Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Knygas palikau darbe ir kompą.
Atsakyti
Mano naujas sifoninis salikelis
user posted image

Beje, galite pasveikinti su isbridimu is viduramziu smile.gif pagaliau namie pasijungiau interneta. Ai, kaip smagu biggrin.gif
Atsakyti
Tavi,labai fainos abstrakcijos 4u.gif

kusachius,geles labai graziai ispiestos,tokiops realios wub.gif .Man tik spalvos truksta ax.gif .

butybe,nesuprantu,kaip galima taip graziai sifona pateikti bigsmile.gif ,man jis siaip del savo pliurziskumo nepatinka schmoll.gif ,o tu ji taip graziai isdekoravai thumbup.gif . Ir be abejo sveikinu su internetu 4u.gif 4u.gif

*****,man kita savaitgali jau puostis reikia i vestuves,o salio ir kaklaraisciu dieduliams dar nenusipiesiau doh.gif . Galva visiskai tuscia unsure.gif ,ideju daug,bet ne tai,kad galeciau sakyt/va,sitas variantas puikus doh.gif .Siaubas kazkoks verysad.gif
Atsakyti
Aciu SeRi, ziurint i sifona kaip i daikta vyniojama aplink kakla smile.gif , man jis atrodo svelnesnis ir mielesnis nesiojimui, nors kazkoki piesini jame isgauti tikrai sunkiau. Ir dazosi jis kazkaip keistokai. Nesuprasi ar pakankamai dazo uztepei ar jau persistengei smile.gif
Sekmes ruosiantis ir nepasimesk ideju gausoj, pasistenk ties viena susikoncentruoti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 27 birželio 2009 - 16:57
Butybe, gražu. Ar sode fotkinai?
Atsakyti
Prie namu nufotkinau, pas mane ir cia zalia, prasom i svecius kada uzsukti biggrin.gif
Atsakyti
Butybe, saunuole, labai grazus salikiukas. Pirmas ant sifono grazus, bet sitas ko gero grazesnis, bent jau man.

Na, as kaip visada su gelytem. Cia mano keli variantai birzelio pazaidimu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks grozis blink.gif blink.gif blink.gif !!! Tikra vaikystes prisiminimu pieva wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuliuk,labai grazu...vasariska...romantiska... thumbup.gif
Atsakyti
Nuliuk , jau anksčiau gyriau šį darbą.
eilinės našlaitės
user posted image

Atsakyti
Naslaites labai saunios thumbup.gif ,o ka darysi su fonu,noretusi kokio nerealaus,kad
dar labiau suzydetu naislaiteles biggrin.gif (atsiprasau,jei kisuosi kur nereikia)
Atsakyti
foną paliksiu baltą, manau bet koks spalvinis fonas kai ir taip margą tik gali sugadintį vaizdą. masčiau apie švelniai gelsvą, bet perigalvojau
Atsakyti