Įkraunama...
Įkraunama...

Nepasitikėjimas savimi

QUOTE(ELZYTĖ @ 2005 02 17, 17:07)
Man jau 31 ir aš iki šiol nežinau ko noriu gyvenime. smile.gif

O tu negalvok taip '''globaliai''. Galvok tiesiog ko nori ar ne kasdieninese situacijose, dirbdama, poilsiaudama ar valgydama.Taip po truputi prisikasi iki ''saves''.
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2005 02 19, 10:46)
Aš tai norėčiau grąžinti laiką atgal ir sustočiau ties ta vieta,kada baigi mokyklą,išlaikai abitūrą.Juk tai laikas ,kada prasideda savarankiškas gyvenimas,gal to iš karto nepajuntame,bet visgi tai posūkis po ilgo ėjimo tiesiu keliu.Dabar,atrodo,pirmiausia baigčiau studijas,susirasčiau darbą.KAD BŪTŲ BENT UŽ KĄ SAVE GERBTI.Kad galėčiau bent minimaliai išlaikyti save materialiai.
O jau tada šeima,vaikai.
Nu nejaučiu aš pagarbos sau vien už tai,kad pagimdžiau 2 vaikus ,pratupėjau namie ir vaikštau paskui juos,rankiodama išmėtytus daiktus.Tam didelio mokslo nereik...Didžiausia problema - kad nerealizavau savęs už šeimos ribų.

Amazing, o mano tikslas baigus mokyklą buvo kuo greičiau susilaukti vaikų. Be proto jų norėjau ir noriu.
Ir man visai nebaisu pripažint, kad aš NORIU būt namų šeimininke. Dirbau tikrai ne vienam darbe, dabar lankau kursus. Bet vistiek geriausiai jaučiuosi namuose. Ir man neatsibosta, randu ką veikt.
Galbūt labiausiai ir "žudo" suformuotas visuomenės požiūris į namų šeimininkes.
Amazing, patikėk, viską atiduočiau, kad galėčiau vaikščiot paskui du vaikus...
Atsakyti
Elzyte, idomu tik, ar pati turi vaikų ir ar buvai "namų šeimininke" ilgiau nei metus be pertraukos? g.gif
Atsakyti
Norime to,ko neturime smile.gif O to,ką turime,nevertinam.
Atsakyti
QUOTE(ELZYTĖ @ 2005 02 24, 16:49)
Amazing, o mano tikslas baigus mokyklą buvo kuo greičiau susilaukti vaikų. Be proto jų norėjau ir noriu.
Ir man visai nebaisu pripažint, kad aš NORIU būt namų šeimininke. Dirbau tikrai ne vienam darbe, dabar lankau kursus. Bet vistiek geriausiai jaučiuosi namuose. Ir man neatsibosta, randu ką veikt.
Galbūt labiausiai ir "žudo" suformuotas visuomenės požiūris į namų šeimininkes.
Amazing, patikėk, viską atiduočiau, kad galėčiau vaikščiot paskui du vaikus...

Paskaitinejau tema ir noriu prisijungti prie jusu.As taip pat auginu vaikus.Padejau i stalciu diploma ir atsidaviau seimai. Maniau ,kad namuose esu reikalingesne,kad mano rupestis vaikais dabar svarbiausiai.O metai greitai bega doh.gif .Vienas sunus jau didelis,kitas paauges.O ka dabar daryti man g.gif .Pradeda i nepasitikejima savimi stumti(ka pradeda,jau istume doh.gif ),kad visuomenei rekia tik jaunu,graziu,komunikabiliu,siekianciu karjeros,su patirtimi.Tai vat ,nezinai zmogau uz ko greiptis.Taip ir atselina nepasitikejimas savimi cry.gif
Atsakyti
Va būtent,rodos,kol namie sėdėjai,traukinukas nuvažiavo...(tūtūtū... smile.gif )
Atsakyti
Tai va reikia kazka pradet daryti.Bet kazkokia baime ima,kad nesugebesi,kad nepavyks doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
as sedejau su vaikais namie keturis metus, buvau visai atitrukus nuo savo bendraamziu, neisivaizdavau, ar kada nors pavyks "pasivyti traukini".Tuo labiau, kad istekejau anksti, visos drauges mokesi, kure ateities planus, o as sedejau viena uzsiknisus buityje..... Labai nepasitikejau savimi, nemaniau, kad is viso susirasiu koki darba..
Dabar vaikai jau paauge, sugebejau is mokslus pabaigti, dirbu, ir jauciuosi atgavusi, tai ka buvau praradus.
Taip, kad nebijokit, kad jusu laikas jau praejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasitikejimo savimi man visuomet truputi truko. Tik kai geriau sekasi jis tarsi isauga, kai prasciau, norisi sulisti i zeme. cry.gif
Darba netenkina, pasitikejimas savo jegom sumenksta.
Issiskyriau su vyru, seima sugriuvo, dalis gyvenimo taip pat, vel kirba manyje nepasitikejimo gaideles.
Kazkas sake, kad pasitikejimas savimi adekvatus saves vertinimui, reikia save vertinti labiau.
Bet tai tik zodziai, kur tas auksinis receptas, kaip nekenkinti saves papildomom problemom?
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2005 02 25, 18:09)
Pasitikejimo savimi man visuomet truputi truko. Tik kai geriau sekasi jis tarsi isauga, kai prasciau, norisi sulisti i zeme. cry.gif
Bet tai tik zodziai, kur tas auksinis receptas, kaip nekenkinti saves papildomom problemom?

Taip ir as suprantu, kad i viska reiktu ziureti paprasciau, ir priimti save tokia, kokia esu.
Bet matyt as taip isaukleta- tarsi turiu atitikti kazkoki standarta, jei ne - grauziu save, nors suprantu, kad tai tik tokios mintys, neturintys pagrindo schmoll.gif
Atsakyti
Tai va, jus namuose,tik po keleta metu,o as visa 10 doh.gif .Dabar turbut galiu dirbti ,tik su vaikais arba suvaikejusiais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2005 02 26, 10:11)
Tai va, jus namuose,tik po keleta metu,o as visa 10 doh.gif .Dabar turbut galiu dirbti ,tik su vaikais arba suvaikejusiais biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Jo, 10 metu - nemazai g.gif Tikriausiai ir darbo patirties daug neturi? Manyciau, kad reiktu bandyti ieskoti darbo, is pradziu, kad ir uz minimuma ar ne visa dienai.
Jei leidzia finansai, gali istoti dar i kokia aukstaja pasimokyti, butu kaip ir pradzia isejimo i visuomene.
Manau reikia nebijoti bandyti, anksciau ar veliau pasiseks smile.gif
Atsakyti