Įkraunama...
Įkraunama...

Nepasitikėjimas savimi

Man tas pats kaip ir zirzliukei. Dar manau, kad pasitikėjimą savimi gali įkvėpti žmonės, kurie sakytų, kad tu pati geriausia, nuostabiausia ir tt. biggrin.gif Man tai padeda, tik dabar kažkaip tokių žmonių trūksta... Kad vienas pasako, tai neužtenka, reikia tai nuolat girdėti.
Aš va pati manau, kad nieko gero iš manęs, kad kiti protingi, daro karjeras, na o aš... Gal kai kam atrodo, kad ir man visai neblogai, bet pati jaučiuosi tokia beviltiška, lyg gyvenimas dabar sustojo ir daugiau nejudės į priekį, kad aš liksiu kur esu dabar, o visi eis pro šalį ir mane lenks... Na paskutiniu metu toks beviltiškumo ir nepasitikėjimo jausmas apėmė sad.gif
O dėl to aplinkos keitimo, tai manau, kad iš pradžių reikia pakeisti save, o pabėgimas tai tik toks trumpalaikis dalykas.
Atsakyti
luju, tik tu negalvok apie gyvenimo pabaigą, o kas vaikučius augins?! Nebūk egoistė. Mano mama kartais kalba apie savižudybę, na jausmas tai ką žinau... Sako aš niekam nereikalinga ir t.t. ... Kaip šitaip gali žmonės galvot! Man irgi tas gyvenimas nėra toks jau mielas, na bet aš noriu gyvent. O dėl to nepasitikėjimo - gal tu be reikalo nepasitiki? Negali žmogus būti visiškai beviltiškas, vistiek jis kažką moka, kažką turi, kažkuo išsiskiria iš kitų. Čia sako padeda toks dalykas: surašai visas savo geras savybes, visokius ten sugebėjimus ir t.t., paskui paprašai, kad kiti irgi surašytų, na ir rezultatai gali pasirodyti visai neblogi! O paskui atsistoji prie veidrodžio ir sakai sau: Aš esu šauni, nes ... na ir vardini tuos gerus dalykus apie save. Ir gal bent truputėlis pasitikėjimo atsiras?smile.gif
Atsakyti
Dar manau, kad pasitikėjimą savimi gali įkvėpti žmonės, kurie sakytų, kad tu pati geriausia, nuostabiausia ir tt. biggrin.gif Man tai padeda, tik dabar kažkaip tokių žmonių trūksta... Kad vienas pasako, tai neužtenka, reikia tai nuolat girdėti.

va butent, kad pas mus labai zmones bijo pasakyti kazka grazaus. geriau pakritikuos, nei pagirs. visi eina susirauke, pikti ir dar niurzga, tada ir isivarai nepilnavertiskumo kompleksa, nes atrodo kad kiti gali ir karjieras daryti ir grazius namus tureti, o tu kaip besistengtum niekaip neiseina....
o jus sakote savo artimiesiems, draugams ar siaip tik pazystamiems grazius zodzius, komplimentus? smile.gif
Atsakyti
luju .... tas pats ir man sad.gif ...ir nezinau ka daryt
Atsakyti
Na stai,atrodo ne man vienai taip yra sad.gif ,gal galetu psichologe ka patart? Ar jau cia taip beviltiska viskas g.gif
Diora ,vaikuciai mano jau dideli,tikrai neprazutu,be to teva nerealu turi tongue.gif ,taip ,kad ...bet zinoma paskutinio zinksnio nezengiu vis apie juos pagalvojus,kaipsakant paskutines duris visada spesiu atidaryt...
Atsakyti
kurgi vaikuciai dideli, jiems vistiek mamos reikia. as jau savo seima sukuriau ir vistiek man mama labai svarbi ir brangi. taip kad ir taviskiams taves reikia ir reikes, nes tu ju vienintele mama - pati brangiausia, graziausia, geriausia ir kitokia -iausia ax.gif
Atsakyti
Man toks nepasitikejimo ir noro uzsidaryti nuo pasaulio jausmas atsiranda, kai kuri laika pabunu atskirai nuo iprastos veiklos,darbo, draugu, pvz., kai kuriais atostogu tarpsniais. Tada atrodo, kad nieko nenoriu, nieko nemoku ir is viso palikite mane ramybeje ax.gif

