonėms..

mmm... galiu tik tiek pasakyti, kad taip teigdama, darai didele klaida smile.gif Kodel Dievas tavo gyvenime isnyko ? g.gif Gali ji susigrazinti, tereikia tikejimo friends.gif
Atsakyti
nesu linkusi aklai pasitikėti, ir kai mano gyvenimas sugriuvo... tiesiog nejaučiu jo šalia, nejuntu jo pagalbos.. būtent tada kai labiausiai reikia... buvo tada kai buvo geriau, buvo blogiau, betkai tapo labai blogai - viskas. nebėra. nenoriu jo kaltinti už savo... nevykusį gyvenimą, globos, pagalbos nebuvimą, bet...

kartais kartybių taurė tiesiog persipildo, o aš deja ne mazochistė ir pakankama egoistė, kad "kentėčiau už pasaulio išgelbėjimą"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 09 rugsėjo 2005 - 11:17
QUOTE(Azalija @ 2005 09 09, 12:14)
nesu linkusi aklai pasitikėti, ir kai mano gyvenimas sugriuvo...

jei sugriuvo, tai gal tau Dievas norejo parodyti kad reikia kurti nauja gyvenima, jei senaji sugriove blush2.gif nejaugi taip jau viskas blogai... ? suprantu, cia gal ir ne vieta pasakot apie savo gyvenima... bet gal nera taip blogai kaip tau atrodo ax.gif
Atsakyti
viena vertus iš šalies turbūt atrodo neblogai, bet aš tokiame gyvenime jaučiuosi labai blogai.. kaip atrodo - kas man svarbiau - kaip kitiems atrodo ar kaip aš jaučiuosi?

naują gyvenimą... dry.gif žinai man taip ironiškai skamba... tame ir esmė kad to naujo nėra, tai kas buvo nauja ir svarbu - sugriauta.. ir vilties nėra kad bus kitaip.. seno irgi nebėra. ir viskas vienu metu...
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 09 09, 13:30)
viena vertus iš šalies turbūt atrodo neblogai, bet aš tokiame gyvenime jaučiuosi labai blogai.. kaip atrodo - kas man svarbiau - kaip kitiems atrodo ar kaip aš jaučiuosi?

naują gyvenimą... dry.gif žinai man taip ironiškai skamba... tame ir esmė kad to naujo nėra, tai kas buvo nauja ir svarbu - sugriauta.. ir vilties nėra kad bus kitaip..  seno irgi nebėra. ir viskas vienu metu...

liabai atsiprasau uz ikyruma ax.gif .. bet kas tokio atsitiko? na gal koks ivykis atsitiko, kuris taip sugadino gyvenima ?gal liga ar pan. ? sakai naujo gyvenimo nera. tai pradek kurti nauja gyvenima... zinau kad nera lengva, bet kazkada reikia pradeti nuo nulio.

p.s. gal bus offtopic, bet as pvz. turejau tokiu bedu, kad tik Dievas tegalejo padeti, as tuo labai tikejau, ir tik po kiek laiko supratau Dievo pagalba wink.gif . Jei Dievas kazka atima, patikek atiduoda su kaupu. gal ne dabar, bet veliau suprasi blush2.gif

Atsakyti
kartais sielos skausmasyra blogiau už ligą...

gal kažkam ir atiduoda su kaupu , bet tai manęs kažkaip neliečia.. o kurti naują - kartais pradedu kalvoti - kam? kokia prasmė iš viso begyventi? jei kiekviena nauja diena neša tik sklausmą? galų gale sukurti tokį, kokio aš noriu,.... na nėra įmanoma... ne viskas nuo žmogaus priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 09 12, 09:25)
kartais sielos skausmasyra blogiau už ligą...

gal kažkam ir atiduoda su kaupu , bet tai manęs kažkaip neliečia.. o kurti naują - kartais pradedu kalvoti - kam? kokia prasmė iš viso begyventi? jei kiekviena nauja diena neša tik sklausmą? galų gale sukurti tokį, kokio aš noriu,.... na nėra įmanoma... ne viskas nuo žmogaus priklauso...

na nejaugi taip sunku? mestelk kokia uzuomina kas tokio atsitiko, gal galima moraliskai padeti 4u.gif , nes nenoreciau sutikti kad kiekviena diena atnesa tik skausma..... man patikek gyvenimas taip pat nera rozem klotas cry.gif esu viena kaip pirstas (na cia toks posakis)...jeigu ka reikia pradeti is naujo... ta darau viena ... neturiu nei kokiu draugu nei giminiu kurie man padetu ir t.t.
nu vienzodziu... jei ka rasyk i AZ 4u.gif
Atsakyti
o kam? nei tu mano problemų išspręsi, nei aš tau noriu jas užkrauti? iš viso? kam? kokia prasmė išvis gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 09 21, 11:46)
o kam? nei tu mano problemų išspręsi, nei aš tau noriu jas užkrauti? iš viso? kam? kokia prasmė išvis gyventi?

nesakau kad as tavo problemas isspresiu ar jas uzsikrausiu, bet sorry dabar susidaro toks ispudis kad tavo problemos yra pacios baisiausios pasaulyje....... bet net nzn kaip tau paaiskint, bet niekada nebuna taip blogai gyvenime...niekada... sunku tau dabar ka patarti, veliau ar anskciau suprasi...
kokia prasme gyventi....... as pvz. irgi gyvenu, ir net nzn del ko gyvenu.... na gal biski ir zinau 4u.gif t.y. noriu islekt truputuka i uzsieni pasizvalgyt... aisku nesakau kad turiu pinigu, taupau kiek imanoma ax.gif
supranti, as negaliu isivaizduoti, kokia gali buti didele problema, kad jos butu neimanoma isspresti... naujo gyvenimo pradzia niekada nebuna lengva...
as anksciau irgi galvojau kad gyvenimas sh... daug problemu ir jos tikrai dideles.. bet veliau pripratinau, ismokiau save galvoti gerai, ieskoti Dievo palaikymo, tiketi kad visada yra sviesa tunelio gale... to ismokau ir tas "mokslas" man truko jei tiksliai prisimenu apie 7 metus...daug, bet tik dabar ateina supratimas...
Atsakyti
tikrasi nemanau kad mano bėdos didžiausios,,, jos didžiausios man. .. ir išspręsti negaliu ir numesti į šalį negaliu. nes tai mano gyvenimas... o tokio kokio jis yra aš tiesiog jau nebenoriu,,,

Atsakyti