Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

man tai noretusi gal kokios tamsesnes,gal alyvines ar bordo...,na bent jau as taip
daryciau...efektas butu didesnis...ir tamsiasniam fone isrysketu pastelines naslaites biggrin.gif zinai,patarti visada lengviau,negu paciam spresti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, SeRi, PACIOS, TAVI kad patiko mano lubinėliai.
Tavi, gražios našlaitėlės, o su kokiu kontūru, su baltu daryta?
Atsakyti
Baltas perlinis ir vidutinis auksas
Atsakyti
Labai grazios naslaites wub.gif ,bet del fono pritariu PACIOS mirksiukas.gif .Manau,kad jos tikrai labiau isrysketu ir atgytu tamsiame fone ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, tiesiog nuotrauka blyški. Fotkinau vakarėjant ir gavos tamsoka. Našlaitės yra ryškios ir tuo pačiu švelnios.
Atsakyti
Sveikutes merginos,

na, kol kas nezinau kaip issakyti savo susizavejima visu darbais... wub.gif Cia turbut tie lietingi orai visas namuciuose uzlaike ir tiek silkiniu stebuklu prikele saule bigsmile.gif

O as rodausi savo :

Skestantis kmynas
http://i676.photobuc...as/P1070048.jpg

http://i676.photobuc...as/P1070049.jpg

Vakaro medis
http://i676.photobuc...as/P1070044.jpg

Oranzines melynakes
http://i676.photobuc...as/P1070052.jpg

Beje, kas marmuravimu uzsiimat, labai norejau paklausti, kaip jus padarot, kad supylus miltelius ir ismaisius, ta pliurzyte nesigautu su gumuliukais. Nu man kiek darau, vistiek gumuluojasi, o tai keicia rasta blink.gif Gal galit kas patarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda 21: 30 birželio 2009 - 14:44
Reda 21,labai grazus salikeliai thumbup.gif drinks_cheers.gif Cia sifonas ?
Atsakyti
Labai grazu Reda 21 wub.gif .

Tavi,o tu kada nuo remo nuimsi ir sutvarkysi,tai vaizdas geresnis matysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 30, 15:53)
Reda 21,labai grazus salikeliai thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Cia sifonas ?

Aciu mirksiukas.gif
Taip, sifoniukas visur. Vakaro medis darytas su saltu vasku, o visi kiti iprastai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda 21 @ 2009 06 30, 13:43)
Beje, kas marmuravimu uzsiimat, labai norejau paklausti, kaip jus padarot, kad supylus miltelius ir ismaisius, ta pliurzyte nesigautu su gumuliukais.
Bandyk,kaip blynu tesla su sluotele plakti bepilant miltelius mirksiukas.gif .Ir ta mase turi ilgokai pries vartojima pastovet.
O jei oro pusleles susidaro,tai jas su adata pradurti gali 4u.gif
Atsakyti
Reda 21 puikūs darbai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Net nežinau kurį išskirti ax.gif visi patinka.

Aš su marmuravimu jau antras vakaras kovoju doh.gif hihihi.gif karsta.gif Eina sau kaip ten viskas ne taip paprasta. Ypač neaišku su tuo medžiagos nutraukimu nuo talpos. O ir gaunasi ne per daug ryškiai g.gif g.gif Kol visa tai dar "bliūde" - grožis neapsakomas rolleyes.gif perkeli ant šilko ir jau ne tas doh.gif
Kad nesigumuliuotų aš išpradžių įsipilu tik nedidelį kiekį vandens ir labai intensyviai maišydama po truputėlį pilu miltelius, po to jau neskubėdama atskiedžiu iki reikiamo kiekio likusiu vandeniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 30 birželio 2009 - 15:22
QUOTE(SeRi @ 2009 06 30, 16:11)
Bandyk,kaip blynu tesla su sluotele plakti bepilant miltelius mirksiukas.gif .Ir ta mase turi ilgokai pries vartojima pastovet.
O jei oro pusleles susidaro,tai jas su adata pradurti gali 4u.gif

QUOTE(~ella~ @ 2009 06 30, 16:20)
Reda 21 puikūs darbai  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Net nežinau kurį išskirti  ax.gif visi patinka.

Aš su marmuravimu jau antras vakaras kovoju  doh.gif  hihihi.gif  karsta.gif  Eina sau kaip ten viskas ne taip paprasta. Ypač neaišku su tuo medžiagos nutraukimu nuo talpos. O ir gaunasi ne per daug ryškiai  g.gif  g.gif  Kol visa tai dar "bliūde" - grožis neapsakomas  rolleyes.gif perkeli ant šilko ir jau ne tas  doh.gif
Kad nesigumuliuotų aš išpradžių įsipilu tik nedidelį kiekį vandens ir labai intensyviai maišydama po truputėlį pilu miltelius, po to jau neskubėdama atskiedžiu iki reikiamo kiekio likusiu vandeniu.

Aciu uz pagyrimus ax.gif Labai stengiausi... 4u.gif

ir labai dekinga uz patarimus. Reiks pabandyt savaitgali bigsmile.gif
Ella, del medziagytes nutraukimo, tai kiek as bandziau, reikia kokiai minutelei palikt medziagyte tame marmale, kad isigertu daziukas ir nenubegtu. Del ryskumo, tai bandziau ant sifono - gavosi neryskiai, bet ir paprastai dazant, jis blyskus blush2.gif 100% silkas ryskesnis ir visai nieko, o va satinas isvis pasakiskai ryskus thumbup.gif

O dar man kilo klausimas, kada jsu uzfiksuojat daza? Juk kai istrauki is marmaliuko, jis toks glytus gaunasi. Sakau gal iskart kai isdziuna ir tada lygint ir plaut? Nes bijau kad jei plausi nelyginta, spalva nusiplaus... Kaip manot arba jau bandet gal?
Atsakyti