Uzsidarymas vienkiemyje tikrai nepades. reikia BENDRAVIMO!
Atsakyti
Uzejo toks tarpsnis gyvenime ir tiek. 'Blogo oro depresija'. Pavasaris ne uz kalnu tada ir nuotaika pageres, bent jau man taip buna. Nusivili viskuo, nenori nieko matyti, niekur eiti, bet su laiku tai praeina. thumbup.gif
Atsakyti
Tu rasai, kad nieko nemoki, kad is taves nieko nera...klysti, brangioji biggrin.gif juk vistiek KAZKAS yra, ir KAZKA moki mirksiukas.gif as pastebejau, kad daugeli blogai veikia mass medios propaguojamas "sekmingo zmogaus" ivaizdis..blyn, kai pasiziuriu, tai visos "jaunos, veiklios, zavios"...man neakivaizdziai padejo bendradarbes...jos vyresnes,daugiau gyvenimo patirties turi, tai mane greit suprotina..viena faina bendradarbe, kuriai dabar 60 metu nuosirdziai sako, kad jos pats blogiausias gyvenimo etapas buvo apie 30 metus: vaikai mazi, karjera nepadaryta, buitis nesukurta ir pan...o dabar zydi moteris...tai mane ikvepia nepasiduoti, nedepresuoti, buti laimingai su tuo ka turi SIANDIEN biggrin.gif
...ir pradek dirbti biggrin.gif

P.S. jei manai, kad nesugebesi prisitaikyt siuolaikiniame karjeristu pasaulyje, kur visi tik tobulybes, tai klysti..as irgi maniau, kad daugelio dalyku niekaip neismoksiu(pvz, dirbt su kompu biggrin.gif )..ale, ismokau biggrin.gif kitu dalyku del kuriu kompleksavau, tai net nepasakosiu, nes geda bus ant viso forumo doh.gif
Atsakyti
Perskaicius zinutes, man kilo toks klausimas: ar nera jusu tarpe zmoniu, kurie jus nuvertintu, vis pirstu baksnotu i klaidas ir nesekmes? Man kazkaip atrodo, kad toks nepasitikejimas savim is niekur neatsiranda, gal kas nors is artimuju tarpo pakursto. Man irgi pvz. gali trumpam kas nors nepasitikejima savim sukelti, bet as begu nuo tokiu zmoniu. Tai gali buti netgi zmones, kurie per daug puikuojasi, ypac tais dalykais, kuriu pati neturi.
Atsakyti
Nu paguodei BABBLE , thumbup.gif aciu 4u.gif
Gyvenu su seima,bet ,kad mene nuvertintu tai to nera,atvirksciai,mato kaip as stresuoju tai palaiko labai mane ,visaip skatina,giria,bet man atroda tada ,kad su manim jau kaip su sergancia elgiasi. doh.gif Man labai nesiseka mokytis kalbos, atrodo visiems iseina ,nu man nei is vietos,panikuoju,tai is vis tada net nebegirdziu ka destytoja kalba,visiska nesekme cry.gif O kai as tokia dar +visko prisigalvoju,tai visai blogai gaunasi,atleiskit merginos ,kad verciu skaityti cia savo verkslenimus,dziaugiuosi kad nematau jusu ax.gif
Atsakyti
O man tai buna, kai per paskaita ko nors destytoja paklausia, o as prarandu sugebejima galvot verysad.gif Tai sedziu tik ir jauciu, kad siaip as zinociau ka pasakyt, bet va tuo metu, toje vietoje, as nieko negaliu sugalvot. Tada isvis susinervinu ir dazniausiai nieko neatsakau. Cia gal koks stresas nezinau.. Tai paskui gaunas taip, kad pradedu vengt tu paskaitu, kuriose daug klausineja. Nu bet cia jau daugiau praeitis, nes mokslai visai baigiasi, bet vistiek kazkaip galvoju, ar cia nepasitikejimas, ar siaip kazkoks trukumas galvelej, net nezinau.. Cia man luju kazkaip tai primine kai parase apie destytojus smile.gif
Atsakyti